ЄСВ 22%: отчётность в 2016г. с наёмными работниками

Питання по ЄСВ
Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

Бухгалтер-трудоголік писав:Звіт за лютий 2016 з ЄСВ подаємо, поки що, по старій формі (так як і за січень 2016) чи є якась нова форма (проект нового уже був, але ніби він ще не затверждений)?
Подали уже и приняли уже на старых бланках.

Velo4ka
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 31 раз
Подякували: 129 разів

Повідомлення Velo4ka »

Бухгалтер-трудоголік писав:Звіт за лютий 2016 з ЄСВ подаємо, поки що, по старій формі (так як і за січень 2016) чи є якась нова форма (проект нового уже був, але ніби він ще не затверждений)?
Сдала по старой, все принялось)

Inna2703
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Inna2703 »

Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?

marinesko
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 741 раз
Подякували: 1787 разів

Повідомлення marinesko »

Inna2703 писав:Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?
если за декабрь сторнируете отпускные то и взносы нужно сторнировать % по классу риска и 3,6%

Inna2703
УченикУченик

Повідомлення Inna2703 »

marinesko писав:
Inna2703 писав:Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?
если за декабрь сторнируете отпускные то и взносы нужно сторнировать % по классу риска и 3,6%
Спасибо, нашла разъяснение уже сдала отчет

Linka-su
УченикУченик

Повідомлення Linka-su »

Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?

Спасибо, нашла разъяснение уже сдала отчет [/quote]

Здравствуйте! У меня такая же ошибка. Сторнирую излишне начисленные больничные за ноябрь 2015. В чем проблема, какие из разъяснений нужно применять?

Nadiy
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 1989 разів

Повідомлення Nadiy »

Linka-su писав:
Здравствуйте! У меня такая же ошибка. Сторнирую излишне начисленные больничные за ноябрь 2015. В чем проблема, какие из разъяснений нужно применять?
За умовами прикладу у таблиці 6 Додатка 4 заповнюються такі реквізити:

9 — Код категорії застрахованої особи — 29 «Особи, які отримують допомогу по тимчасовій непрацездатності»;

10 — Код типу нарахування — 3 «Сума заробітної плати (доходу), нарахована у попередніх звітних періодах на підставі бухгалтерських та інших документів, відповідно до яких проводиться нарахування (обчислення) або які підтверджують нарахування (обчислення) заробітної плати (доходу), на яку страхувальником самостійно зменшено зайво нараховану суму єдиного внеску»;

11 — Місяць та рік, за який проведено нарахування: в цьому випадку вказується березень 2015 р. «032015»;

13 — Кількість календарних днів тимчасової непрацездатності — не заповнюється, оскільки кількість днів не змінювалася;

17 та 18 — наводиться зайво нарахована сума — 600,00 грн без знака «мінус», оскільки вже заповнений реквізит 10, з якого видно, що це зменшення;

19 — цей реквізит наразі не заповнюється;

20 — наводиться сума зайво утриманого ЄСВ — 12,00 грн без знака «мінус»;

21 — наводиться сума зайво нарахованого ЄСВ — 199,20 грн без знака «мінус»;

Решта реквізитів таблиці 6 заповнюється так, як вони заповнювалися для цього працівника у звіті за березень 2015 р.

У таблиці 1 заповнюються такі рядки (за умови, що інших виправлень у травні 2015 не здійснювалося):

7.1 та 7.1.8 — на суму 199,20 грн без знака «мінус»
7.3 та 7.3.5 — на суму 12,00 грн без знака «мінус»
7.4 — на суму 600 грн без знака «мінус»

Зміст помилки — «Зайво нарахована сума допомоги по тимчасовій непрацездатності за березень 2015 р. в сумі 600,00 грн.»

Всі показники підлеглих рядків рядка 7 беруть участь у розрахунку підсумкових показників рядка 8 та його підлеглих рядків.

http://www.agro-business.com.ua/pytanni ... treba.html

ANNA_N
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення ANNA_N »

#wall# И еще подскажите, если теперь процент ЕСВ весь=22%, его в табл.1 ставить в 3.1.1. или віделять часть в 3.3.1? а то мне вообще пишет прога зауваження "3.3.1=відповідні рядки Т6х33.2"

Linka-su
УченикУченик

Повідомлення Linka-su »

3.3.1 и 3.3.2 тоже нужно заполнять

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

у табл. 6 звіту ЄСВ є така колонка як :Ознака нового робочого місця. при створенні фірми і потім при розширенні штату я при прийомі нових працівників ставила там 1.
але тепер програма мені постійно підтягує туди ту одиничку, хоча штат у нас укомплектований і нікого нового не берем.
її прибирати вручну чи вона повинна там постійно проставлятися на протязі якогось часу?

Закрито

Повернутись до “Єдиний соціальний внесок”