Подали уже и приняли уже на старых бланках.Бухгалтер-трудоголік писав:Звіт за лютий 2016 з ЄСВ подаємо, поки що, по старій формі (так як і за січень 2016) чи є якась нова форма (проект нового уже був, але ніби він ще не затверждений)?
ЄСВ 22%: отчётность в 2016г. с наёмными работниками
- Тюша
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2126 разів
- Подякували: 5235 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 129 разів
Сдала по старой, все принялось)Бухгалтер-трудоголік писав:Звіт за лютий 2016 з ЄСВ подаємо, поки що, по старій формі (так як і за січень 2016) чи є якась нова форма (проект нового уже був, але ніби він ще не затверждений)?
Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
если за декабрь сторнируете отпускные то и взносы нужно сторнировать % по классу риска и 3,6%Inna2703 писав:Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?
Спасибо, нашла разъяснение уже сдала отчетmarinesko писав:если за декабрь сторнируете отпускные то и взносы нужно сторнировать % по классу риска и 3,6%Inna2703 писав:Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?
Добрый день! помогите!!! сотрудник в августе 2015 был в отпуске, ему были выплачены отпускные, он в средине отпуска поломал ногу и до сегодня на больничном, я ему каждый месяц начисляю больничный и переношу отпускные которые он не догулял за больничный, в декабре 2015 сделала то же самое, за январь и часть декабря он принес больничный в феврале 2016, я сняла декабрьские отпускные в сумме -1910,88 в феврале, насчитала больничный, отпускные перенесла на февраль. Теперь в отчете в 6 таб декабрь стоит минус 1910,88, автоматом они попадают в 1 таб в 4; 4.1; 4.1.1 отправила так отчет пришла квитанция 2 Помилка Таблиця 1 рядок 4. Зазначено суму відмінну від загального підсумку по реквізиту "Сума нарахованої заробітної плати/доходу у межах максимальної величини, на яку нараховується єдиний внесок" таблиці 6 по ЗО, у яких зазначено суми зі знаком мінус. Помилка В Таблиці 1 заповнено рядок 4 але рядок 5 не заповнено. Если убираю -1910,88 с 4 строки тоже выдает ошибку. Что я не так делаю?
если за декабрь сторнируете отпускные то и взносы нужно сторнировать % по классу риска и 3,6%
Спасибо, нашла разъяснение уже сдала отчет [/quote]
Здравствуйте! У меня такая же ошибка. Сторнирую излишне начисленные больничные за ноябрь 2015. В чем проблема, какие из разъяснений нужно применять?
если за декабрь сторнируете отпускные то и взносы нужно сторнировать % по классу риска и 3,6%
Спасибо, нашла разъяснение уже сдала отчет [/quote]
Здравствуйте! У меня такая же ошибка. Сторнирую излишне начисленные больничные за ноябрь 2015. В чем проблема, какие из разъяснений нужно применять?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
За умовами прикладу у таблиці 6 Додатка 4 заповнюються такі реквізити:Linka-su писав:
9 — Код категорії застрахованої особи — 29 «Особи, які отримують допомогу по тимчасовій непрацездатності»;
10 — Код типу нарахування — 3 «Сума заробітної плати (доходу), нарахована у попередніх звітних періодах на підставі бухгалтерських та інших документів, відповідно до яких проводиться нарахування (обчислення) або які підтверджують нарахування (обчислення) заробітної плати (доходу), на яку страхувальником самостійно зменшено зайво нараховану суму єдиного внеску»;
11 — Місяць та рік, за який проведено нарахування: в цьому випадку вказується березень 2015 р. «032015»;
13 — Кількість календарних днів тимчасової непрацездатності — не заповнюється, оскільки кількість днів не змінювалася;
17 та 18 — наводиться зайво нарахована сума — 600,00 грн без знака «мінус», оскільки вже заповнений реквізит 10, з якого видно, що це зменшення;
19 — цей реквізит наразі не заповнюється;
20 — наводиться сума зайво утриманого ЄСВ — 12,00 грн без знака «мінус»;
21 — наводиться сума зайво нарахованого ЄСВ — 199,20 грн без знака «мінус»;
Решта реквізитів таблиці 6 заповнюється так, як вони заповнювалися для цього працівника у звіті за березень 2015 р.
У таблиці 1 заповнюються такі рядки (за умови, що інших виправлень у травні 2015 не здійснювалося):
7.1 та 7.1.8 — на суму 199,20 грн без знака «мінус»
7.3 та 7.3.5 — на суму 12,00 грн без знака «мінус»
7.4 — на суму 600 грн без знака «мінус»
Зміст помилки — «Зайво нарахована сума допомоги по тимчасовій непрацездатності за березень 2015 р. в сумі 600,00 грн.»
Всі показники підлеглих рядків рядка 7 беруть участь у розрахунку підсумкових показників рядка 8 та його підлеглих рядків.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
у табл. 6 звіту ЄСВ є така колонка як :Ознака нового робочого місця. при створенні фірми і потім при розширенні штату я при прийомі нових працівників ставила там 1.
але тепер програма мені постійно підтягує туди ту одиничку, хоча штат у нас укомплектований і нікого нового не берем.
її прибирати вручну чи вона повинна там постійно проставлятися на протязі якогось часу?
але тепер програма мені постійно підтягує туди ту одиничку, хоча штат у нас укомплектований і нікого нового не берем.
її прибирати вручну чи вона повинна там постійно проставлятися на протязі якогось часу?