Електронний кабінет платника

Подання звітності в електронному вигляді
Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

Inna Medvetska писав:здаю звіти через медок, кв. 2 немає ще з п'ятниці. зайшла в електронний кабінет, там звіти є. це виходить вони прийняті?
і ще питання: роблю запит про зареєстровані пн на певну дату в медок. приходить відповідь, що ніякі пн в цей день не реєструвалися.
а в електронному кабінеті дивлюся цього дня зареєстрована на мене пн моїм постачальником. як таке може бути?
в кабинете может стоять неверная дата. Особенно, когда регистрация прошла ночью.
Ловите по самой накладной: запит по номеру НН , дате ее выписки, поставшику.

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Вика23 писав:
Inna Medvetska писав:здаю звіти через медок, кв. 2 немає ще з п'ятниці. зайшла в електронний кабінет, там звіти є. це виходить вони прийняті?
і ще питання: роблю запит про зареєстровані пн на певну дату в медок. приходить відповідь, що ніякі пн в цей день не реєструвалися.
а в електронному кабінеті дивлюся цього дня зареєстрована на мене пн моїм постачальником. як таке може бути?
в кабинете может стоять неверная дата. Особенно, когда регистрация прошла ночью.
Ловите по самой накладной: запит по номеру НН , дате ее выписки, поставшику.
прикольно. я її зловила вже по номеру. дату реєстрації показує таку як і в кабінеті

Сашка111
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 11 разів

Повідомлення Сашка111 »

якщо в кабінеті появився звіт ЄСВ, але біля нього не має написано "Звіт оброблено ПФУ", то звіт не прийнятий, тобто у ДФС він є, а у ПФУ немає...от таке...треба чекати квитанцію 2

Мария****
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення Мария**** »

Доброго времени суток. ОЧЕНЬ нужен совет. Как в электронном кабинете сдать 1ДФ? Его там нет или я не вижу? В обсуждениях форумчане спрашивают, как добавить строки в 1ДФ. А я не вижу его вообще . Остался последний день(((

Сашка111
Гуру
Гуру

Повідомлення Сашка111 »

Мария**** писав:Доброго времени суток. ОЧЕНЬ нужен совет. Как в электронном кабинете сдать 1ДФ? Его там нет или я не вижу? В обсуждениях форумчане спрашивают, как добавить строки в 1ДФ. А я не вижу его вообще . Остался последний день(((
"Введення звітності"-кнопка "створити запит"вибираєте період "червень", і там знизу він є...

Наталія Віннікова
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Наталія Віннікова »

Сашка111 писав:
Мария**** писав:Доброго времени суток. ОЧЕНЬ нужен совет. Как в электронном кабинете сдать 1ДФ? Его там нет или я не вижу? В обсуждениях форумчане спрашивают, как добавить строки в 1ДФ. А я не вижу его вообще . Остался последний день(((
"Введення звітності"-кнопка "створити запит"вибираєте період "червень", і там знизу він є...
зразу виділяйте тип фотми - інші платежі, щоб довго не шукати

Мария****
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення Мария**** »

Наталія Віннікова писав:
Сашка111 писав:
зразу виділяйте тип фотми - інші платежі, щоб довго не шукати

Спасибо огромное. Еще и от браузера зависимость есть. Отправила

Сашка111
Гуру
Гуру

Повідомлення Сашка111 »

Доброго вечора! Коли Ви заходите в "Облікові дані платника" у Вас вибиває таку помилку ORA-01427: single-row subquery returns more than one row?

Allysya
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 528 разів
Подякували: 59 разів

Повідомлення Allysya »

LEMON писав:А в кабинете можно вообще сдать Декларацию по прибыли за полугодие? Выбираю - ведення звітності- а перид не дает вібрать только по месяцам?
- выбирайте последний месяц квартала. Появятся бланки квартальных отчетов.

Maria_E
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Maria_E »

Добрый день, коллеги!

Уже неделю пытаюсь заключить договор про признание электронной отчетности через сайт - электронный кабинет плательщика налогов. Формирую документ, нажимаю "подписать и отправить", ввожу ключи. Документ перестает быть активным для редактирования, вместо этого его можно распечатать. Все. Никаких квитанций, даже первой, ни сразу, ни через неделю.
Кто сталкивался, помогите.
Или напишите пошаговую инструкцию, что и как делать? Может, я где-то ошибаюсь.
Очень нужна помощь, а дозвониться до налоговой нереально.

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”