При приеме через ЦЗ по льготе эту "1" тянула возле работника в течении года,потом убрала самаInna Medvetska писав:у табл. 6 звіту ЄСВ є така колонка як :Ознака нового робочого місця. при створенні фірми і потім при розширенні штату я при прийомі нових працівників ставила там 1.
але тепер програма мені постійно підтягує туди ту одиничку, хоча штат у нас укомплектований і нікого нового не берем.
її прибирати вручну чи вона повинна там постійно проставлятися на протязі якогось часу?
ЄСВ 22%: отчётность в 2016г. с наёмными работниками
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
-
- Гений
- Дякував (ла): 83 рази
- Подякували: 84 рази
При расширении штата я ничего там не ставилаInna Medvetska писав:у табл. 6 звіту ЄСВ є така колонка як :Ознака нового робочого місця. при створенні фірми і потім при розширенні штату я при прийомі нових працівників ставила там 1.
але тепер програма мені постійно підтягує туди ту одиничку, хоча штат у нас укомплектований і нікого нового не берем.
її прибирати вручну чи вона повинна там постійно проставлятися на протязі якогось часу?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
у мене немає нікого через ЦЗ, в єдиній базі податкови знань знайшла відповідь, що два роки треба проставляти одиничку, але навіщо вона там так довго, фактично працівник може скільки на підприємстві і не працювати, а хтось його замінить і це вже буде не нове робоче місцеnovichok писав:При приеме через ЦЗ по льготе эту "1" тянула возле работника в течении года,потом убрала самаInna Medvetska писав:у табл. 6 звіту ЄСВ є така колонка як :Ознака нового робочого місця. при створенні фірми і потім при розширенні штату я при прийомі нових працівників ставила там 1.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 25 разів
Добрый день, подскажите пожалуйста!
Сотрудник был принят 03.02.16, уволен 29.02.16
в таблице 5. заполняется одной строчкой и принятие и увольнение?
И еще, показываю отдельной строкой один день отпуска в таблице 6. код нарахувань 10 и в графе 15 Кількість днів перебування у трудових відносинах ничего не ставится?
Спасибо
И еще, показываю отдельной строкой один день отпуска в таблице 6. код нарахувань 10 и в графе 15 Кількість днів перебування у трудових відносинах ничего не ставится?
Спасибо
-
- Гений
- Дякував (ла): 83 рази
- Подякували: 84 рази
Все верноЕлена77 писав:Добрый день, подскажите пожалуйста!
Спасибо
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Вот разъяснение по "новому", я тянула ,т.к. мне за это возвращали часть ЕСВ и надо было указывать обязательно:гідно Закону України "Про зайнятість населення" роботодавцю, який протягом 12 календарних місяців забезпечував створення нових робочих місць, працевлаштовував на них працівників і упродовж цього періоду щомісяця здійснював їм виплату заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну особу, протягом наступних 12 календарних місяців за умови збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну таку особу щомісяця за рахунок коштів Державного бюджету України, передбачених у бюджеті Пенсійного фонду України, компенсуються фактичні витрати у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску за відповідну особу за місяць, за який він сплачений. У разі зменшення штатної чисельності працівників та фонду оплати праці роботодавець втрачає право на компенсацію.Inna Medvetska писав:у мене немає нікого через ЦЗ, в єдиній базі податкови знань знайшла відповідь, що два роки треба проставляти одиничку, але навіщо вона там так довго, фактично працівник може скільки на підприємстві і не працювати, а хтось його замінить і це вже буде не нове робоче місцеnovichok писав:При приеме через ЦЗ по льготе эту "1" тянула возле работника в течении года,потом убрала самаInna Medvetska писав:у табл. 6 звіту ЄСВ є така колонка як :Ознака нового робочого місця. при створенні фірми і потім при розширенні штату я при прийомі нових працівників ставила там 1.
-
- Мудрец
Спасибо большоеOlya29 писав:Все верноЕлена77 писав:Добрый день, подскажите пожалуйста!
Спасибо
-
- Светоч Мысли
зрозуміло, я на таку компенсацію не притендую, бо спочатку з/п маленька в тих працівників була, ми тільки з минулого місяця підвищилиnovichok писав:Вот разъяснение по "новому", я тянула ,т.к. мне за это возвращали часть ЕСВ и надо было указывать обязательно:гідно Закону України "Про зайнятість населення" роботодавцю, який протягом 12 календарних місяців забезпечував створення нових робочих місць, працевлаштовував на них працівників і упродовж цього періоду щомісяця здійснював їм виплату заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну особу, протягом наступних 12 календарних місяців за умови збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну таку особу щомісяця за рахунок коштів Державного бюджету України, передбачених у бюджеті Пенсійного фонду України, компенсуються фактичні витрати у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску за відповідну особу за місяць, за який він сплачений. У разі зменшення штатної чисельності працівників та фонду оплати праці роботодавець втрачає право на компенсацію.Inna Medvetska писав:у мене немає нікого через ЦЗ, в єдиній базі податкови знань знайшла відповідь, що два роки треба проставляти одиничку, але навіщо вона там так довго, фактично працівник може скільки на підприємстві і не працювати, а хтось його замінить і це вже буде не нове робоче місцеnovichok писав: При приеме через ЦЗ по льготе эту "1" тянула возле работника в течении года,потом убрала сама
-
- Мудрец
И еще вопросик...
Сотрудница поменяла паспорт, где в отчестве была ошибка. Вместо ї было є. Поменяла и справку ИНН. там тоже ей поменяли букву. Уведомила меня только спустя 2 года... Правильно ли будет, если я сейчас в текущем отчете пишу правильно отчество и соответственно данные в пенсионном тоже изменятся? Ну и заявление от нее возьму и приказ напишу на изменение ее данных?
Сотрудница поменяла паспорт, где в отчестве была ошибка. Вместо ї было є. Поменяла и справку ИНН. там тоже ей поменяли букву. Уведомила меня только спустя 2 года... Правильно ли будет, если я сейчас в текущем отчете пишу правильно отчество и соответственно данные в пенсионном тоже изменятся? Ну и заявление от нее возьму и приказ напишу на изменение ее данных?
-
- Светоч Мысли
так в звіті головне ІНН, по ньому всі звірки йдуть саме найпершеЕлена77 писав:И еще вопросик...