Взяти довідку про те що таких довідок не видають. НГО взяти за 1995р рік і помножити на коефіцєнт про котрий писали на цій вітці кілька днів назад. Про НГО запитайте усно без формальних довідок.Nin4ka писав:У нас тоже справка с 2015г, в 2016 нас лишили статуса плательщика ЕН, теперь инспектор требует справку на 01.01.2017 г. по с/р, но в геокадастре сказали что такое больше не выдают, могут дать только по области#g_cray2#voko писав:
Довідка з відділу Держземагентства з січня 2015 року:
- грошова оцінка одного гектара по селі жжжжжжж розпайованої ріллі згідно коефіцієнта 1,756 постанови КМУ № 1185 від 31.10.2011 року та коефіцієнта 3,997 становить 20353,45 гривень.
20353,45 помножив на 1,124, отримав 22877,28 НГО в цьому році для ЄП.
Для оренди землі у цьому році брав 24424,14 (та сама НГО 20353,45 торік помножена на 1,2).
Какой-то замкнутый круг#wall#
Єдиний податок 4-група, сільгоспвиробники
-
- Оракул
- Дякував (ла): 28 разів
- Подякували: 182 рази
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 219 разів
- Подякували: 323 рази
Гарне питання, теж цікавить, чи податкова схоче бачити всі ті витяги про НГО, чи піде легшим шляхом.Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 435 разів
- Подякували: 31 раз
Наша податкова наполягає, що свою НГО ми не можемо використовувати для розрахунку єдиного податку 4 групи (говорить, що можна використовувати тільки для розрахунку оренди земельної ділянки), а директор має протилежну думку. І витяги нові отримувати не має бажання, говорить, що можна ці використовувати. А як правильно, хто зна... А які взагалі терміни отримання витягів, скільки днів, не підкажете?voko писав:Гарне питання, теж цікавить, чи податкова схоче бачити всі ті витяги про НГО, чи піде легшим шляхом.Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую
-
- Высший разум
Юлия11 писав:Наша податкова наполягає, що свою НГО ми не можемо використовувати для розрахунку єдиного податку 4 групи (говорить, що можна використовувати тільки для розрахунку оренди земельної ділянки), а директор має протилежну думку. І витяги нові отримувати не має бажання, говорить, що можна ці використовувати. А як правильно, хто зна... А які взагалі терміни отримання витягів, скільки днів, не підкажете?voko писав:Гарне питання, теж цікавить, чи податкова схоче бачити всі ті витяги про НГО, чи піде легшим шляхом.Юлия11 писав:Допоможіть, будь ласка, бо я так і не дійшла до висновку. В 2015 році оформлена техдокументація на кожну земельну ділянку і в цій документації прикріплено Витяги про НГО кожної земельної ділянки(витяги датовані теж 2015 роком). Я можу використовувати дані із цих Витягів для розрахунку єдиного податку 4 групи, тобто свою НГО, а не узагальнену по області чи району? Чи можна не отримувати повторно Витяги на сьогоднішній день, а користуватися тими, що є. Дякую
Торік про кількість землі чекав 10 днів, а цього року не брав.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 112 разів
- Подякували: 7 разів
А усно у кого спрашивать, налоговиков? или земельников?павло56 писав:
Взяти довідку про те що таких довідок не видають. НГО взяти за 1995р рік і помножити на коефіцєнт про котрий писали на цій вітці кілька днів назад. Про НГО запитайте усно без формальних довідок.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 112 разів
- Подякували: 7 разів
Согласно порядка: 3 рабочих дня. Заказывали онлайн - фактически получили через 7 кл.дней.Юлия11 писав:
Наша податкова наполягає, що свою НГО ми не можемо використовувати для розрахунку єдиного податку 4 групи (говорить, що можна використовувати тільки для розрахунку оренди земельної ділянки), а директор має протилежну думку. І витяги нові отримувати не має бажання, говорить, що можна ці використовувати. А як правильно, хто зна... А які взагалі терміни отримання витягів, скільки днів, не підкажете?
-
- Высший разум
Для розрахунку ЄП 4 групи застосовую одну й ту саму НГО на землю, що орендуємо у сільської ради та у власників земельних паїв. У Декларації все це йде одним рядком, якщо категорія земель однакова, наприклад, рілля.Юлия11 писав:І ще виникло питання. Є у нас в оренді земельний пай (оренда у фізособи)- на нього теж потрібно отримувати витяг по НГО для розрахунку ЄП 4 групи?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 140 разів
Це ж у вас так, а в нас по іншому. У випадку наявності в користуванні (оренді) земельних паїв громадян, геокадастр видає довідку не про вартість одного гектару, а про вартість земельної частки (паю).voko писав:Для розрахунку ЄП 4 групи застосовую одну й ту саму НГО на землю, що орендуємо у сільської ради та у власників земельних паїв. У Декларації все це йде одним рядком, якщо категорія земель однакова, наприклад, рілля.Юлия11 писав:І ще виникло питання. Є у нас в оренді земельний пай (оренда у фізособи)- на нього теж потрібно отримувати витяг по НГО для розрахунку ЄП 4 групи?
І що прикажете робити в цьому випадку?
Поділити вартість земельної частки (паю) на кількість фактичних гектарів?
Чи поділити вартість земельної частки (паю) на середній розмір земельної частки (паю) по даній с/р?