Вышло обновление Медка 11.01.002.
Если нужно в ручную.
«M.E.Doc» − отправка отчётов
- elbuh
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
хочеться вірити, що тепер створення резервної бази буде не 1год 10хв...elbuh писав:Вышло обновление Медка 11.01.002.
Если нужно в ручную.
ЗІ при цьому вся база заімає 0,4Гб - і ця краса з"явилася після останнього оновлення 001...
підтримка Медка нічого сказати 6не змогла, крім того що був поліпшений алгоритм створення саме РК бази ((
- elbuh
- Светоч Мысли

- Контактна інформація:
На Firebird 3 перешли? Резервная копия быстрее с 001 не создавалась, наоборот есть замедление обещали поправить.Tasa писав:хочеться вірити, що тепер створення резервної бази буде не 1год 10хв...elbuh писав:Вышло обновление Медка 11.01.002.
Если нужно в ручную.
ЗІ при цьому вся база заімає 0,4Гб - і ця краса з"явилася після останнього оновлення 001...
підтримка Медка нічого сказати 6не змогла, крім того що був поліпшений алгоритм створення саме РК бази ((
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
- Tasa
- Акула НКУ

- Контактна інформація:
Я й кажу що в 001 - стало жахливо, такого ще не бачила за 6 років з Медком (((elbuh писав:На Firebird 3 перешли? Резервная копия быстрее с 001 не создавалась, наоборот есть замедление обещали поправить.Скрытый текст
Tasa писав:хочеться вірити, що тепер створення резервної бази буде не 1год 10хв...elbuh писав:Вышло обновление Медка 11.01.002.
Если нужно в ручную.
А от чи переходили - не знаю )) Всі права у адміна))
ЗІ сподіваюсь поправлять
Це не просто уповільнення - минулого тижня до оновлень - РБ створювалась 25 хв, після оновлення 1.10 год ))
- elbuh
- Светоч Мысли

- Контактна інформація:
Такой сильной разницы не наблюдалось. 25 мин. в 27 да могло. 25 в 70, что то не так. Пробуйте обновиться проверить. Уточняйте про Firebird 3. Если что .Tasa писав:Я й кажу що в 001 - стало жахливо, такого ще не бачила за 6 років з Медком (((elbuh писав:На Firebird 3 перешли? Резервная копия быстрее с 001 не создавалась, наоборот есть замедление обещали поправить.Скрытый текст
Tasa писав: хочеться вірити, що тепер створення резервної бази буде не 1год 10хв...
ЗІ сподіваюсь поправлять
Це не просто уповільнення - минулого тижня до оновлень - РБ створювалась 25 хв, після оновлення 1.10 год ))
- Tasa
- Акула НКУ

- Контактна інформація:
Спробую уточнити, дякуюelbuh писав:Такой сильной разницы не наблюдалось. 25 мин. в 27 да могло. 25 в 70, что то не так. Пробуйте обновиться проверить. Уточняйте про Firebird 3. Если что .Скрытый текст
Tasa писав:Я й кажу що в 001 - стало жахливо, такого ще не бачила за 6 років з Медком (((elbuh писав:На Firebird 3 перешли? Резервная копия быстрее с 001 не создавалась, наоборот есть замедление обещали поправить.Скрытый текст
ЗІ сподіваюсь поправлять
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
на фірмі змінився директор. з якого числа не знаю, ще не бачила документів.
сьогодні зайшла в медок і отримала повідомлення про розірвання довогору про електронний документооборот.
де його в медку шукати?
сьогодні зайшла в медок і отримала повідомлення про розірвання довогору про електронний документооборот.
де його в медку шукати?
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Inna Medvetska писав:на фірмі змінився директор. з якого числа не знаю, ще не бачила документів.
де його в медку шукати?
-
Сергей_Соловьёв
- Профи
- Подякували: 16 разів
это уведомление скорее всего пришло на почту, которая в медке указана в медке адміністрування - параметри системи - електронна поштаInna Medvetska писав:на фірмі змінився директор. з якого числа не знаю, ще не бачила документів.
де його в медку шукати?
там должно быть входящее письмо от дфс україни
- elbuh
- Светоч Мысли

- Контактна інформація:
Приходить как кв. к договору с налоговой.Inna Medvetska писав:на фірмі змінився директор. з якого числа не знаю, ще не бачила документів.
де його в медку шукати?