2-а група

Загальні питання, ставка податку, книга обліку доходів
Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1945 разів
Подякували: 6664 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Колеги а підкажіть хто подавав уточнюючі деки ФОП група...
Бо вже випробувала варіантів - і не то ((

Якщо за 2024 рік - то період вибираю рік 2024 і в полі Звітний період та Період що уточнюється - вказуємо той же 2024
Чи все ж Податковий звітний період - ще ставити довідково і 4 міс ?

Додаток 1 - виправлень нема - у рядку 21 де сума ЄСВ - вказуємо дані декларації що уточнюємо - але тоді Попередження що невірно бо Д1 я не формую... Чи заповнюємо і ряд 21 і ставимо відмітку про Додаток 1 - але ж воно скоріш за все теж не прийметься ((
Додаток 1 подавати не потрібно якщо там нема виправлень же..

Роблю через ЕК - що не так ? Остання кв 2 негативна - якраз на Дод 1 свариться

ЗІ ніколи не думала, що уточнювати 1 цифру буду пів дня :lol: :lol:

NatalyD
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 240 разів
Подякували: 514 разів

Повідомлення NatalyD »

Tasa писав:
08 квітня 2026, 14:25

Якщо за 2024 рік - то період вибираю рік 2024 і в полі Звітний період та Період що уточнюється - вказуємо той же 2024

Додаток 1 - виправлень нема - у рядку 21 де сума ЄСВ - вказуємо дані декларації що уточнюємо - але тоді Попередження що невірно бо Д1 я не формую... Чи заповнюємо і ряд 21 і ставимо відмітку про Додаток 1 - але ж воно скоріш за все теж не прийметься ((

Вибираємо звітний період рік 2024(і в ньому саме робимо уточнюючу) і період,що уточнюється-рік 2024. Декларацію подаємо так, як вона мала бути. Рядок 21 заповнюємо, хрестик про подачу Додатку 1 ставимо. У Додатку 1 заповнюємо все, як було. Зверніть увагу, що у Додатку 1 обов'язково треба заповнити руцями "10. Визначення зобов'язань із сплати єдиного внеску у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок" УСІ рядки. Написати там 0,00. Не забудьте у Додатку 1 також перевірити відмітку про те,що це уточнюючий розрахунок.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

NatalyD писав:
09 квітня 2026, 02:51
Спойлер
Tasa писав:
08 квітня 2026, 14:25

Вибираємо звітний період рік 2024(і в ньому саме робимо уточнюючу) і період,що уточнюється-рік 2024. Декларацію подаємо так, як вона мала бути. Рядок 21 заповнюємо, хрестик про подачу Додатку 1 ставимо. У Додатку 1 заповнюємо все, як було. Зверніть увагу, що у Додатку 1 обов'язково треба заповнити руцями "10. Визначення зобов'язань із сплати єдиного внеску у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок" УСІ рядки. Написати там 0,00. Не забудьте у Додатку 1 також перевірити відмітку про те,що це уточнюючий розрахунок.
Дякую! Здала без Дод 1 вчора ((( Піду дивитись ЕК

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Колеги, з Великоднем !

Питання по майновій декларації - як зараз подати майнову за 2024 рік (ФОП став єдинником з 01.02 - і встиг наприймати оплат у січні 24 - майнову за 2024 не подав :( )

Власне питання : як заповнити злощасний розділ з ВЗ - ? Заповнюю 1,5% , який діяв у січні 24 - в ЕК вибиває помилку звісно на ставку :(
Чи прийметься так ? Коли ставлю 5% - все красивенько...

І щодо ЄСВ 22% - в 2024 міг не сплачувати ? Бо не платив весь 2024р. Але єдинником став з 01.02 - питання що робити з січнем ? Десь знайшла що міг не сплачувати. Так чи щось не так ?

І ще - чи не порахує це ДПС як наявність податкового боргу ? Хоча звісно спершу оплатить а потім подасть Майнову …

Як подати зараз майнову за 2024 ?

=Дима=
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення =Дима= »

Підкажіть будь-ласка, харків'яни повинні сплачувати 4800 грн в квартал за 2025 рік. Дякую!
Я про 2 групу питаю

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2133 рази
Подякували: 10429 разів

Повідомлення Popen »

=Дима= писав:
22 квітня 2026, 22:12
Підкажіть будь-ласка, харків'яни повинні сплачувати 4800 грн в квартал за 2025 рік. Дякую!
Я про 2 групу питаю
Ви маєте на увазі аліменти колишнім дружинам ? :g_kids:

Відповісти

Повернутись до “2-я група. Фізичні особи-підприємці”