samann писав:по поводу 14 строки, 1С ставит туда чистую з/п, тоесть то что должны выплатить на руки
Сегодня в налоговой это подтвердили.
ну и где наш Налоговик =p~
ГЛАВА 2. ПОДАТКОВА ЗВІТНІСТЬ
Стаття 46. Податкова декларація (розрахунок)
46.1. Податкова декларація, розрахунок (далі - податкова декларація) - документ, що подається платником податків (у тому числі відокремленим підрозділом у випадках, визначених цим Кодексом) контролюючому органу у строки, встановлені законом, на підставі якого здійснюється нарахування та/або сплата податкового зобов'язання, чи документ, що свідчить про суми доходу, нарахованого (виплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, суми утриманого та/або сплаченого податку.
В Кодексі написано, я виділив: нараховано (виплачено) , висновок говорить сам за себе, те що нарахували те і виплатили. Причому тут чистий дохід (за мінусом внесків та податків)! А якщо у мене ще і аліменти утримують з з/п, або ще щось. Тоді як??? Треба департамету, ті шо пишуть роз"яснення, особливо Наді Філіповських, Кодекс почитати.
Тода і в першу строчку ставимо чистий дохід і не морочимо собі голову! ](*,) Я проти любих відображень чистого доходу!
Я конечно дико извиняюсь, но плевать ..а так же пи... против ветра не люблю =p~
а вы можете поступать так ,как считаете нужным ,аминь {|=
Проти вітру, да .... але в цьому звіті головне правильно обрахувати податок з доходів рядок 3, та рядок 7 до перерахування. А все остальне я важаю не дуже суттєве! Якраз на ці рядки нараховуються штрафні санкції та пеня! А всі інші можно відкоригувати уточнюючим розрахунком, в любий зручний для Вас час!
я извиняюсь, возможно было выше, но не осилил найти)))))
у меня юрик, без штатных, без начисления и выплат, без деятельности вобще.
нужно ли мне сдавать пустой бланк? и чем грозит его не сдача?
danilka писав:я извиняюсь, возможно было выше, но не осилил найти)))))
Сдайте пустышку, пока ничем не грозит, срок до 20.03.2011 за январь, ферваль 2011 г.
danilka писав:я извиняюсь, возможно было выше, но не осилил найти)))))
Сдайте пустышку, пока ничем не грозит, срок до 20.03.2011 за январь, ферваль 2011 г.
И не забывайте про пустышки в дальнейшем. Вот тогда будет штраф за не сдачу отчетности.
у меня 2 вопроса:
1.я сдала до 20 февраля в Соломенскую налоговую .отчет (пока еще сроки не перенесли)забрали 2 экз..сказали придти после 25.потом когда все отменили .я поняла .что заполнила не правельно и никуда не пошла.а теперь возник вопрос .как сдать ее теперь.как звитну.или звитну нову или уточненку .как быть?
2.если в феврале перечислили налоги на аванс .но не олучили его.и пока и зарплата не светит в 14 строке написать всю сумму начисленную за февраль.но в 06 строке остаток НДФл только как быть?