Декларация по прибыли
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 1 раз
Здравствуйте, очень нужна помощь, - в 2016 году была начислена и выплаченна матпомощь по семейным обстоятельствам не целевая, она на НЕ входит в фонд зароботной платы и по идее на эту сумму надо заполнить додаток різниці что бы не брать в валовый расхо нно ни как не найду куда ее включить ((( помогите пожалуйста ...сумма не маленькая, не хотелось бы потом исправлять
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Наприклад, Допомога по тимчасовій непрацездатності теж НЕ фонд оплата праці, але це не означає, що її треба викидати з витрат і враховувати в різницях по прибутку. І справа не в сумах. В ПКУ немає такого обов,язку коригувати фін результат на суми виплаченої мат допомоги. Це все витрати підприємстваchernousova писав:Здравствуйте, очень нужна помощь, - в 2016 году была начислена и выплаченна матпомощь по семейным обстоятельствам не целевая, она на НЕ входит в фонд зароботной платы и по идее на эту сумму надо заполнить додаток різниці что бы не брать в валовый расхо нно ни как не найду куда ее включить ((( помогите пожалуйста ...сумма не маленькая, не хотелось бы потом исправлять
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 11 разів
Татьяна ТС писав:Наприклад, Допомога по тимчасовій непрацездатності теж НЕ фонд оплата праці, але це не означає, що її треба викидати з витрат і враховувати в різницях по прибутку. І справа не в сумах. В ПКУ немає такого обов,язку коригувати фін результат на суми виплаченої мат допомоги. Це все витрати підприємстваchernousova писав:Здравствуйте, очень нужна помощь, - в 2016 году была начислена и выплаченна матпомощь по семейным обстоятельствам не целевая, она на НЕ входит в фонд зароботной платы и по идее на эту сумму надо заполнить додаток різниці что бы не брать в валовый расхо нно ни как не найду куда ее включить ((( помогите пожалуйста ...сумма не маленькая, не хотелось бы потом исправлять
Спасибо !!
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грнНата2727 писав:скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 475 разів
- Подякували: 70 разів
так от й розбираюсь чи є вони ті податкові різниціРебекка писав:А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грнНата2727 писав:скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)
й бачу що їх немає... виходить на 0...бо все як й по бух обліку
-
- Оракул
- Дякував (ла): 71 раз
Подскажите пожалуйста!Декларация по прибыли за 2015г.стр01-1000000грн.,стр 02-5000грн.,стр 03-убыток 100000грн.,стр.04-95000 убыток. В декларации за 2016год я показываю в стр.03-95000убытка?Я указывал в прибыли за 2015год. наличие приказа о незастосуванни коригувань.Он как то влияет на коригування если мы "малыши"?
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
спитаю по-іншому: ви застосовуєте в обліку податкові різниці?Ната2727 писав:так от й розбираюсь чи є вони ті податкові різниціРебекка писав:А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грнНата2727 писав:скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)
Якщо не заповнюєте дод. РІ, то АМ не потрібно
-
- Высший разум
перейшли рубіж 20 млн за 2016рік, треба робити дод. РІРебекка писав:спитаю по-іншому: ви застосовуєте в обліку податкові різниці?Ната2727 писав:так от й розбираюсь чи є вони ті податкові різниціРебекка писав: А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грн
Якщо не заповнюєте дод. РІ, то АМ не потрібно
але почала дивитись то в мене їх немає... роблю дод АМ й розрахована сума амортизації в мене така ж як й по бух обліку...
а у дод РІ попадає сума однакова що по бух. обліку що по цьому дод. АМ...
перший раз роблю....то не шарю шо до чого...
-
- Высший разум
а в дод. АМРебекка писав:А у Вас податкові різниці є? В дод.Ам включаются і ІНМА, вартість яких менше 6000 грнНата2727 писав:скажіть будь ласка я вірно зрозуміла що у додатку АМ відображають ОЗ лише які мають вартість більше 6000 грн? ( в мене всі виробничі оз й прямолінійний метод нарахування)
р. 11 ІНМА - зазначаємо лише амортизацію чи також на початок й кінець звітного періоду?