Я в п"ятницю відправляла - є у кабінеті...нива писав:Кабинет чудит #g_mad#
Вчера отправила из Сонаты отчет по ЕСВ - через 2-3 часа принялся нормально, пришла кв.2. Но в Кабинете отчета нет.
Видно це знову періодозвітні глюки.
Я в п"ятницю відправляла - є у кабінеті...нива писав:Кабинет чудит #g_mad#
Вчера отправила из Сонаты отчет по ЕСВ - через 2-3 часа принялся нормально, пришла кв.2. Но в Кабинете отчета нет.
Tasa писав:Не зовсім зрозуміла - ви дивитесь через вхідні/вихідні документи ?Лариса М писав:Подскажите, пожалуйста. вчера знакомым делала Скасовуючу Повідомлення про прийняття на роботу через кабинет. Хотя я его не люблю, но так как другого нет у них ничего, пришлось. Очень быстро пришла 1 квитанция, открыли, почитали, распечатали. Уже вчера поздно было, не стали ждать 2. Сегодня утром есть 2 квитанция, но ни посмотреть, ни распечатать. Выскакивает в правом уголке, что-то : нет сервиса( на английском). Обычно пишется 2 квитанция на Додаток 4.... и время в конце. А здесь только слово На. Можно ли считать отчет принятым, или повторно отослать? Если повторно то как это сделать в кабинете?
Там є і перегляд і друк...
Чи через "введення звітності" ? Бо ви ж через кабінет подали - має тут бути... Зліва трикутничок нажимаєте ? Має відкриватися.
Правдла повідомлення не подавала, але те що здавала - то видно і відкривається кв.2
А 2-й варіант спробували ?Лариса М писав:Так,через вхідні/вихідні. Є і перегляд і друк. Але переглянути та роздрукувати не можу.
Тільки ввечері зможу. Бо зараз на своїй роботі.Tasa писав:А 2-й варіант спробували ?Лариса М писав:Так,через вхідні/вихідні. Є і перегляд і друк. Але переглянути та роздрукувати не можу.
Повідомлення Небо над Дніпром »
кабинет умерНебо над Дніпром писав:Кабинет чудит, только что зашла все нормально работает, но и минуты не прошло как сервис недоступен #angry#
Dfcbkbcf писав:кабинет умерНебо над Дніпром писав:Кабинет чудит, только что зашла все нормально работает, но и минуты не прошло как сервис недоступен #angry#
Нижче перераховані повідомлення для цієї сторінки.
Помилка
weblogic.common.resourcepool.ResourceDisabledException: Pool CabinetDS is Suspended, cannot allocate resources to applications..
Помилка
weblogic.common.resourcepool.ResourceDisabledException: Pool CabinetDS is Suspended, cannot allocate resources to applications.
Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”