Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Геля85
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 35 разів

Повідомлення Геля85 »

cometa писав:
marina11 писав: А я от сиджу і думаю. Якщо знову відхилять, чи не послати їх "в сад" з їхнім відхиленням. Зареєструю, коли виправлять свій глюк. У 0 РК сума ПДВ = 0, сума штрафу за несвоєчасну реєстрацію = 0. Чим відсутність реєстрвації РК загрожує покупцю? Наче нічим. Хто як вважає?
Вроде как ничем. Просто опасаюсь, что после исправления глюка они будут не отклонять такие РК (где меняются первые 4 цифры кода товара), а их блокировать. Проделать же процедуру минусовый РК, новая НН без штрафа уже не получится.

З.Ы. Печально другое. Исправить ошибку нулевым будет проблематично
Доброе утро! Коллеги, мне поставщик зарегил вчера вечером нулевую корректировку на исправление моего БОЛЬШОГО налогового кредита (ошиблись в цене) #dance# #dance# #dance# При этом корректировка была не двумя строками "-" и "+", а одной строкой с одновременным заполнением колонок "коригування кількості" и "коригування вартості" Это, конечно, не соответствует порядку составления корректировок, но пусть сами налоговики докажут обратное, если корректировка прошла СМКОР #g_dance# Народ, пробуйте отправлять такие корректировки#drinks# #drinks# #drinks#

den4ik
УченикУченик
Подякували: 1 раз

Повідомлення den4ik »

звонил в ДФС, сказали что будут менять версию на приемном шлюзе ПН/РК. Рекомендовали отправить позже.
Но так как последний день не понятно когда получу квитанции #g_hospita

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

У мене на жодну ПН, відправлену вчора після 10-00 жодної відповіді. Вам щось приходить?

Геля85
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 35 разів

Повідомлення Геля85 »

marina11 писав:У мене на жодну ПН, відправлену вчора після 10-00 жодної відповіді. Вам щось приходить?
Ничего в медке нет, но есть НН в эл. кабинете в статусе "Зареєстровано"

cometa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2642 рази
Подякували: 1922 рази

Повідомлення cometa »

marina11 писав:У мене на жодну ПН, відправлену вчора після 10-00 жодної відповіді. Вам щось приходить?
Ничего не приходит, но в кабинете видно, что зарегистрированы и лимит снят. Жду ответ на ваш нулевой РК

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Я вчора відправила 18.30 зареєструвалась 23.38. Правда побачила в кабінеті , квитанції не приходять в медок. Сьогодні запити зробила , відповіді немає. А від поставщиків на величезну суму чекала до ночі та і не прийшли. #g_cray# #g_cray# Що робити, останній день, через них і я не можу своїм покупцям зареєструвати.#g_cray2#

PPS
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 130 разів
Подякували: 157 разів

Повідомлення PPS »

Смотрите в кабинете, все что вчера отправлялось в МЕДке - только Доставлено ДФС, а в кабинете все "зарегино" и лимит уменьшен. Попробуйте еще в МЕДке через "витяг".
Это очередная провокация ДФС, как и округления с копейками.#wall#

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Дякую вісім. ПН у кабінеті побачила. Колись і у Медок щось поприходить. А от 0 РК досі "у повітрі"

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

PPS писав:
Смотрите в кабинете, все что вчера отправлялось в МЕДке - только Доставлено ДФС, а в кабинете все "зарегино" и лимит уменьшен. Попробуйте еще в МЕДке через "витяг".
Это очередная провокация ДФС, как и округления с копейками.#wall#
Мої відправлені вчора у 10:30 нема навіть "доставлено" - всі висять в Медку "відправлено в ДФС"
Піду дивитись в кабінет...
Як вони вже достали #aggr#

Innavlada
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 19 разів

Повідомлення Innavlada »

Мої відправлені вчора у 10:30 нема навіть "доставлено" - всі висять в Медку "відправлено в ДФС"
Піду дивитись в кабінет...
Як вони вже достали #aggr# [/quote]
У меня тоже самое((( Вчера в 14-40 отправила...И в кабинете нет ..лимит прежний. Никаких повидомлень, только отправлено.

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”