БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

rubin писав:
IN_NOCHKA писав:Рубінчик, ви вже з нами???#rolf# Чи можливі варіанти?#rolf# #rolf#
сил нет ваще... сег. по телевизору услышала что сег. полнолуние и еще и лунное затмение, физически вроде б ниче... но вот как-то не хорошо мне... а как нехорошо объяснить не могу#g_mad# после обеда поеду домой, толку от меня сегодня нет никакого... дир. не в восторге..но факт есть факт..#sigh#

Тримайтесь, Одужуйте

Valentina
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2147 разів
Подякували: 2217 разів

Повідомлення Valentina »

IN_NOCHKA писав:
rubin писав:
IN_NOCHKA писав:Рубінчик, ви вже з нами???#rolf# Чи можливі варіанти?#rolf# #rolf#
сил нет ваще... сег. по телевизору услышала что сег. полнолуние и еще и лунное затмение, физически вроде б ниче... но вот как-то не хорошо мне... а как нехорошо объяснить не могу#g_mad# после обеда поеду домой, толку от меня сегодня нет никакого... дир. не в восторге..но факт есть факт..#sigh#

Тримайтесь, Одужуйте
Рубинчик! Уже завтра жизнь снова будет хороша и прекрасна!
А сегодня нечего себя насиловать: домой, домой!

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Дєвоньки, прикол чи ні не знаю, з попередньої роботи попросили зробити баланс, зробила по розцінкам аудиторів в нашому регіоні. Там я була одна вела два підприємтсва, тепер 2 чоловіка+ я робила баланс по одному, ще один бух по другому підприємству , ітого 4 чоловіка. Ви знаєте і совість не гризе, а що я повинна була робити за велике дякую? От таке життя#sigh#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

LyudMila76 писав:Дєвоньки, прикол чи ні не знаю, з попередньої роботи попросили зробити баланс, зробила по розцінкам аудиторів в нашому регіоні. Там я була одна вела два підприємтсва, тепер 2 чоловіка+ я робила баланс по одному, ще один бух по другому підприємству , ітого 4 чоловіка. Ви знаєте і совість не гризе, а що я повинна була робити за велике дякую? От таке життя#sigh#
її приспав шелест купюр... хай спить, а Ви витрачайте гроші з насолодою, чесно зароблені, все таки!

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

LyudMila76 писав:Дєвоньки, прикол чи ні не знаю, з попередньої роботи попросили зробити баланс, зробила по розцінкам аудиторів в нашому регіоні. Там я була одна вела два підприємтсва, тепер 2 чоловіка+ я робила баланс по одному, ще один бух по другому підприємству , ітого 4 чоловіка. Ви знаєте і совість не гризе, а що я повинна була робити за велике дякую? От таке життя#sigh#
МОЛОДЦА!!!!!!!!!!!!!!!
#hi5# #hi5# #hi5# #hi5# #hi5#

Романтика
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1353 рази
Подякували: 936 разів

Повідомлення Романтика »

Людмила правильно сделали, нужно ценить свой труд. Вы им нечего не должны, а наоборот оказываете услугу - пусть платят.

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ви знаєте, мої домашні не могли повірить, що я так зроблю, привикла стидно, та не зручно і досі не вірять, прийду покажу докази оплати#g_haha#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

LyudMila76 писав:Ви знаєте, мої домашні не могли повірить, що я так зроблю, привикла стидно, та не зручно і досі не вірять, прийду покажу докази оплати#g_haha#
#g_haha# #g_haha# #g_haha# а може краще заначку зробити, на себе, кохану, потратити?

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

оляля писав:
LyudMila76 писав:Ви знаєте, мої домашні не могли повірить, що я так зроблю, привикла стидно, та не зручно і досі не вірять, прийду покажу докази оплати#g_haha#
#g_haha# #g_haha# #g_haha# а може краще заначку зробити, на себе, кохану, потратити?
На себе.... (Предварительно в ювелирку зайти....)
Я всегда на такие деньги что-то на память покупала.
Проесть их всегда можно - а так ещё и эмоция позитивная!!

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

оляля писав: #g_haha# #g_haha# #g_haha# а може краще заначку зробити, на себе, кохану, потратити?
#blush# Так і зроблю, мені ще і добавлять так сказать за мужність і відвагу#g_blum#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”