Добрый день! Подскажите пожалуйста... Фоп 3гр(5%)Турагент получаю от туроператора тур стоимостью например 1000грн продаю туристам за 1500 грн. Единый налог я должна платить с разницы 1500-1000=500*5%....Или я что-то путаю? Буду благодарна за любую помощь#hi#
Okcana писав:Добрый день! Подскажите пожалуйста... Фоп 3гр(5%)Турагент получаю от туроператора тур стоимостью например 1000грн продаю туристам за 1500 грн. Единый налог я должна платить с разницы 1500-1000=500*5%....Или я что-то путаю? Буду благодарна за любую помощь#hi#
Единій Ві платите от суммі которая Вам зашла в кассу или на счет
Okcana писав:Добрый день! Подскажите пожалуйста... Фоп 3гр(5%)Турагент получаю от туроператора тур стоимостью например 1000грн продаю туристам за 1500 грн. Единый налог я должна платить с разницы 1500-1000=500*5%....Или я что-то путаю? Буду благодарна за любую помощь#hi#
Единій Ві платите от суммі которая Вам зашла в кассу или на счет
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, правильно нарахувати пеню та оплатити все необхідне для ФОПа 3 групи. Виникла така ситуація, що в результаті взаємозвірки з підприємством з яким йде співпраця по договору виявили розбіжність у поданих доходах/витратах за 2016 рік. Сума розбіжності 31 838,00 грн. Тобто на цю суму потрібно нарахувати податок, штраф та пеню. Чи правильний мій розрахунок:
- сума податку: 31 838,00 * 5% = 1 591,90 грн.
- сума штрафу (3% від суми недоплати — у разі виправлення помилки шляхом надання уточнюючого розрахунку): 1 591,90 * 3% = 47,76 грн.
- сума пені (нараховується на суму податкового боргу (включаючи суму штрафних санкцій за їх наявності та без урахування суми пені))
S х К : 100% х U х 1,2
погашення податкового боргу днів НБУ
Y = -----------------------------------------------------------------,
R
179 - кількість днів (від 21 січня до 18 липня)
14% - більша з облікових ставок Національного банку України, що діяли на день виникнення податкового боргу або на день його погашення (14% на 21 січня, 12,5% на 13 липня)
Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка:
1) роблю уточнюючу декларацію за 2016 рік, нараховую пеню з 91 дня? Пеня нараховується зі суми штрафу та суми недоплати?
2) ФОП працює з іноземцями, дохід від отриманої валюти нараховую згідно курсу НБУ на дату надходження валюти?
Галина_2004 писав:Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка:
1) роблю уточнюючу декларацію за 2016 рік, нараховую пеню з 91 дня? Пеня нараховується зі суми штрафу та суми недоплати?
2) ФОП працює з іноземцями, дохід від отриманої валюти нараховую згідно курсу НБУ на дату надходження валюти?