Может вы выбрали бланк годовой (для 1 и 2 групп) ?Света 239 писав:Заполняю первый раз отчет по ЕН. 3 гр. Не могу внести сумму дохода за попередний период и сумму налога за прошлый квартал. Как заполнить?
FreeZvit - создаем бесплатно отчеты, в том числе и ЕСВ.
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
Есть две формы: годовая и квартальная... Вам нужна квартальнаяСвета 239 писав:Выбрала ЕП для 1-3 гр.
- Irina777
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1778 разів
- Подякували: 1096 разів
Я тоже формировала фин. отчеты в фризвите. В этом году в предпоследнем обновлении автор добавил упрощенный отчет 1-мс, 2-мс.VMA писав:Чому не можна? Я роблю в ФріЗвіті бульше півроку, підписую в демо-Сонаті та відправляю.Спробуйте.Tasa писав:Взято звідсиБука312 писав:Может кто подскажет : фин звитность можна сформировать в Freezviti? #thank2#
А то уже таких програм на устанавливала и толку 0))))
FreeZvit - безкоштовна програма для формування звітності:
* Єдиний соціальний внесок (Додаток 4)
* Акцизний податок
* Форма 1ДФ
* Єдиний податок фізичних осіб
* Єдиний податок юридичних осіб (3 група)
* Єдиний податок юридичних осіб (4 група)
* Декларація про доходи (ФОП)
* Річний ЄСВ (Додаток 5, 6)
* Рентна плата за воду
* Плата за землю/оренду
* Повідомлення про прийняття працівника на роботу
Як бачите - не можна...
Всем Спасибо! Сдала наконец-то фин отчетность через freezvit! Наконец-то! #yahoo#
-
blize
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
ФриЗвит не отправляет отчеты)Бука312 писав:Всем Спасибо! Сдала наконец-то фин отчетность через freezvit! Наконец-то! #yahoo#
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 914 разів
чуть выше написано:blize писав:ФриЗвит не отправляет отчеты)Бука312 писав:Всем Спасибо! Сдала наконец-то фин отчетность через freezvit! Наконец-то! #yahoo#
Я роблю в ФріЗвіті бульше півроку, підписую в демо-Сонаті та відправляю
Я зробила в Фрізвіті Фінансовий звіт СМП (1м,2м), (Одиниця виміру тис.грн. з одним десятковим знаком).....надрукувала, а всі числа стоять з двома десятковими знаками. При вводі після коми ставила одну цифру ( напр. 5,6), при друкуванні дописало після цифри(5,60) скрізь нуль. Як виправити?
- Irina777
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1778 разів
- Подякували: 1096 разів
Обновите программу, автор исправил эту ошибку.Ірина72 писав:Я зробила в Фрізвіті Фінансовий звіт СМП (1м,2м), (Одиниця виміру тис.грн. з одним десятковим знаком).....надрукувала, а всі числа стоять з двома десятковими знаками. При вводі після коми ставила одну цифру ( напр. 5,6), при друкуванні дописало після цифри(5,60) скрізь нуль. Як виправити?