Підкажіть будь ласка варіанти зареєструватись платником ПДВ 3 01.01.2014 р. Підприємство на загальній системі оподаткування зараз без свідоцтва ПДВ
в) суб'єктом господарювання, який не зареєстрований платником
податку на додану вартість, у разі його переходу на спрощену
систему оподаткування шляхом реєстрації платником податку на
додану вартість відповідно до розділу V цього Кодексу і подання
заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування не пізніше
ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного
кварталу, в якому здійснено реєстрацію платником податку на додану
вартість;
Це може бути одним із варіантів заява за 15 днів і на Єдиний і на платника ПДВ??? Чи я не правильно зрозуміла. Заява все таки з 1 по 10 число????
Цікаво, а як буде з нового року діяти ось це.
О регистрации плательщиком НДС
-
Альона1
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
Альона1
- Светоч Мысли

Якщо здійснюється перехід до ставки єдиного податку, яка передбачає окрему сплату ПДВ, заяву необхідно подати не пізніш, як за 15 днів до початку кварталу, в якому буде застосовуватись ця ставка.
Це якщо був платником єдиного податку чи із загальної системи теж.
-
IN_NOCHKA
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
ми були на загальній + ПДВ , і я почала більш ніж за 10-15 днів оформлювати ледь встигла. Перейшли на 4 гр + ПДВАльона1 писав:
Якщо здійснюється перехід до ставки єдиного податку, яка передбачає окрему сплату ПДВ, заяву необхідно подати не пізніш, як за 15 днів до початку кварталу, в якому буде застосовуватись ця ставка.
Це якщо був платником єдиного податку чи із загальної системи теж.
-
Альона1
- Светоч Мысли

Ви тоді подавали заяву на реєстрацію платником ПДВ за 15 днів , а не за 20 , як це вимагається, чи вам залишили старе свідоцтво платника ПДВ???
-
Альона1
- Светоч Мысли

У мене юридична особа на загальній системі 3 01.01 2014 року мені конче потрібно бути платником ПДВ. Подати заяву за 20 днів на добровільну реєстрацію у мене вже немає можливості. Чи можу я подати заяву за 15 днів разом із заявою на єдиний податок. Ось це мене цікавить.
-
Альона1
- Светоч Мысли

Цікаво, а як буде з нового року діяти ось це.
[/quote]
А в даному випадку, якщо я з 02 січня зареєструю нову фірму , то відразу у реєстратора напишу заяву на отримання свідоцтва платника ПДВ і вони фірму зареєструють платником ПДВ через пять днів 07 січня 2014 р., чи напишуть, що я буду платником ПДВ з лютого 2014 р.
-
tunika
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1966 разів
- Подякували: 3127 разів
Т.к. регистрация добровольная - плательщиком будете с февраля.Альона1 писав:А в даному випадку, якщо я з 02 січня зареєструю нову фірму , то відразу у реєстратора напишу заяву на отримання свідоцтва платника ПДВ і вони фірму зареєструють платником ПДВ через пять днів 07 січня 2014 р., чи напишуть, що я буду платником ПДВ з лютого 2014 р.
-
ar4ik
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40709 разів
А в даному випадку, якщо я з 02 січня зареєструю нову фірму , то відразу у реєстратора напишу заяву на отримання свідоцтва платника ПДВ і вони фірму зареєструють платником ПДВ через пять днів 07 січня 2014 р., чи напишуть, що я буду платником ПДВ з лютого 2014 р.[/quote]Альона1 писав: Цікаво, а як буде з нового року діяти ось це.
У нас была регистрация, на Вашем примере- зарегистрируют с 7 января, но в свидетельстве напишут, що дийсне з 01 лютого, не знаю почему так, для меня это было не принципиально, не выясняла.
-
zxcvbnm
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1723 рази
- Подякували: 57 разів
Подскажите пожалуйста, подавали заявление в налоговую на регистрацию плательщиком НДС. Пришел ответ, отказали, ссылаются на 183.7. Заявление о регистрации лица как плательщика налога подается лично таким физическим лицом или непосредственно руководителем или представителем юридического лица - плательщика (в обоих случаях с документальным подтверждением личности и полномочий) в орган государственной налоговой службы по местонахождению (месту жительства) лица. В заявлении указываются основания для регистрации лица как налогоплательщика. Что єто означает и что теперь делать?