У мене тітка така. Вона себе дуже добре в лікарні почуває. Коли приходить когось провідувати. Я навіть коли провідую когось в лікарні мені погано, я не витримую цієї атмосфери, і намагаюсь якомога швидше змитись.rubin писав:Девочки!!!! Всем привет и отличной пятницы!!! Правда сегодня полегче, вчера думала что я овощь...много анализировала, думала и тут меня осенило... ну таки ж бывают люди энергетические вампиры...#g_mad# и что самое ужасное это похоже моя родная сестра..#g_mad# ну ничего у меня не болело.. вообще.. но ни руки ни ноги не голова не могли ваще двигаться, такое ощущение что я в каком-то вакууме..тупо легла спать в 9 вечера, утром встала как-то пободрее чем вчера, а коша моя вчера все время на мне лежала или рядом, прям достала, лежит и мурлычит все время, и ночью на мне спала, такое очень редко бывает..
А ще вона дуже гарний маніпулятор. Ви за своєю не помічали? Причому наче не для себе старається. У неї є дочка, моя двоюрідна сестра, так поки вона не доб"ється від дочки "Що у тебе болить?" Не відчепиться. І каже їй - іди дитинко полеж а МИ доробимо. А останнім часом я стала робити простіше. Я чую діагноз який собі дочка каже (голова болить, в боку коле, т.і) і бігом кажу теж саме і поперед неї біжу відпочивати (це ми коли приїзжаємо до діда в село). Отак посидимо хвилин 15-20 і ВСІ разом ідемо далі на город