СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Evelina писав:Альона1, це у людини, мабуть, якісь життєві негаразди або проблеми з психікою. не звертайте увагу!
Я все розумію, але нащо через мене заяву писати на звільнення. В кабінеті була моя співробітниця, бачила це все і слухала мовчки. А потім сказала, як би до неї кричали б так , то вона б зразу розривілася. А мені , як соловю.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

Альона1 писав: Якщо Дева то хороший директор. Вам би Тільця#g_haha#
а що Тільці? в мене і директор-Тілець є.

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Evelina писав:
Довго треба все розказувати і доказувати. І все одно я не права.

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Господи... да коли вже закінчить цей маразм шизофринічний по всій країні.... рисочки, крапинки, квіточки... вже скоро бухгалтера один одному не тільки мізки, а й очі видряпувати будуть відстоюючи свій ПК#wall# #wall# #wall# настільки вже нерви попсуті, що один на одного кидаємся...#hunter#

Відносно гороскопера.... найгірші директори як по мені Тільці та Козероги.... #g_haha# обидва іноді бувают просто непробивні в своїй дотошності та впертості ... стоїш, розказуєш, показуєш, доказуєш замість того, щоб кожен робив свою роботу й не заважав)))

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

IrinkaSvetl писав:Відносно гороскопера.... найгірші директори як по мені Тільці та Козероги.... #g_haha# обидва іноді бувают просто непробивні в своїй дотошності та впертості
Да, ладно. Я Телец и я такая душка#blush# #blush# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Evelina »

Альона1 писав:
Evelina писав:
за своїм такого не помічала....я в авторитеті))) спокійний такий, мовчить постійно...

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Evelina писав:
Альона1 писав:
Evelina писав:а що Тільці? в мене і директор-Тілець є.
за своїм такого не помічала....я в авторитеті))) спокійний такий, мовчить постійно...
До пори до часу , потім взівереться , як та баришня яка сьогодні до мене в гості завітала.

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Evelina »

IrinkaSvetl писав: найгірші директори як по мені Тільці та Козероги.... #g_haha# обидва іноді бувают просто непробивні в своїй дотошності та впертості ... стоїш, розказуєш, показуєш, доказуєш замість того, щоб кожен робив свою роботу й не заважав)))
стосовно Козерогів - згодна на 100%. маю і чоловіка і директора...без коментарів)))

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Лапа писав:
IrinkaSvetl писав:Відносно гороскопера.... найгірші директори як по мені Тільці та Козероги.... #g_haha# обидва іноді бувают просто непробивні в своїй дотошності та впертості
Ну якщо подивитись , як Ви бідного хлопця в податковій зашугали виразом авки, то і не така ви то і душка.#g_haha# #g_haha#

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Лапа писав:
ну ты же женщина#g_haha# а у мужчин как то оно по другому... сколько не пересекалась и свой дирик один был Тельцом, и клиенты... это вынос мозга на носилках...
А козерог один начальник был... ооооо... никак не мог понять. что я (да и весь коллектив) работу сделала и могу ничего не делать... надо было всегда ЧТО-то делать, что то важное и полезное #g_haha# последний дирик был Весы.... строгий, но в тоже время демократичный... на работу все летели как на праздник.. даже ругал и лишал премий красиво#sigh# эх

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”