Заробітна плата

nikneim
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення nikneim »

ЕленаС. писав:
nikneim писав:подскажите пожалуйста, начислять з/п надо например в месяце 21 рабочий, до 15 числа припадает 10 рабочих , то это начисляется первая половина з/п, а с 16 по 30 припадает 11 раб. дн. - тоесть начисл. вторую часть з/п. это правильный подход? (ФОП 2я група)
Я делаю так.

Я тоже так делаю.Но не могу найти на основе чего я так делаю?. Была на семинаре в податковой то там показывали такой подход к начислению.

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

nikneim писав:
ЕленаС. писав:
nikneim писав:подскажите пожалуйста, начислять з/п надо например в месяце 21 рабочий, до 15 числа припадает 10 рабочих , то это начисляется первая половина з/п, а с 16 по 30 припадает 11 раб. дн. - тоесть начисл. вторую часть з/п. это правильный подход? (ФОП 2я група)
Я делаю так.

Я тоже так делаю.Но не могу найти на основе чего я так делаю?. Была на семинаре в податковой то там показывали такой подход к начислению.
КЗоТ
"Стаття 115. Строки виплати заробiтної плати
Заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів - представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата

У разi коли день виплати заробiтної плати збiгається з вихiдним, святковим або неробочим днем, заробiтна плата виплачується напередоднi.

Розмір заробітної плати за першу половину місяця визначається колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів - представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не менше оплати за фактично відпрацьований час з розрахунку тарифної ставки (посадового окладу) працівника

Заробiтна плата працiвникам за весь час щорiчної вiдпустки виплачується не пiзнiше нiж за три днi до початку вiдпустки."
То же самое написано и в ЗУ об оплате труда

чана
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 578 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення чана »

ЕленаС. писав:
nikneim писав:
ЕленаС. писав: Я делаю так.

КЗоТ
"Стаття 115. Строки виплати заробiтної плати
Заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів - представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів, та не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата

У разi коли день виплати заробiтної плати збiгається з вихiдним, святковим або неробочим днем, заробiтна плата виплачується напередоднi.

Розмір заробітної плати за першу половину місяця визначається колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів - представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не менше оплати за фактично відпрацьований час з розрахунку тарифної ставки (посадового окладу) працівника

Заробiтна плата працiвникам за весь час щорiчної вiдпустки виплачується не пiзнiше нiж за три днi до початку вiдпустки."
То же самое написано и в ЗУ об оплате труда
А мы выплачиваем аванс согласно " Розмір заробітної плати за першу половину місяця визначається колективним договором або нормативним актом роботодавця, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим на представництво трудовим колективом органом (а в разі відсутності таких органів - представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом), але не менше оплати за фактично відпрацьований час з розрахунку тарифної ставки (посадового окладу) працівника". А зарплату начисляем за месяц ( раб.день) потом минус налоги,минус аванс и на руки= зарплата за 2 половину месяца. Так удобней при определении НСЛьготы.

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 879 разів
Подякували: 191 раз

Повідомлення Ninok »

Доброе утро!Подскажите,как из зарплаты сотрудника удержать штраф...

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Что за штраф?

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ninok »

Marlboro писав:Что за штраф?
Штраф ДАИ

Marlboro
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 4095 разів

Повідомлення Marlboro »

Тогда примерно так:
Дт661 Кт685 - удерживать после отчислений, из чистой ЗП
Дт685 Кт311 - оплачено штраф за сотрудника

И все.
В 1С полагаю придется вручную, или же настраивать весь механизм удержания (могу рассказать вкратце по 1С 8.2).

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ninok »

Marlboro писав:Тогда примерно так:
Дт661 Кт685 - удерживать после отчислений, из чистой ЗП
Дт685 Кт311 - оплачено штраф за сотрудника

И все.
В 1С полагаю придется вручную, или же настраивать весь механизм удержания (могу рассказать вкратце по 1С 8.2).
Спасибо)НО у нас семёрка...ещё и необновлённая......

Ninok
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Ninok »

Штраф программа не хочет подтягивать в зарплату, тянет если только делать удержание через профсоюз в ведомости начисления,но тогда кидает на 6426 счёт...Как быть????Подскажите пожалуйста!#sigh#

Zolter1984
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 295 разів

Повідомлення Zolter1984 »

Ninok писав:Штраф программа не хочет подтягивать в зарплату, тянет если только делать удержание через профсоюз в ведомости начисления,но тогда кидает на 6426 счёт...Как быть????Подскажите пожалуйста!#sigh#
Какая версия программы?

Відповісти

Повернутись до “Зарплата, індексація”