База персональных данных

Smoll
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення Smoll »

:-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...

Натали_87
Гений
Гений
Дякував (ла): 130 разів
Подякували: 51 раз

Повідомлення Натали_87 »

Лия писав:Девочки , а может кто-то кинуть пример заявления за згоду оброблення перс. даних для контрагентов физ. лиц. или на мыло или на попрошайку. kiryla@i.ua.
буду очень благодарна.
можливо такий варіант підійде#curtsey# :
пункт договору з контрагентом (ФОП чи Юр. особою).

"Представники Сторін, уповноваженні на укладання цього Договору, погодились, що їх персональні дані, які стали відомі Сторонам в зв’язку з укладанням цього Договору включаються до баз персональних даних Сторін.
Підписуючи даний Договір уповноважені представники Сторін дають згоду (дозвіл) на обробку їх персональних даних, з метою підтвердження повноважень суб’єкта на укладання, зміну та розірвання Договору, забезпечення реалізації адміністративно-правових і податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та статистики, а також для забезпечення реалізації інших передбачених законодавством відносин.
Представники сторін підписанням цього договору підтверджують, що вони повідомлені про свої права відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Лия
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 89 разів

Повідомлення Лия »

Спасибо всем всем всем за ответы #drinks#

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Smoll писав::-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...
#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

IrinkaSvetl писав:
Smoll писав::-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...
#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
Я отправила 05.11.2011, на сайте проверяла по ЕДРПОУ "Не знайдено". Позвонила на гарячую линию, сказали, что значит, еще очередь к вашим заявкам не дошла. Ждите

Натали_87
Гений
Гений

Повідомлення Натали_87 »

IrinkaSvetl писав:
Я подавала 29.11.11 дві заяви і 30.11.11 дві заяви: по одній пришла відмова ще до Нового року (в кінці грудня), по другій - в кінці січня, а по тих, що подавалися 30.11 - ще нічого! Робила по Інструкції з сайту, відправляла через демоверсію Беста, у відмові написали, що відсутні ЕЦП.

Скажіть, пліз, якщо представник нерезидента не має статусу юридичної особи, то чи потрібно подавати заяву на реєстрацію БПД?

Ninulya2012
УченикУченик

Повідомлення Ninulya2012 »

Сдавала лично 30.11.2011 г. Вчера звонила,сказали,что обрабатывают заявления,которые поданы в середине ноября. Звонить сказали не раньше конца марта. Вот так.

Инна Анатольевна
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Инна Анатольевна »

Оксана 1 писав:
IrinkaSvetl писав:
Я отправила 05.11.2011, на сайте проверяла по ЕДРПОУ "Не знайдено". Позвонила на гарячую линию, сказали, что значит, еще очередь к вашим заявкам не дошла. Ждите
На каком сайте, дайте ссылочку, плиз #blush#

Натали_87
Гений
Гений

Повідомлення Натали_87 »

Инна Анатольевна писав:
Оксана 1 писав:
IrinkaSvetl писав:#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
На каком сайте, дайте ссылочку, плиз #blush#
https://rbpd.informjust.ua/

Натали_87
Гений
Гений

Повідомлення Натали_87 »

#clamping# Щоб дізнатися чи ваш рекомендований лист дійшов до адресата: на сайті http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/search_post введіть номер з чека.

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”