База персональных данных

Валюша с
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1530 разів
Подякували: 1615 разів

Повідомлення Валюша с »

IrinkaSvetl писав:
Smoll писав::-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...
#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
Я подавала 28.11.11 три базы и по всем пришло подтверждение в регистрации в нач. этого месяца!!!

Катя7ak
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1275 разів
Подякували: 1787 разів

Повідомлення Катя7ak »

Валюша с писав:
IrinkaSvetl писав:
Smoll писав::-" Тогда тем кто в декабре отправлял ждать регистрации еще долго...
#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
Я подавала 28.11.11 три базы и по всем пришло подтверждение в регистрации в нач. этого месяца!!!
Регистрировала две фирмы 30.11.11г. 8.02.12 пришло по мылу письмо счастья "Прийнято рішення про реєстрацію бази персональних даних",
вот только вопрос на какой адрес будет выслан сертификат, на юр.(я его указала в разделе "Ведомости о заявителе" или на факт. указала в разделе "место нахождения базы" и в последнем разделе ) по высланной ими ссылке просмотрела этот документ- там стоит юр.адрес

Оксана 1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 644 рази

Повідомлення Оксана 1 »

Катя7ak писав:
Валюша с писав:
IrinkaSvetl писав:#g_haha# я в ноябре (16.11.2011) подавала..и никаких приветов-ответов до сих пор не видела
Регистрировала две фирмы 30.11.11г. 8.02.12 пришло по мылу письмо счастья "Прийнято рішення про реєстрацію бази персональних даних",
вот только вопрос на какой адрес будет выслан сертификат, на юр.(я его указала в разделе "Ведомости о заявителе" или на факт. указала в разделе "место нахождения базы" и в последнем разделе ) по высланной ими ссылке просмотрела этот документ- там стоит юр.адрес
Вышлют на адрес указанный в последнем разделе Відомості про заявника

nina500
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення nina500 »

А я еще не подала заяву в БПД, собиралась это сделать в декабре, так накрылся комп и директор сказал мне не спеши, оштрафуют?

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

nina500 писав:А я еще не подала заяву в БПД, собиралась это сделать в декабре, так накрылся комп и директор сказал мне не спеши, оштрафуют?
до 01.07.2012 применение штрафных санкций отложено, также, сейчас собираются пересматривать вопрос о распространение закона на всех подряд.
если честно, я вообще не по одному из предприятий не регистрировала базы. и пока особо не спешу и не забиваю голову себе этим вопросом.#dirol#

sualexey
УченикУченик

Повідомлення sualexey »

NaTTa1 писав:Добрай день! Кто может поделиться шаблоном Положения о защите персональных данные на предприятии. Пожалуйста буду очень благодарна NaTTa15982@yandex.ru
И мне, пожалуйста. Заранее спасибо unistroy99@mail.ru

cveta_2005
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 64 рази

Повідомлення cveta_2005 »

Коллеги не судите строго.крестнице дали задание составить заявление.а времени нет .темку пересмотреть.помогите пожалуйста:
-если учредитель один.и он не сотрудник -база "засновники" нужна?
-и еще вопрос будет ли является этот учредитель -розпорядником базы (раздел 4).как вы считаете?
Спасибо огромное!

sualexey
УченикУченик

Повідомлення sualexey »

Тюша писав:Девочки, была сегодня у регистратора баз, проверил, сказал все нормально, НО НЕ ОКАЗАЛОСЬ ДОВЕРЕННОСТИ.Без доверености можно только по почте, а если "в живую" принести-нужна довереность ( типа как для подтверждения у госрегистратора ф.№"6).
Завтра пойду уже с довереностью
как обещала образцы баз:
1.Контрагенты
2.Сотрудники
Кому надо-пишите -сброшу
Сбросьте, пожалуйста. образец заполнения заявления unistroy99@mail.ru
Зараннее спасибо.

totoshka
УченикУченик

Повідомлення totoshka »

Окся писав:добрый день ! у кого есть образец согласия на обработку персональных данных контрагентов, сбросьте пож. в личку или на daniel777@inbox.ru заранее благодарна
Нижайшая просьба, и мне, если не жалко! И БОЛЬШОЕ СПАСИБО! kf.garant.k@gmail.com

harmfulrat
Гений
Гений
Дякував (ла): 94 рази
Подякували: 258 разів

Повідомлення harmfulrat »

Додаток ___
к приказу № от _____.

Згода-повідомлення
суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних

1. Даним документом ____________________________________________________, як суб’єкт персональних даних (надалі за текстом – Контрагент), на виконання вимог частини 2 статті 12 Закону України «Про захист персональних даних» повідомляється про включення добровільно наданих ним ТОВ «_____» власних персональних даних до бази даних «КОНТРАГЕНТ» ТОВ «_____».
Підписуючи даний документ Контрагент, дає свій добровільний та однозначний дозвіл на вчинення ТОВ «_____», як володільцем бази персональних даних, всіх дій, які, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», є обробкою його персональних даних у відповідності до сформульованої мети їх обробки.
2. Метою обробки добровільно наданих Контрагентом персональних даних є, забезпечення фінансово-господарської діяльності, ці вільно-правових, податкових відносин у сфері бухгалтерського обліку відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Статуту ТОВ «_____» та інших нормативних актів.
3. Для досягнення мети обробки бази персональних даних ТОВ «_____» можуть бути включені наступні персональні дані:
- Прізвище,Ім’я, По-Батькові;
- дата народження;
- місце проживання (перебування);
- інформація щодо президентства;
- ідентифікаційний номер фізичної особи (індивідуальний податковий номер);
- серія і номер паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу), дату видачі та орган, що його видав;
- реквізити банку, в якому відкрито рахунок, і номер банківського рахунку (за наявності);
- контактній телефон;
- інші дані, які містяться у складених договорах та первинній бухгалтерській документації.
4. У зв’язку з внесенням до бази персональних даних «КОНТРАГЕНТ», відповідно до статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» має право:
1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
3) на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
5) пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
5. Контрагент дає згоду на передачу (поширення) своїх персональних даних, що включені до бази персональних даних «КОНТАГЕНТ», виключно з метою забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку; відносин у сфері управління людськими ресурсами правоохоронним та контролюючим органам у порядку, передбаченому чинним законодавством.
6. Контрагент дає згоду на зберігання своїх персональних даних протягом строку, визначеного відповідно до Переліку типових документів, що утворюються в діяльності органів державної влади та місцевого само рятування, інших підприємств, установ та організацій, із зазначенням строків зберігання документів, затвердженого наказом Головного архівного управління при Кабінеті Міністрів України від 20.07.1998 року №41.
7. Доступ до персональних даних Контрагента, що включені до бази даних «КОНТРАГЕНТ» ТОВ «_____» третіх осіб дозволяється у випадках та порядку, передбаченому законодавством України.
8. Контрагент не вимагає здійснення повідомлення про передачу (поширення) своїх персональних даних, що включені до бази даних «КОНТРАГЕНТ», якщо така передача (поширення) відбувається з метою, визначеною у п.2 цієї згоди-повідомлення.
9. Даний документ складено в двох примірниках, один з яких отримано Контрагентом.

. . _________________________________
(дата) (підпис)

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”