Корректировка НН

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
zhitomiragrolux@rambler.ru
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення zhitomiragrolux@rambler.ru »

Підскажіть,ми ФОП отримали зареєстровану ПН і в Індивідуальному податковому номері впереді два лишні нулі,чи є це помилка і як її виправити?

zironka
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 9 разів

Повідомлення zironka »

допоможіть будь-ласка!!! в квітні виявили помилку по декларації за лютий, а саме - віднесли до податкового кредиту помилкову накладну - в адресі постачальника допущена помилка (номер будинку замість 10 вказали 11). ак можна виправити дану ситуацію, ціна питання досить висока...підприємство позбавлять податкового кредиту?

Тюша
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2126 разів
Подякували: 5235 разів

Повідомлення Тюша »

zironka писав:допоможіть будь-ласка!!! в квітні виявили помилку по декларації за лютий, а саме - віднесли до податкового кредиту помилкову накладну - в адресі постачальника допущена помилка (номер будинку замість 10 вказали 11). ак можна виправити дану ситуацію, ціна питання досить висока...підприємство позбавлять податкового кредиту?
пусть поставщик сделает РК и исправит свой адрес. РК будет "0". Пусть РК тоже будет февралем, а зарегит сейчас.

zironka
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 9 разів

Повідомлення zironka »

Тюша писав:
zironka писав:допоможіть будь-ласка!!! в квітні виявили помилку по декларації за лютий, а саме - віднесли до податкового кредиту помилкову накладну - в адресі постачальника допущена помилка (номер будинку замість 10 вказали 11). ак можна виправити дану ситуацію, ціна питання досить висока...підприємство позбавлять податкового кредиту?
пусть поставщик сделает РК и исправит свой адрес. РК будет "0". Пусть РК тоже будет февралем, а зарегит сейчас.
я на цьому ж форумі читала, що по РК проводять аналогію з ПН, тобто вона набирає сили в момент реєстрації... Виходить, що на момент проведення ПН ми не мали права на податковий кредит, т.я. вона помилкова...

Alleko
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Alleko »

Помогите пожалуйста ( и не сильно пинайте, за глупый вопрос). В зарегистрированной НН дата выписки и номер указаны правильно 17.04.15, а в табличной части "дата виникнення податкового зобов"язання" получилась 16/04/15 ( по дате выписка счета). Что делать : выписывать РК, а что в нем исправлять?

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Alleko писав:Помогите пожалуйста ( и не сильно пинайте, за глупый вопрос). В зарегистрированной НН дата выписки и номер указаны правильно 17.04.15, а в табличной части "дата виникнення податкового зобов"язання" получилась 16/04/15 ( по дате выписка счета). Что делать : выписывать РК, а что в нем исправлять?
Треба виписувати рк повністю з мінусом на все, а потім нову пн. по іншому навряд чи вдасться виправити таку помилку

nika90477
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення nika90477 »

Сделала глупейшую ошибку в налоговой накладной. Ошиблась в сумме. Зарегистрировала налоговую накладную на 27 грн. меньше чем надо. Поменяла местами числа вместо 61963 грн. поставила 61936грн., как теперь исправить?
Я делаю корректировку; одной строкой удаляю ставлю в количестве -1 и минус 61936, и пишу «виправлення помилки» Второй строкой пишу в количестве 1 и 61963 грн. В итоговой строке появится 27 и НДС 4,5 грн. И регистрирую я как продавец данную корректировку? Или надо как-то по-другому?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

nika90477 писав:Сделала глупейшую ошибку в налоговой накладной. Ошиблась в сумме. Зарегистрировала налоговую накладную на 27 грн. меньше чем надо. Поменяла местами числа вместо 61963 грн. поставила 61936грн., как теперь исправить?
Я делаю корректировку; одной строкой удаляю ставлю в количестве -1 и минус 61936, и пишу «виправлення помилки» Второй строкой пишу в количестве 1 и 61963 грн. В итоговой строке появится 27 и НДС 4,5 грн. И регистрирую я как продавец данную корректировку? Или надо как-то по-другому?
это Вы 1-й вариант описали.
2-й вариант: колонка 8 +27 кол.9 1 кол.10 +27
и так и так правильно

Alleko
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Alleko »

Inna Medvetska писав:
Alleko писав:Помогите пожалуйста ( и не сильно пинайте, за глупый вопрос). В зарегистрированной НН дата выписки и номер указаны правильно 17.04.15, а в табличной части "дата виникнення податкового зобов"язання" получилась 16/04/15 ( по дате выписка счета). Что делать : выписывать РК, а что в нем исправлять?
Треба виписувати рк повністю з мінусом на все, а потім нову пн. по іншому навряд чи вдасться виправити таку помилку
это получается покупатель должен зарегистрировать РК, т.к. идет с минусом, или могу я, как продавец?

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Alleko писав:
Inna Medvetska писав:
это получается покупатель должен зарегистрировать РК, т.к. идет с минусом, или могу я, как продавец?
тільки покупець може зареєструвати таке рк

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”