Люди, помогите советом!
Сдала декларацию, додатки, реестр. И в реестре во 2-ом разделе (отримани под.накл.) - сбилась нумерация:я отсортировала по дате и не заметила, что перемешались номера в графе 1 #wall# #wall# Я понимаю, что это, конечно, ваще уже... ну, вот так...#cray#
И что теперь сделать - исправлять и пересдавать???? или можно так оставить????
Новый реестр выданных и полученных налоговых накладных с 01.03.13
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
подайте пакет новый звитный (декларация с приложениями + реестр)sofiya писав:Люди, помогите советом!
Сдала декларацию, додатки, реестр. И в реестре во 2-ом разделе (отримани под.накл.) - сбилась нумерация:я отсортировала по дате и не заметила, что перемешались номера в графе 1 #wall# #wall# Я понимаю, что это, конечно, ваще уже... ну, вот так...#cray#
И что теперь сделать - исправлять и пересдавать???? или можно так оставить????
-
- Ученик
- Подякували: 1 раз
исправить и пересдать пока есть время
-
- Гений
- Дякував (ла): 253 рази
- Подякували: 70 разів
У предприятия в середине июня поменялся номер св-ва НДС, за июнь нужно составлять два или один реестр, в шапке там указывается № св-ва плательщика НДС.
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
Я сдавала один, с новым номером св-ва, всё прошло нормально.Танечка-Танюша писав:У предприятия в середине июня поменялся номер св-ва НДС, за июнь нужно составлять два или один реестр, в шапке там указывается № св-ва плательщика НДС.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 162 рази
- Подякували: 3 рази
Всім привіт! Таке питаннячко: я подаю уточнення і дод.5 за липень, виправляю травень. Небула виписана податкова. Я податкову виписала так як мало бути за травень 2013 номер останній в місяці (номерація кожного місяця нова). В уточненні подала всі дані, нарахувала штраф. Тепер не знаю як бути з реєстром. В податковій сказали показати цю податкову в червневому реєстрі. Вкінці розділу 1 за 23.05.2013 № 36 вид поставити ПНУ. Чи потрібно ставити тип причини "У", чи взагалі потрібно подавати в реєстрі цю накладну???
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 773 рази
- Подякували: 1426 разів
якщо ви подавали уточнення в місяці липень до травневого періоду, то показуєте все в липневому реєстрі через ПНУalesya24071989 писав:Всім привіт! Таке питаннячко: я подаю уточнення і дод.5 за липень, виправляю травень. Небула виписана податкова. Я податкову виписала так як мало бути за травень 2013 номер останній в місяці (номерація кожного місяця нова). В уточненні подала всі дані, нарахувала штраф. Тепер не знаю як бути з реєстром. В податковій сказали показати цю податкову в червневому реєстрі. Вкінці розділу 1 за 23.05.2013 № 36 вид поставити ПНУ. Чи потрібно ставити тип причини "У", чи взагалі потрібно подавати в реєстрі цю накладну???
якби уточнення було подано в червні то в червневому реєсті
-
- Оракул
- Дякував (ла): 162 рази
- Подякували: 3 рази
А тип причини ставити?????Dfcbkbcf писав:якщо ви подавали уточнення в місяці липень до травневого періоду, то показуєте все в липневому реєстрі через ПНУalesya24071989 писав:Всім привіт! Таке питаннячко: я подаю уточнення і дод.5 за липень, виправляю травень. Небула виписана податкова. Я податкову виписала так як мало бути за травень 2013 номер останній в місяці (номерація кожного місяця нова). В уточненні подала всі дані, нарахувала штраф. Тепер не знаю як бути з реєстром. В податковій сказали показати цю податкову в червневому реєстрі. Вкінці розділу 1 за 23.05.2013 № 36 вид поставити ПНУ. Чи потрібно ставити тип причини "У", чи взагалі потрібно подавати в реєстрі цю накладну???
якби уточнення було подано в червні то в червневому реєсті
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2117 разів
- Подякували: 10410 разів
Именно потому, что "У" (признак того, что НН включается в УР месяца в котором обнаружена ошибка), вы и подаёте УР...alesya24071989 писав:Всім привіт! Таке питаннячко: я подаю уточнення і дод.5 за липень, виправляю травень. Небула виписана податкова. Я податкову виписала так як мало бути за травень 2013 номер останній в місяці (номерація кожного місяця нова). В уточненні подала всі дані, нарахувала штраф. Тепер не знаю як бути з реєстром. В податковій сказали показати цю податкову в червневому реєстрі. Вкінці розділу 1 за 23.05.2013 № 36 вид поставити ПНУ. Чи потрібно ставити тип причини "У", чи взагалі потрібно подавати в реєстрі цю накладну???
Только я бы эту ПНУ включал бы не в июньский реест, а в июльский (т.е. - по факту обнаруж.ошибки).