Добрий ранок! Ситуація - є три податкові накладні за 26,27,28 грудня.Відправляю на рєстрацію -пише що в системі вже є такі накладні. Накладні сформувала 9 січня- пише що вони є з 4 січня.
Міняла номери- та ж ситуація. Програма Медок.
Може ще спробувати погратись з датами, бо є така можливість.В кабінеті нема.#clamping# #clamping#
Lesia. писав:Добрий ранок! Ситуація - є три податкові накладні за 26,27,28 грудня.Відправляю на рєстрацію -пише що в системі вже є такі накладні. Накладні сформувала 9 січня- пише що вони є з 4 січня.
Міняла номери- та ж ситуація. Програма Медок.
Може ще спробувати погратись з датами, бо є така можливість.В кабінеті нема.#clamping# #clamping#
В мене таке з РК від постачальника. Постачальник мені знову відправляв тоді все нормально реєструвалося. Спробуйте скопіювати і відправити, або знову затягнути в медок, програма поміняє ім'я файлу, а саме номер в періоді він зашиврований в назві XML файлу, повинно допомогти.
В мене не реєструються РК від одного постачальника з помилкой "як такий що відправлений повторно", вчора цілий день з бухгалтером мучилися, що тільки не робили нічого не допомогло((((( вона каже, що з тих які вона відправляла покупцям половина з такою помилкою повернулися, а половина зареєструвалися. Може в когось є подібна ситуація, що робити, согодні в неї вихідний, а в понеділок 15 число????#search# #wall# #hunter#
З трьох одну знайшла в кабінеті в перегяді звітності... Написано введена не повністю, стан сумнівний#rtfm# #rtfm# ...Не знаю що це, вже плюнула слава Богу хоч є,. А ті дві і копіювала , і під іншим номером відпрвляла,, і не знаю...В кабінеті нема..#hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter#
Lesia. писав:З трьох одну знайшла в кабінеті в перегяді звітності... Написано введена не повністю, стан сумнівний#rtfm# #rtfm# ...Не знаю що це, вже плюнула слава Богу хоч є,. А ті дві і копіювала , і під іншим номером відпрвляла,, і не знаю...В кабінеті нема..#hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter# #hunter#
Тоді я не знаю що Вам порадити, це якийсь глюк на сервері((( Я в кабінеті взагалі не дивлюсь фігню показує, в медку НН зареєстровані 11/01 в 22:14, а в кабінеті показує що зареєстровані 12/01 зранку
Lesia. писав:Може спробувати в кабінеті їх здати? Не знаю...
возможно, задвоился "номер у періоді". именно этот номер фигурирует в имени файла. и этот номер не всегда совпадает с порядковым. "номер у періоді" должен быть уникальным в пределах каждого календарного месяца. по медку не подскажу, т.к. давно уже перешли на сонату. в сонате номер в периоде можно проверить в свойствах (властивості) и поменять вручную, если надо.
Доброго дня.
Два дні поспіль намагаюсь зареєструвати ПН в кабінеті. Не можу цього зробити "Помилка обробки запиту". В Хромі, Опері те й саме, кеші куки чистила. Сам реєстр переглянути можу, звіти складаються, існуючі ПН переглядаються - тобто всі функціі працюють, крім того, що скласти нову ПН. Медка чи інших програм немає, тільки через кабнет. Які є варіанти для відправки ПН?
Дякую за відповіді для Чайника