Номер и дата ГТД в налоговой накладной

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Татка в тапках
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 110 разів

Повідомлення Татка в тапках »

Наталья__1982 писав:
Татка в тапках писав:
Наталья__1982 писав: ваш импортер тормозит просто, донесите ему в уши инфу.#rtfm# Кстати, у меня из моих поставщиков только один был в курсе изменений, все остальные в шоковом состоянии после моего письма. А теперь они выходят из шока, ищут номера, а я жду их данные - вот и зависает вся цепочка#wall# #wall# #wall# когда регистрировать НН просто ума не приложу
я ещё в пятницу разослала письма всем поставщикам!
В понедельник повторила - уже с перечнем товаров.
Нихренашечки в ответ.
я после того, как разослала, всех обзванивала#wall# #wall#
Да-да, ответ - они ждут разъяснений. И хоть кол на голове теши.
Потом они раздуплятся, а осталось уже 10 дней до регистрации первых НН.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

utya писав:
оляля писав:розмовляла сьогодні з вменяємим програмістом, сказала мені, що можна в 1 с 8 вести облік товару по серіях. тобто кожен товар при приході ще й отримує серію. Списувати треба буде теж з певних серій. Але зразу кажу, я ще з тим не розбиралась, буду мати на днях прихід, тоді і подумаю, зараз аванс і ПДВ

Ви собі уявляєте.. тепер, що потрібно буде залізти в приходи минулих періодів. (додаючи нову інформацію).. потім в реалізацію, щоб списати саме те що потрібно.. то що всі документи зановопроводити???#wall#
я - розумію! написала те що дізналася, у Вас є інші варіанти?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

і поки ще немає офіціних роз"яснеь я думаю варто почекати з старим товаром, а раптом?????( хоча і не вірю) Як варіант - багато постачальників нам переробляє розхідні і відповідно ПН до 13.08.

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

оляля писав:і поки ще немає офіціних роз"яснеь я думаю варто почекати з старим товаром, а раптом?????( хоча і не вірю) Як варіант - багато постачальників нам розхідні і відповідно ПН до 13.08.
к сожалению, времени маловато ждать, регистрировать же НН нужно#wall# #wall# а если контрагенты не раздуплятся по остаткам че делать? Додаток 8 не подашь, зато на нас подадут#g_cray2# #g_cray2#

Татка в тапках
Оракул
Оракул

Наталья__1982 писав:
оляля писав:і поки ще немає офіціних роз"яснеь я думаю варто почекати з старим товаром, а раптом?????( хоча і не вірю) Як варіант - багато постачальників нам розхідні і відповідно ПН до 13.08.
к сожалению, времени маловато ждать, регистрировать же НН нужно#wall# #wall# а если контрагенты не раздуплятся по остаткам че делать? Додаток 8 не подашь, зато на нас подадут#g_cray2# #g_cray2#
вот я именно в этой ситуации!
Поставщик-импортёр, от которого зависит вся цепочка, ждёт разъяснений до последнего,
затем они быренько у себя вставляют ГТД в НН (они ведь у них всё-таки есть), и присылают нам.
У нас времени нет ни на изменения в НН, ни на их регистрацию.
Результат - поставщик чистенький-пушистенький,
а мы по уши в де*ьме - в виде 8 додатков от покупателей

ovr
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 31 раз

Повідомлення ovr »

Королева, Ваше письмо я "украла" и отправила на оф. сайт ГНАУ.
Но там сегодня совсем глухо.

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

Что толку , я и обзванивала вначале, письма разослала, все твердят: мы сами через пятые руки покупаем, когда нам дадут, тогда и вы получите.....ага: а налоговые они регят, как есть!!! Потом будут разъяснения говорят- тогда будем смотреть, что делать.И как быть, они мне дали н/н зарегили без ГТД??? Говорят , что нет запрета регить так как есть ,т.к.нет новой формы и это не противоречит требованию по заполнению н/н???Они с юристом консультировались.Вот так, делай что хочешь..АНАРХИЯ НАСТУПИЛА ПОЛНАЯ!!!!!!!!!Я не знаю , я ничего не регистрирую пока жду, но когда это все раздуплится ? Быстрее снег выпадет....#help# #help# #help# #help# #help# #help#

Татка в тапках
Оракул
Оракул

Королева в пальто писав:
Не будете ли вы так любезны ответить нам на следующие вопросы

1. На складі з 2007 року знаходиться імпортний товар .Оскільки до 12.08.12р. законодавством не було передбачено відображення в податковій накладній номера та дати митної декларації , ці дані на сьогодні відсутні і отримати їх не передбачається можливим. Яким чином у такому випадку вказувати вищевказаний реквізит в податковій накладній , зважаючи на те , що термін реєстрації податкової накладної в ЄДРПН складає 15 днів ?

2. Яким чином вказувати цей реквізит у тому випадку , коли отримано попередню оплату за товар , але сам товар знаходиться за межами України , № та дата митної декларації невідомі , оскільки сам товар не розмитнено ?

3. Яким чином вказувати цей реквізит у тому випадку, коли товар куплено/буде куплено у неплатника ПДВ неімпортера ?

4. Яким чином та у який термін постачальник повинен надати інформацію про номер та дату ВМД на запит покупця стосовно залишків по придбаним раніше товарам.

5. Хто несе відповідальність у випадку, коли надана покупцю інформація щодо номера та дати ВМД по придбаних до 12.08.12 року товарах, виявиться недостовірною, або за відмову надати таку інформацію.

6. Яким чином вказувати зазначений реквізит у випадку формування комплектів, що складаються з імпортних товарів, розмитнених по різним ВМД у різний час?

7. Яким чином вказувати цей реквізит у випадку формування акційних комплектів, що складаються з імпорних товарів та українських товарів.

8. Яким чином вказувати № та дату ВМД у випадку , коли придбаний імпортний товар було розібрано та продано його частину .

9. Чи потрібно відображати вказані реквізити для товару , звільненого від ПДВ по ст.197.1.27.

7. Як вказати номер і дату ВМД, якщо товар повернуто покупцем після 12.08 (який йому був проданий до 12.08 по ПН без цих полів), і знову цей товар продається?

8. Звідки взяти номер і дату ВМД, якщо імпортер закупив товар 15.08, а 16.08 в нього забрали свідоцтво ПДВ, і він продає імпортний товар не надаючи ПН?

9. І найважніше: хочу також мати доступ до бази ВМД, щоб перевірити чи правильно постачальник її вписав і чи вона існує в природі як така (накшталт механізму перевірки реєстрації ПН наданих постачальником)

?
10. Как указывать ГТД при оценке выбытия запасов методом средневзвешенной себестоимости? Или Вы сим законом отменяете действие п. 16 ПСБУ 9, лишая предприятия выбора метода определения себестоимости задним числом?

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Удивительно, но мне никто из моих покупателей еще не звонил по поводу этих номеров. Просто странно#sigh#

lara777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 354 рази

Повідомлення lara777 »

Наталья__1982 писав:Удивительно, но мне никто из моих покупателей еще не звонил по поводу этих номеров. Просто странно#sigh#
Мне тоже

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”