Налоговая накладная 2014.

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
marjanavovk
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 17 разів

Повідомлення marjanavovk »

tomassa писав:Здесь надо включить понятие единого перевозочного документа... коим является СМR и что в нём написано... Вот, например, мои 2 ситуации...
1. Загрузка в Харькове - выгрузка в Польше... Оформляется СМR, в которой всё так и написано... Харьков - Польша... Указаны также места затаможки, но меня они не интересуют... Потому что у меня уже в СМR указано место загрузки Харьков... И однозначно 0%.
2. Загружается машина в Харькове - выгружается тоже в Польше... я сном и духом не знаю, какие документы даст заказчик, пока машина не вернётся... И вот возвращается и... сюрприз... Из Харькова до Луцка - обычная ТТН, в Луцке затаможка и оформление СМR... В итоге в СМR указано место загрузки Луцк, выгрузки - Польша... Вот и получается, что расстояние Харьков - Луцк - ТТН - 20%, Луцк - Польша - СМR - 0%.
Во всяком случае, у меня так...
Але тут цікава ситуація замитнення в морському порту України і розмитнення в Україні?

tomassa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1103 рази
Подякували: 2360 разів

Повідомлення tomassa »

marjanavovk писав: Але тут цікава ситуація замитнення в морському порту України і розмитнення в Україні?
Тогда почему CMR? или вы сами ещё не знаете, какой будет документ? или я что-то пропустила?
Хотя... вы пишете... СMR ще не отримали, я так зрозуміла . що іде перевантаження з морського порту, сказали, що в Іллічівську замитнення, а в Львові розмитнення
Я что-то уже запуталась... вы можете описать весь путь груза и кто откуда и по каким документам везёт? А то мы тут долго будем гадать... Вы зациклились на пункті замитнення та розмитнення... А вас должно больше интересовать завантаження та розвантаження... та яка форма документу виписана... Це головне...

Александр240791
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення Александр240791 »

Здравствуйте! Имею ли я право на налоговый кредит по жд билетам подотчетника, если он ездил за свой счет и мы пока ему деньги не выплатили?

Asia Svetlova
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 833 рази
Подякували: 696 разів

Повідомлення Asia Svetlova »

Да, имеете, если это была служебная командировка
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р

Яна *****
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 123 рази
Подякували: 19 разів

Повідомлення Яна ***** »

Бухгалтера, спасите, указала в НН особу яка склала НН себя, а подписала ее ЭЦП директора и печатью, так как срок действия моего сертификата истек, и отправила и зарегистрировала в налоговой . Это для меня штраф? Или есть возможность исправить это?

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

Право підпису на податковій накладній закріплюється відповідним наказом

Наказом по підприємству керівник затверджує перелік осіб, яких уповноважує від імені юрособи здійснювати госпоперації, а також підписувати первинні документи і податкові накладні

Міндоходів повідомило, що керівником підприємства, установи затверджується перелік осіб, які мають право давати дозвіл (підписувати первинні документи) на здійснення господарської операції.
Всі складені примірники податкової накладної підписуються особою, уповноваженою платником податку здійснювати постачання товарів/послуг, та скріплюються печаткою такого платника податку - продавця. Податкова накладна не підписується покупцем товарів/послуг і не скріплюється його печаткою.
Таким чином, наказом по підприємству керівник затверджує перелік осіб, яких уповноважує від імені юридичної особи (підприємства) здійснювати господарські операції (поставку товарів, послуг), а також підписувати первинні документи і податкові накладні. Наказ доводиться до відома працівників під особистий підпис (Лист Міндоходів від 01.04.2014 р. №414/3/99-99-10-04-02-10).
Источник: тут

теперь надо воять наказ

Яна *****
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 123 рази
Подякували: 19 разів

Повідомлення Яна ***** »

Аря писав:
Право підпису на податковій накладній закріплюється відповідним наказом

Наказом по підприємству керівник затверджує перелік осіб, яких уповноважує від імені юрособи здійснювати госпоперації, а також підписувати первинні документи і податкові накладні

Міндоходів повідомило, що керівником підприємства, установи затверджується перелік осіб, які мають право давати дозвіл (підписувати первинні документи) на здійснення господарської операції.
Всі складені примірники податкової накладної підписуються особою, уповноваженою платником податку здійснювати постачання товарів/послуг, та скріплюються печаткою такого платника податку - продавця. Податкова накладна не підписується покупцем товарів/послуг і не скріплюється його печаткою.
Таким чином, наказом по підприємству керівник затверджує перелік осіб, яких уповноважує від імені юридичної особи (підприємства) здійснювати господарські операції (поставку товарів, послуг), а також підписувати первинні документи і податкові накладні. Наказ доводиться до відома працівників під особистий підпис (Лист Міндоходів від 01.04.2014 р. №414/3/99-99-10-04-02-10).
Источник: тут

теперь надо воять наказ
приказ на меня есть , но в день регистрации нн закончился срок действия моего сертификата. и я подписала нн электронной цифровой подписью директора поэтому, а в печатной форме забыла поставить особу що склала нн его там моя фамилия.#g_witch#

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

Яна *****
подскажите, пожалуйста, какой Вы текст наказа составили?

Marinka-H
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 204 рази
Подякували: 341 раз

Повідомлення Marinka-H »

Нигде не могу найти.
Если у меня договор сдачи в операционную аренду ОС. То в НН в после вид договора я пишу просто "Договор аренды"? или полное название договора?
Подскажите, пожалуйста...
#coffee# #rrul#

tomassa
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1103 рази
Подякували: 2360 разів

Повідомлення tomassa »

П. 4 Порядка № 10
У графі "Вид цивільно-правового договору" податкової накладної зазначається вид цивільно-правового договору згідно з видом договірних зобов'язань, визначених Цивільним кодексом України.
А ГКУ вид договора обозначен так, как в 1С... Мои некоторые покупатели просят писать ТАК, как он обозначен в бумажном носителе... Желание покупателя - ЗАКОН... Пробовала возразить со ссылкой на Порядок... - бесполезно... Исправляю тогда вручную...

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”