Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)
-
- Ученик
- Дякував (ла): 1 раз
чи буде штраф якщо рк виписаний без прив"язки до відвантаження?
Доброе утро!!! Подскажите пожалуйста,несколько раз подавала деку с "перевищенням" *(раньше попадала сумма в строку 8,сейчас это 6), после регистрации этих налоговых сумма из ст.6 исчезала. В январе у меня та же ситуация, только н/н я зарегистрировала, а из ст.6 цифра не исчезла! У меня шок! Что-то изменилось, а я пропопустила? ПОМОГИТЕ!!!
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Да ні, нічого не змінювалось щодо цієї строчки. У вас що така велика сума ? В мене туди попадає зазвичай різниця від заокруглень по деці (дека без копійок), а потім через місяць-другий зникає...Галина5 писав:Доброе утро!!! Подскажите пожалуйста,несколько раз подавала деку с "перевищенням" *(раньше попадала сумма в строку 8,сейчас это 6), после регистрации этих налоговых сумма из ст.6 исчезала. В январе у меня та же ситуация, только н/н я зарегистрировала, а из ст.6 цифра не исчезла! У меня шок! Что-то изменилось, а я пропопустила? ПОМОГИТЕ!!!
У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.
Що тепер робити і куди звертатись?Галина5 писав:У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
В мене колись була проблемка схожа, правда сума була все одно невеличка. Допомогло подання УРа, просто нульового... Стр.8 тоді в мене зникла. Можна спробувати - може допоможе.Галина5 писав:Що тепер робити і куди звертатись?Галина5 писав:У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.
УР нульовий подається з додатками чи без?Tasa писав:В мене колись була проблемка схожа, правда сума була все одно невеличка. Допомогло подання УРа, просто нульового... Стр.8 тоді в мене зникла. Можна спробувати - може допоможе.Галина5 писав:Що тепер робити і куди звертатись?Галина5 писав:У мене попала сума по незареєстрованим неплатникам, я зареєструвала, ст.4 змінилась. з ліміту списалась, а з ст.6 не зникла, і в ліміт не повернулась. Сума 15000.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
безГалина5 писав: УР нульовий подається з додатками чи без?
- Tasa
- Акула НКУ
- Контактна інформація:
Я подавала з таким же нульовим Дод.5, просто щоб ше раз профігурувала строчка інші... Все інше не показувала. ( в мене теж було питання з неплатником)Галина5 писав:УР нульовий подається з додатками чи без?
Дякую!!! Спробую.Tasa писав:Я подавала з таким же нульовим Дод.5, просто щоб ше раз профігурувала строчка інші... Все інше не показувала. ( в мене теж було питання з неплатником)Галина5 писав:УР нульовий подається з додатками чи без?