Кто чем увлекается кроме нашей работы. Разговор о хобби

Розмови на різні теми
Алесса
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 347 разів

Повідомлення Алесса »

Ой какой браслет замечательный!!!!!!!!!!!!!!!! А я все гадала, как Вы его делать будете??? Замечательно!!!!!!! А на что крепили???

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

у мене був старий досить облізлий браслет на гумці, дость широкий. Я його вибрала , бо він легко одягався. обтягнула його тейп-лентою ( це така стрічка продається в флористичних магазинах або товарах для рукоділля. це з нетканої тканини , розтягується, з однієї сторони клейка.) потім на гарячий клей приклеїла листочки барвінку9 поштучно внахльост) потім приклеїла троянди, поміж ними приклеїла оці білі квіточки, не знаю як називаються. почекала щоб вистигло, потріпала щоб переконатися чи нічого не відвалюється і одягла.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Семь верст для бешеной собачки не круг..... Вночі доробила дві роботи. Передісторія: шукала для сина книжки з української граматики для підготовки для ЗНО. Виявилося, що саме ці - страшний дефіцит. Про це мені сказали у книгарні ,де я постійно купую книжки. І продавщиця запропонувала мені позичити ці книги, одна її власна, інша - знайомої. Гроші за це брати не хотіла. Тому я вирішила для її доньки і знайомої зробити ось такі брошки. Все вже внормовується, все відгуляли, тому сьогодні йду віддівати книжки з цими подарунками.
Зображення
Зображення

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 473 рази
Подякували: 970 разів

Повідомлення avp2002 »

Как красиво! Ты просто умничка#kiss# #kiss# #kiss# #kiss# #kiss#

Алесса
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Алесса »

оляля писав:у мене був старий досить облізлий браслет на гумці, дость широкий. Я його вибрала , бо він легко одягався. обтягнула його тейп-лентою ( це така стрічка продається в флористичних магазинах або товарах для рукоділля. це з нетканої тканини , розтягується, з однієї сторони клейка.) потім на гарячий клей приклеїла листочки барвінку9 поштучно внахльост) потім приклеїла троянди, поміж ними приклеїла оці білі квіточки, не знаю як називаються. почекала щоб вистигло, потріпала щоб переконатися чи нічого не відвалюється і одягла.
Білі квіточки - це гіпсофіла. ДУже гарно вийшло!

Алесса
Высший разум
Высший разум

Повідомлення Алесса »

оляля писав:Семь верст для бешеной собачки не круг..... Вночі доробила дві роботи. Передісторія: шукала для сина книжки з української граматики для підготовки для ЗНО. Виявилося, що саме ці - страшний дефіцит. Про це мені сказали у книгарні ,де я постійно купую книжки. І продавщиця запропонувала мені позичити ці книги, одна її власна, інша - знайомої. Гроші за це брати не хотіла. Тому я вирішила для її доньки і знайомої зробити ось такі брошки. Все вже внормовується, все відгуляли, тому сьогодні йду віддівати книжки з цими подарунками.

Оляля вибачте, а це з чого зроблено? Пластик??? Вигляд як в скла!!! Дуууже гарно!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Дякую, таки дійсно це пластика. Полакована лаком ( якийсь німецький мені порекомендували, хороший дуже) тому так і виглядає

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

оляля писав:Дякую, таки дійсно це пластика. Полакована лаком ( якийсь німецький мені порекомендували, хороший дуже) тому так і виглядає
И танцует и браслеты делает и брошки лакированные дарит - не женщина - мечта!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

#blush# #blush# #blush# ну все, роботи не буде, буду залишок дня собою гордитися#laugh# #laugh# #laugh#
А якщо серйозно, то тільки глянь які тут у нас майстрині зібралися! Навіть ПКУ не здатен в жінках вбити почуття прекрасного!

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

оляля писав:#blush# #blush# #blush# ну все, роботи не буде, буду залишок дня собою гордитися#laugh# #laugh# #laugh#
А якщо серйозно, то тільки глянь які тут у нас майстрині зібралися! Навіть ПКУ не здатен в жінках вбити почуття прекрасного!
Но надежд они не оставляют! Все исправляют и исправляют.... Дошло до того. что я не сразу смогла ответить на заданный новичком вопрос. Уже сама в себе сомневаюсь. Если бы еще не книги и творчество - все - хана!!!!!

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”