Регистрация налоговых накладных в ЕРНН (Часть 2)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Колеги, підкажіть: зранку постачальник відправив мінусовий РК, а у нас в Медку немає. Що це може бути за фокус-покус? Він відправляв не лише нам, у інших є, а у нас навіть після повторної відправки о 14 год. знову не з`являється................

Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

Oska1302 писав:
Тюша писав:Девочки, отправила НН в 10 с маленьким хвостиком- зарегилась за считанные минуты. Отправила следующие после 11-и уже не попала в счастливые "часы" приема. А я жду до последнего пополнение лимита поставщиками. Не хочется загонять сотни тысяч на эл. счет. "Ах жизнь моя- жестянка, а ну ее в болото....."#beee# #beee#
я отправляла кучу РК 0 с примерно 10, прошло только 2 штучки, остальные не известно где
Я відправила 11.48 тільки що прийшла квитанція . Все остання за грудень#g_dance# #g_dance# , можна трохи видихнути до завтра.Завтра січень почну реєструвати.

Oska1302
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 403 рази
Подякували: 326 разів

Повідомлення Oska1302 »

Бухгалтер1995 писав:Колеги, підкажіть: зранку постачальник відправив мінусовий РК, а у нас в Медку немає. Що це може бути за фокус-покус? Він відправляв не лише нам, у інших є, а у нас навіть після повторної відправки о 14 год. знову не з`являється................
в мене на тому тижні так було, тільки я відправляла, то в адміністрування/параметри системи/ документообіг поміняла з сервра ДФС на СДО - і клієнт зразу отримав РК. Можливо сервер ДФС перегружений і тому не проходить

elena_ma
Гений
Гений
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 29 разів

Повідомлення elena_ma »

Сроки регистрации остались те же, январские (с 1-го числа) можно начинать завтра регить и до 31? Чего-то перемкнуло... Не хочется сегодня мешаться со своими январскими, дабы не усложнять процесс для декабрьских.

Юлия1111
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 29 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Юлия1111 »

А как у кого РК регистрируются? Особенно + - отправила утром с налоговыми, налоговые уже есть а рк нет, а надо еще отправлять...

Adna
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 42 рази
Подякували: 47 разів

Повідомлення Adna »

elena_ma писав:Сроки регистрации остались те же, январские (с 1-го числа) можно начинать завтра регить и до 31? Чего-то перемкнуло... Не хочется сегодня мешаться со своими январскими, дабы не усложнять процесс для декабрьских.
для НН сроки не изменились.

Ksenia.Kot
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ksenia.Kot »

Юлия1111 писав:А как у кого РК регистрируются? Особенно + - отправила утром с налоговыми, налоговые уже есть а рк нет, а надо еще отправлять...
РК на минус висят еще с 12 числа, на + и нулевые зарегистрированы, сегодня попросила покупателя отправить еще раз - пока глухо

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

Подскажите, пожалуйста, можно ли поставить в НН цену в которой после запятой больше 2-х знаков. Не приняли НН из-за округлений :Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушено порядок
обрахунку графи 10 розділу Б. Сума у графі 10 не
збігається з розрахованою. #help# #help#

vika23
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 332 рази

Повідомлення vika23 »

Ksenia.Kot писав:
Юлия1111 писав:А как у кого РК регистрируются? Особенно + - отправила утром с налоговыми, налоговые уже есть а рк нет, а надо еще отправлять...
РК на минус висят еще с 12 числа, на + и нулевые зарегистрированы, сегодня попросила покупателя отправить еще раз - пока глухо
Сегодня в 12.00 отправила минусовые покупателю, уже зарегились.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

СветланаИ писав:Подскажите, пожалуйста, можно ли поставить в НН цену в которой после запятой больше 2-х знаков. Не приняли НН из-за округлений :Виявлені помилки:
Документ не може бути прийнятий - рядок 1. Порушено порядок
обрахунку графи 10 розділу Б. Сума у графі 10 не
збігається з розрахованою. #help# #help#
Взагалі ДФС "малює" в своїх листах, що 2 знаки після коми - а коригуванн проводити за допомогою проставляння більше знаків після коми у кількості...
Я наприклад, не згодна з ними (((
Інколи доводиться "підганяти" - коли за рахунок заокруглень більще ніж 1 грн....
Я ставлю більше знаків після коми у ціні, в мене товар штучний

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”