мала на увазі, що ми тут її писали колективно. А по сусідах мабуть не вийде, бо бояться втратити відносини( хоча їм ще гірше: врізались в їх каналізацію, тепер вона забивається, біля їх паркану зробили собі стоянку для велосипедів, то сітка тепер поламана, їм ще гірше ,а от мовчать. і де в тій країні буде добро, коли моя хата скраю?)Дашка писав:Это замечательно, что коллективно, может по соседям пройти и подписать коллктивное письмо???оляля писав:ну так, бо заява то вже виходить колективна#g_haha#IN_NOCHKA писав:І знизу дописати "Я, власниця хатинки такої-то ПІБ та група товаришів"
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Отож бо й воно, комусь треба починати виховну роботу з населенням проводити#curtsey#оляля писав:мала на увазі, що ми тут її писали колективно. А по сусідах мабуть не вийде, бо бояться втратити відносини( хоча їм ще гірше: врізались в їх каналізацію, тепер вона забивається, біля їх паркану зробили собі стоянку для велосипедів, то сітка тепер поламана, їм ще гірше ,а от мовчать. і де в тій країні буде добро, коли моя хата скраю?)Дашка писав:Это замечательно, что коллективно, может по соседям пройти и подписать коллктивное письмо???оляля писав:ну так, бо заява то вже виходить колективна#g_haha#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Взагалі-то я теж нас мала на увазі#blush#оляля писав:мала на увазі, що ми тут її писали колективно. А по сусідах мабуть не вийде, бо бояться втратити відносини( хоча їм ще гірше: врізались в їх каналізацію, тепер вона забивається, біля їх паркану зробили собі стоянку для велосипедів, то сітка тепер поламана, їм ще гірше ,а от мовчать. і де в тій країні буде добро, коли моя хата скраю?)Дашка писав:Это замечательно, что коллективно, может по соседям пройти и подписать коллктивное письмо???оляля писав:ну так, бо заява то вже виходить колективна#g_haha#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
А хтось знає сайти з безкоштовним пробним ЗНО., щоб відповіді були, а то більшості робиш , а потім просить СМС відправити на номер.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Спробуйте тут .Альона1 писав:А хтось знає сайти з безкоштовним пробним ЗНО., щоб відповіді були, а то більшості робиш , а потім просить СМС відправити на номер.
-
- Светоч Мысли
На цьому в кінці смс хоче , щоб перевірити, але я тільки що до теста з мови з цього сайту знайшла сайт з відповідями , дитя робить, я зразу перевіряю.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Певно , щось поміняли на сайті , було без СМС ... Вибачайте ...Альона1 писав:На цьому в кінці смс хоче , щоб перевірити, але я тільки що до теста з мови з цього сайту знайшла сайт з відповідями , дитя робить, я зразу перевіряю.
-
- Светоч Мысли
ВСЕМ!!!! ВСЕМ !!!!Всем!!!!!!
Спокойной ночи! Сладких снов!
Пусть ночью в снах придёт любовь,
Обнимет крепко, в душу глянет,
А утром жизнь прекрасней станет!
Спокойной ночи! Сладких снов!
Пусть ночью в снах придёт любовь,
Обнимет крепко, в душу глянет,