База персональных данных

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Мені прийшла відмова. Одна з форумчанок надіслала мені свій взірець зареєстрованих БПД. Тепер сиджу і порівнюю наші заяви, на перший погляд однакові. Гра " Знайди три відмінності". Хтось подавав уточнюючу чи це нова заява??

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Agatha писав:Чому не потрібно???? Якщо засновники фізичні особи, то потрібно.
Я когда в декабре сдавала, то у меня учредители не приняли, сказали, что не надо.

Алесса
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 347 разів

Повідомлення Алесса »

Позвонила им таки. Сейчас регистрируют начало декабря - 5-8 число, у кого позже - ждите)))) У меня 13))))

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Agatha писав:Чому не потрібно???? Якщо засновники фізичні особи, то потрібно.
Где-то находила консультацию, что не нужно. Вроде и на форуме к такому выводу пришли...Где-то даже Минюст писал, что если учредителей немного, регистрировать не нужно.
Вы не забывайте, что каждую базу надо будет "сделать" потом еще, вернее уже надо было#blush# . Собрать соглашение, систематизировать данные. Я вообще жалею, что "Контрагенты" зарегистрировала! Теперь от СПДшников - надо соглашение, а многие не хотят давать!

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Я читала, що не потрібно реєструвати БПД засновники, якщо засновник 1. У мене 3. Форумчанка, що надіслала мені взірець зареєстрованих БПД, має зареєстровану базу на засновників.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Щойно абсолютно без проблем додзвонилась до інспектора, що підписав відмову. Сказала, що бази "Засновники" і "Працівники" подавати ще раз не потрібно. Ніби-то будуть прийняті зміни (їх ще нема) про відміну цих двох баз. Тільки "Контрагенти". Детально пояснила, що в мені потрібно змінити. Покращення однако #yahoo# О знайшла ці зміни http://news.dtkt.ua/show/21387

Gera28
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1077 разів

Повідомлення Gera28 »

Agatha писав:Щойно абсолютно без проблем додзвонилась до інспектора, що підписав відмову. Сказала, що бази "Засновники" і "Працівники" подавати ще раз не потрібно. Ніби-то будуть прийняті зміни (їх ще нема) про відміну цих двох баз. Тільки "Контрагенти". Детально пояснила, що в мені потрібно змінити. Покращення однако #yahoo# О знайшла ці зміни http://news.dtkt.ua/show/21387
Ура!!!!. Получаеться у меня на фирме работников не надо регистрировать ,а по -поставкам только один ЧП-шник,(остальные фирмы) -тоже пока не надо -пока не будет ДВА поставщика(не юрика) . ПРАВИЛЬНО ????

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

Я мала на увазі засновників, а не базу КОНТРАГЕНТИ

Lilo4kaa
УченикУченик
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Lilo4kaa »

А можно у Вас попросить номер телефона ?

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Agatha »

233 61 90 Дали на гарячій лінії

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”