База персональных данных

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

Катрина писав:
Аря писав:
Катрина писав:Девчонки, кому не трудно - и мне сбросьте письмо : kul-ek@ukr.net

Заранее благодарна !
я вам отправила. там образцы заявок
спасибо, получила !#clamping#
#curtsey#

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

basic64 писав:вы в той же программе где составляли заявки находите подать заяву и туда вносите файлы с сертификатами и их сертификатом. А их сертификат берёте в программе по которой работаете
Вы это имеете ввиду? честно говоря, мне из этой фразы ничего не ясно.... в какой программе Вы делали заявки?? в какой подписывали? чтот такое "их сертификат"???

Извините, может я туплю... но поясните плиз,. как именно Вы отправляли?

и каков результат ?свидоцтво дали?

Ластик
Гений
Гений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Ластик »

basic64 писав:в графе мета обробки проверьте чтобы не было пропусков между словами( вообщем точки, запятые иостальное)
Я прошу прощения: вообще без запятых, точек и пробелов????????????

Lina_soft
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 32 рази

Повідомлення Lina_soft »

Девочки, плиз и мне письмо Lina_soft@mail.ru, очень-очень...

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

Галина Сурина писав:Девочки, плиз и мне письмо Lina_soft@mail.ru, очень-очень...
скинула

Биба
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 192 рази

Повідомлення Биба »

А вот с ЧП как быть ? Где-то в заявке сокращение "ФОП" прописывается или только ФИО? А то горячая линия "раскалилась" уже - на периферию не реагирует.. #dntknw#

basic64
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення basic64 »

Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.

Ластик
Гений
Гений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Ластик »

basic64 писав:Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.
А как исправить недопустимые символы

basic64
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення basic64 »

Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення реалізації трудових відносин на підприємстві, які регулюються законодавством про працю України (ст..4 КЗпП) , Статутом, Податковим кодексом України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» Категорії персональних даних, які обробляються: паспортні дані; особисті відомості (вік, стать); місце проживання за державною реєстрацією; освіта; професія, спеціальність, кваліфікація; дані, що підтверджують право працівника на пільги, встановлені законодавством про працю; електронні ідентифікаційні дані (адрес, телефон)

Згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних. 1-згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних надана у формі документу на електроному носії; 2-відповідно до правовідносин, які виникли до набрання чиності Законом України "Про захист персональних даних" на основі вільного волевиявлення фізичної особи (трудовий договір)

Попробуйте отсюда взять скопировать. Должно получиться

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

basic64 писав:Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.
а подпись какими ключами - из УСЦ или отдельно покупать надо?

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”