Блокировка регистрации НН/РК

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Бухгалтерочек писав:
marina11 писав:
Бухгалтерочек писав:Подскажите у кого была ситуация. На заблокированную НН нужно выписать корректировку. Ее не принимают, так как не видят НН. Что кто делал?
А коригування навіщо потрібне? Помилка чи змінюються зобов'язання?
Изменение цены согласно договора (курс поменялся). Первая НН выписана на предоплату.
Тобто РК 0? До реєстрації самої ПН РК Вам не зареєструють. Єдине, що добре - так як ПДВ у РК =0, то і штраф за несвоєчасну реєстрацію - 0.
Я тут десь у профільній темі (давненько) читала досить активне обговорення, стосовно того, що зміна договірної ціни не є ні подією оплати, ні відвантаженням товару, тож підстав для складання РК немає. Може і не робити?#blush#

Бухгалтерочек
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 81 раз

Повідомлення Бухгалтерочек »

marina11 писав:
Бухгалтерочек писав:
marina11 писав: А коригування навіщо потрібне? Помилка чи змінюються зобов'язання?
Изменение цены согласно договора (курс поменялся). Первая НН выписана на предоплату.
Тобто РК 0? До реєстрації самої ПН РК Вам не зареєструють. Єдине, що добре - так як ПДВ у РК =0, то і штраф за несвоєчасну реєстрацію - 0.
Я тут десь у профільній темі (давненько) читала досить активне обговорення, стосовно того, що зміна договірної ціни не є ні подією оплати, ні відвантаженням товару, тож підстав для складання РК немає. Може і не робити?#blush#
В том-то и дело, что не ноль. Корректирую цену в плюс (зміна вартості). Ладно будемс думать, как выходить из ситуации.

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Бухгалтерочек писав:
Скрытый текст
marina11 писав:
Бухгалтерочек писав: Изменение цены согласно договора (курс поменялся). Первая НН выписана на предоплату.
В том-то и дело, что не ноль. Корректирую цену в плюс (зміна вартості). Ладно будемс думать, как выходить из ситуации.
Я чогось не розумію... Припустимо:
Ви отримали попередню оплату 120 000 грн
5*20 000=100 000 без ПДВ.
Тепер у вас припустимо вартість 22 000
У Вас має бути РК з двома рядками
на вилучення 5*20 000=100 000
і на включення 4,54* 22 000=100 000
Загальна сума РК = 0.

Лорик777
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 343 рази

Повідомлення Лорик777 »

marina11 писав:
Бухгалтерочек писав:
Скрытый текст
marina11 писав: Тобто РК 0? До реєстрації самої ПН РК Вам не зареєструють. Єдине, що добре - так як ПДВ у РК =0, то і штраф за несвоєчасну реєстрацію - 0.
Загальна сума РК = 0.
совсем не обязательно "0".

у них может быть и плюс 10 000 (по вашему примеру - 5*22000)

Vikuwa
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 76 разів

Повідомлення Vikuwa »

Натик020377 писав:Сегодня 5 дней как подали Повидомлення с додатками. Висит с первой квитанцией, вижу его в кабинете, но только табличку без цифр и букв, а сами Додатки вообще не открываются.... Что это может быть? Звонила в свою районную - там вообще полный "мороз". Подскажите куда можно позвонить чтобы узнать хотя бы читабельно все что послано и каковы перспективы? Понимаю что вопрос немного наивен, но все таки... предприятие зарегистрировано в Одесской области, куда звонить в этом случае? Просто покупатель недоплатил 20% и учередители уже с утра сидят на моей шее требую результата#impossibl и объяснить что это система я им не могу, чувствую что завтра буду "крайней" хотя это вообще не совсем моё дело. Буду очень признательна за номера телефонов и советы "Куда бежать"#g_cray# #g_cray# #g_cray#
по моей практике разблокировки за последний месяц, ответ приходил на 5-6 день после подачи документов, вечером всегда после 18 00. Немного терпения и все будет ок;) А первую НН у нас разблокировали на 15 день. Учредителям так и обїясняйте ві не в силах что ли бо сделать пока не будет ответа

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Лорик777 писав:
marina11 писав:
Бухгалтерочек писав:
Скрытый текст
Загальна сума РК = 0.
совсем не обязательно "0".

у них может быть и плюс 10 000 (по вашему примеру - 5*22000)
О, тепер уже і мені цікаво... а як на передоплату у сумі, наприклад, 120 000 грн., може бути зроблено РК на плюс 10 000 грн.?

Бухгалтерочек
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 92 рази
Подякували: 81 раз

Повідомлення Бухгалтерочек »

marina11 писав:
Бухгалтерочек писав:
Скрытый текст
marina11 писав: Тобто РК 0? До реєстрації самої ПН РК Вам не зареєструють. Єдине, що добре - так як ПДВ у РК =0, то і штраф за несвоєчасну реєстрацію - 0.
Загальна сума РК = 0.
Я поняла о чем Вы. Не совсем удобный для нас вариант, так как приходится часто играться в количестве с сотыми-тысячными-десятитысячными и т.д. Но в данной ситуации похожи это единственный вариант. Спасибо за участие в проблеме! #kiss#

Бухгалтер1995
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 185 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Бухгалтер1995 »

Відгукніться, у кого торгівля і прийняті таблиці, чи ви так само чекаєте на "вхідні" ПН від постачальників? Бо у мене є достатній ліміт, та ще немає ПН постачальників, чи не ризиково відправити свої ПН... Не хотілося б на завтра, бо ост. день як не як... А то програма ДФС може і чогось придумати завтра на предмет "збій в системі"...(

Vikuwa
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 27 разів
Подякували: 76 разів

Повідомлення Vikuwa »

Бухгалтер1995 писав:Відгукніться, у кого торгівля і прийняті таблиці, чи ви так само чекаєте на "вхідні" ПН від постачальників? Бо у мене є достатній ліміт, та ще немає ПН постачальників, чи не ризиково відправити свої ПН... Не хотілося б на завтра, бо ост. день як не як... А то програма ДФС може і чогось придумати завтра на предмет "збій в системі"...(

у меня вчера прошли, хотя такой код впервіе встречаеться

Alchic
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення Alchic »

Бухгалтер1995 писав:Відгукніться, у кого торгівля і прийняті таблиці, чи ви так само чекаєте на "вхідні" ПН від постачальників? Бо у мене є достатній ліміт, та ще немає ПН постачальників, чи не ризиково відправити свої ПН... Не хотілося б на завтра, бо ост. день як не як... А то програма ДФС може і чогось придумати завтра на предмет "збій в системі"...(
Не факт что пройдут и с входящими кодами. У нас заблокировали накладную, хотя была от поставщика зарегистрированная накладная... Теперь перед каждой отправкой на регистрацию, молюсь)

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”