База персональных данных

basic64
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення basic64 »

вашими сертификатами. Вы их вносите в их программу

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

basic64 писав:Вы сделали заявки на их сайте и там же есть (подати заяви), заходите туда и вставляете свои сертификаты, их сертификат есть у вас в програме через которую вы отправляете отчёты. Если непонятно дайте телефон я перезвоню.
я так делала 3 ноября. и мне пришел отказ. вот в так он выглядел :

в заяві відсутній файл заяви з накладеним цифровим підписом. Для обробки заяви в електронній формі необхідно щоб до неї були прикріплені 3 файли: Файл заяви, файл заяви з цифровим підписом, файл публічного сертифікату

когда я позвонила им - мне ответили , что нужно отправлять подписанный файл. а подписывать его нужнов той программе, из которой отправляете отчеты. в бест звит такая заява не импортируется, и соответственно подписать я ее не могу...

Вам уже дали положительный ответ? когда Вы отправили??

basic64
Мудрец
Мудрец

Повідомлення basic64 »

ответа ещё нет

basic64
Мудрец
Мудрец

Повідомлення basic64 »

а вы прикрепляли им файлы. Дело в том что у меня приняли и дали номера. Теперь рассматривают

Катрина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 77 разів

Повідомлення Катрина »

basic64 писав:а вы прикрепляли им файлы. Дело в том что у меня приняли и дали номера. Теперь рассматривают
у меня тоде приняли, даоли номера и котрольные слова. потом через пару дней я зашла на сайт по поиску ввела номер своей заявы и контрольное слово и увидела, что в регистрации ОТКАЗАНО :(

basic64
Мудрец
Мудрец

Повідомлення basic64 »

это плохо, значит надо искать как подписать. Сейчас посмотрю. Если вы найдёте скажите

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

кто что написал в заявке во 3 разделе "Мета обробки персональних даних" для Контрагентов баз данных ??

cveta_2005
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 337 разів
Подякували: 64 рази

Повідомлення cveta_2005 »

народ я тупею.контрагенов -юр.лиц это тоже касается?в смысле на них тоже база нужна?

tamara.t13
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення tamara.t13 »

Девочки и мне если не сложно отправьте все то что отправляете другим tamara.kratos@rambler.ru! Похоже я потихоньку начинаю сходить с ума. Вообще не могу понять зачем им все єто нужно. А если я не понимаю то и мозги отказіваются думать в єтом напрвлении

Ластик
Гений
Гений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Ластик »

basic64 писав:Обробка персональних даних здійснюється з метою забезпечення реалізації трудових відносин на підприємстві, які регулюються законодавством про працю України (ст..4 КЗпП) , Статутом, Податковим кодексом України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» Категорії персональних даних, які обробляються: паспортні дані; особисті відомості (вік, стать); місце проживання за державною реєстрацією; освіта; професія, спеціальність, кваліфікація; дані, що підтверджують право працівника на пільги, встановлені законодавством про працю; електронні ідентифікаційні дані (адрес, телефон)

Згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних. 1-згода суб'єкта персональних даних на обробку його персональних даних надана у формі документу на електроному носії; 2-відповідно до правовідносин, які виникли до набрання чиності Законом України "Про захист персональних даних" на основі вільного волевиявлення фізичної особи (трудовий договір)

Попробуйте отсюда взять скопировать. Должно получиться
Спасибо получилось#g_crazy# ! Теперь остается додуматься как его подписать в "Арт-мастер" и отправить.#g_mad#

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам, кадровий облік”