Блокування реєстрації ПН/РК (частина 3️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
ТатьянаM
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 5 разів

Повідомлення ТатьянаM »

Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, заблокована ПН на придбання і відповідно мені заблокували на продаж, чи можу подати на розблокування своєї без розблокування постачальником ? Чи тільки чекати розблокування вхідноЇ ? Постачальник не поспішає взагалі.

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

Добрый день, подскажите, у меня входящая накладная в электронном виде (медок), можно ли ее так подавать для разблокировки, или нужно все-таки оригинал с мокрой печатью?

Al_na
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 41 раз
Подякували: 65 разів

Повідомлення Al_na »

Електронні документи без питань приймають, тільки докладаю разом з протоколом підписання

Симпа
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1948 разів
Подякували: 570 разів

Повідомлення Симпа »

Al_na писав:
24 липня 2024, 16:23
Електронні документи без питань приймають, тільки докладаю разом з протоколом підписання
Я навіть протоколи не прикладаю. Самі док-ти, причому прям с Медка скачую у ПДФ і відсилаю

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

Подскажите, пожалуйста, если заблокирована НН на предоплату, какой пакет документов?

Helen Drobot
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Helen Drobot »

Ninaaa писав:
28 лютого 2023, 19:55
Доброго дня, прийшла така відповідь після подання повідомлення про надання пояснненнь щодо разблокування ПН:
ПН/РКпiдлягає реєстрацiї за Рiшенням Комiсiї, але не прийнято з причини "..."
що це означає і що з цим робити?
Доброго дня, можливо треба перевірити реєстраційний ліміт

Helen Drobot
ПрофиПрофи

СветланаИ писав:
24 липня 2024, 18:45
Подскажите, пожалуйста, если заблокирована НН на предоплату, какой пакет документов?
желательно чтобы операция было завершена полностью, то есть товар отгружен или услуги сделаны
пакет документів для торгівлі товарами:
- Договір на придбання товару, сертифікати якості за наявністю,
- Видаткові накладні на придбання товару,
- Рахунки-фактури,
- Платіжні доручення продавцю за придбаний товар (банківські виписки),
- Товаро-транспортні накладні на перевезення товару, довіреність на отримання товару за наявності.
- Якщо власний транспорт, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, посвідчення водія, при цьому, у звіті за формою 4ДФ обов’язково вказати дохід водія.
- Якщо орендований транспорт, договір на перевезення товару,
- Акт виконаних послуг на перевезення товару,
- Платіжні доручення (банківські виписки) за доставку товару,
- Якщо доставка на власні склади, технічний паспорт нежитлової будівлі (складу), обов’язково зазначити відомості за формою 20-ОПП.
- Якщо на орендовані склади, договір оренди, рахунки-фактури, платіжні доручення за оренду (банківські виписки)
- Якщо придбання товару, транспортування, оренда у фізичної особи, обов’язково зазначити виплачений дохід у звіті за формою 4ДФ
- Договір на реалізацію товару,
- Видаткові накладні на реалізацію товару,
- Рахунки-фактури,
- Платіжні доручення за реалізований товар (банківські виписки),
- Документи на транспортування на вихід (реалізацію товару) такі ж як на придбання.
- Ліцензії на торгівлю за наявності

Helen Drobot
ПрофиПрофи

СветланаИ писав:
24 липня 2024, 16:16
Добрый день, подскажите, у меня входящая накладная в электронном виде (медок), можно ли ее так подавать для разблокировки, или нужно все-таки оригинал с мокрой печатью?
Добрый день, налоговая видит Входящие накладный по ЕРПН. Подавать нужно первичные документы: Договір на придбання товару, сертифікати якості за наявністю, Видаткові накладні на придбання товару, Рахунки-фактури, Платіжні доручення продавцю за придбаний товар (банківські виписки), Товаро-транспортні накладні на перевезення товару, довіреність на отримання товару за наявності, інше

ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

мені дуже цікаво- якого біса на поставку товару ви даєте поради надавати і склади і техпаспорти машин і водійські посвідчення? ви реально подуріли всі? де це передбачено в самому принціпі бухобліку? із-за таких порад, потім в податкову дзвониш- якого біса?- та я не знаю, всі дають!!! Схаменіться!!! Пояснення пішить спираючись на норми бух.обліку і запам'ятайте просту річ- ви хоть аналіз ДНК прикладіть, якщо їм потрібно зробити якісь показники, Вам все одно заблокують!!! треба відстоювати свої права, а не вас гвалтують- а ви розслабтесь і отримуйте задоволення((( Схаменіться вже!!! Накіпило...

Helen Drobot
ПрофиПрофи

ТатьянаM писав:
24 липня 2024, 16:03
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, заблокована ПН на придбання і відповідно мені заблокували на продаж, чи можу подати на розблокування своєї без розблокування постачальником ? Чи тільки чекати розблокування вхідноЇ ? Постачальник не поспішає взагалі.
Думаю, якщо надати первинні документи на реалізацію та придбання, цього буде достатньо. Але, якщо накладні постачальника блокуються, у зв"язку з тим, що його включили до переліку ризикових СГ, тоді Вашу накладну не розблокують, поки постачальник не вийде з переліку ризикових

Відповісти

Повернутись до “Податкова накладна”