МЕДОК - отправка отчетов
-
- Гений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 103 рази
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
необходимо 39 версия медка, код формы J0500105leovit3000 писав:в медке есть уже новая форма 1 ДФ, номер подскажите
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 8 разів
]Доброго дня!
Допоможіть в такій ситуації!
В 20 числах лютого, коли медок висів я здала декларацію по землі. Квитанція не приходила, звіт постійно висів в дорозі (але в інспектора запитувала, звіт їм дійщов все вірно), потім так сталося закінчились ключі, ще й змінився директор по підприємстьву. Ключі тільки но поробили, тепер спробувала подати звіт знову прийшло повідомлення що звіт не прийнято, бо порушені терміни здачі!
Чи можливо в медку подати якийсь запит, про підтвердження отримання чи неотримання звіту, куди звернутися???[/quote]
Звіт повторно здавати не потрібно, потрібно перетелефонувати на Ваш район ДФС щоб квитанцію Вам повторно відправили. Але потрібно уточнити чи зможуть зашифрувати на Ваші нові сертифікати, якщо зашифрують на старі теж можна отримати але процедура складніша. Якщо потрібно буде зможу детальніше описати таку процедуру. Якщо зашифрують на нові тоді прийметься без проблем
Сьогодні зателефонувала в свою податкову, там мені сказали, що вони не відправляють квитанцій про прийняття чи не прийняття звітів, підскажіть куди мені звернутися?
Допоможіть в такій ситуації!
В 20 числах лютого, коли медок висів я здала декларацію по землі. Квитанція не приходила, звіт постійно висів в дорозі (але в інспектора запитувала, звіт їм дійщов все вірно), потім так сталося закінчились ключі, ще й змінився директор по підприємстьву. Ключі тільки но поробили, тепер спробувала подати звіт знову прийшло повідомлення що звіт не прийнято, бо порушені терміни здачі!
Чи можливо в медку подати якийсь запит, про підтвердження отримання чи неотримання звіту, куди звернутися???[/quote]
Звіт повторно здавати не потрібно, потрібно перетелефонувати на Ваш район ДФС щоб квитанцію Вам повторно відправили. Але потрібно уточнити чи зможуть зашифрувати на Ваші нові сертифікати, якщо зашифрують на старі теж можна отримати але процедура складніша. Якщо потрібно буде зможу детальніше описати таку процедуру. Якщо зашифрують на нові тоді прийметься без проблем
Сьогодні зателефонувала в свою податкову, там мені сказали, що вони не відправляють квитанцій про прийняття чи не прийняття звітів, підскажіть куди мені звернутися?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
0-800-501-007 Напрямок 5Юлия 08 писав:]
-
- Оракул
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 32 рази
Добрый день. При открытии Медка выскакивает такое -"Объект "ezvit.exe", на который ссылается это ярлык, изменен или перемещен, и ярлык больше не работает. Наиболее подходящий объект по размеру, дате и типу: Д:/Medok/ezvit.exе. Удалить ярлык или исправить его таким образом, чтобы он указывал на этот объект" Подскажите, что делать в таком случае#help#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
S0110010Агаша писав:Подскажите, пожалуйста код формы для статитики (Фінансовий звіт малого підприємства).
S0111002
п.с. на будущее, не задавайте один и тот же вопрос в разных темах
-
- Гений
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 61 раз
Отправила додаток 4 за март. Пришла кв.№1 с текстом
13
Дата обробки: 14.04.2015 15:37:48
Файл: ХХХХХХХХХХZZZZZZZХХХХХХХХХХХХХХЕ04HN.PFZ
Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів"
Файл "ХХХХХХХХХХZZZZZZZХХХХХХХХХХХХХХЕ04HN.PFZ" вже був раніше прийнятий.
Переформуйте електронний звіт і надішліть його до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Я 3 раза создавала и отправляла отчет, результат один,
Переформуйте електронний звіт і надішліть його до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
13
Дата обробки: 14.04.2015 15:37:48
Файл: ХХХХХХХХХХZZZZZZZХХХХХХХХХХХХХХЕ04HN.PFZ
Звіт "Додаток 4 Звіт про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів"
Я 3 раза создавала и отправляла отчет, результат один,