й, сколько у меня тараканов #g_crazy#
Всем доброе утро! #hiya# Не просто доброе, а ДОБРЕЙШЕЕ! #goody# солнышко и +20 #goody# ааааа #goody#
Девочки/мальчики - кофе?#coffee#
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5
-
Люлик
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
- Natalenna
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
А я сьогодні отримала хорошу новину: бабця, яка мене ростила і виховувала, погано себе почуває. Возили на обстеження, думали онкологія. Лікар сказав, що нічого страшного там нема, але їм виписували ліки для печінки, а лікувати треба було підшлункову. Прописав лікування і відправив додому. Мені аж від серця відлягло...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
хорошо то, что хорошо заканчивается. Это получается ей первоначально поставили неправильный диагноз и не то лечили?
-
Люлик
- Акула НКУ

я бы на Вашем месте еще у кого-то проконсультировалась.Natalenna писав:А я сьогодні отримала хорошу новину: бабця, яка мене ростила і виховувала, погано себе почуває. Возили на обстеження, думали онкологія. Лікар сказав, що нічого страшного там нема, але їм виписували ліки для печінки, а лікувати треба було підшлункову. Прописав лікування і відправив додому. Мені аж від серця відлягло...
- Natalenna
- Светоч Мысли

Так, викликали дільничу лікарку. Навіть не оглянула нормально, не те щоб аналізи брати. Виписала від печінки. Бабця дуже схудла, бо не могла нормально їсти - все їй шкодило. Ми вже до найгіршого готувалися. Але поїхали у діагностичний центр на нормальне обстеження, лікарі там хороші.Ребекка писав:хорошо то, что хорошо заканчивается. Это получается ей первоначально поставили неправильный диагноз и не то лечили?
- Natalenna
- Светоч Мысли

Ми її там по всіх лікарях поводили, колись лікували там діда - онкологію. Шість років після того прожив.Люлик писав:я бы на Вашем месте еще у кого-то проконсультировалась.Natalenna писав:А я сьогодні отримала хорошу новину: бабця, яка мене ростила і виховувала, погано себе почуває. Возили на обстеження, думали онкологія. Лікар сказав, що нічого страшного там нема, але їм виписували ліки для печінки, а лікувати треба було підшлункову. Прописав лікування і відправив додому. Мені аж від серця відлягло...
Вона не хотіла і туди їхати, старі люди не люблять лікуватися. Боялася дуже, що лишимо її там.
-
Люлик
- Акула НКУ

у меня муж кумы лежал в областной больнице практически 3 месяца, не могли поставить диагноз. Отказали и почки у него, область направила в Киев. Киев сказал , что все в порядке, но человеку все становилось хуже, диализ приходилось делать чаще, ну и за неделю до его смерти (Царствие ему Небесное) наконец-то поставили диагноз.Natalenna писав:Так, викликали дільничу лікарку. Навіть не оглянула нормально, не те щоб аналізи брати. Виписала від печінки. Бабця дуже схудла, бо не могла нормально їсти - все їй шкодило. Ми вже до найгіршого готувалися. Але поїхали у діагностичний центр на нормальне обстеження, лікарі там хороші.Ребекка писав:хорошо то, что хорошо заканчивается. Это получается ей первоначально поставили неправильный диагноз и не то лечили?
п.с. изначально скорая его забрала с пневмонией
-
Люлик
- Акула НКУ

Дай Бог ее здоровья, понимаю что это такое. Сама сейчас в такой ситуации. У деда 14.02 случился инсульт, благо я дома была и вовремя кинулась, да и огромное спасибо моей подруге врачу. После выписки с больницы не прошло и двух недель как стало плохо, тромб в ноге, в итоге лежали в хирургии спасали ногу, так доспасались, что оказали в реанимации. Сейчас дома, с неутешительными прогнозамиNatalenna писав: Ми її там по всіх лікарях поводили, колись лікували там діда - онкологію. Шість років після того прожив.
Вона не хотіла і туди їхати, старі люди не люблять лікуватися. Боялася дуже, що лишимо її там.
Безумно жаль людей когда они болеют и ты не можешь им помочь, но еще хуже когда человек сам понимает, что ему не долго уже осталось. Остается только догадываться, как он переживает и изматывает себя изнутри
- Natalenna
- Светоч Мысли

Люлик, я добре вас розумію. За останній рік поховала трьох близьких родичів (два діда і тітка). Всі померли раптово, без болів, але то не передати словами. З жалоби не вилазить вся родина.
При тих лікарів, що у нас на поліклініці можу сказати, що вони годяться тільки для надання довідок. Не дай Бог їм щось лікувати...
При тих лікарів, що у нас на поліклініці можу сказати, що вони годяться тільки для надання довідок. Не дай Бог їм щось лікувати...