На попередній фірмі була ще одна бухгалтер по сумісництву так я їй нараховувала повний оклад (так як в конверті не було зарплати все офіційно), а в табелі проставляла тільки суботу робочу, була провірка питань не виникала, думаю що головне менше не нарахувати а більше можна .... пільга застосовується там куди ви подали заяву (я думаю краще подати там де більший оклад)...
Как лучше сделать? Например, можно ли ставить по 4 часа в день с окладом 2600? Фактически будет платиться те же 1300. Тогда в заявлении пишем: прошу принять меня на работу на должность директора по совместительству с графиком работы 4 часа в день. Правильно?
Оля-ля писав:Как лучше сделать? Например, можно ли ставить по 4 часа в день с окладом 2600? Фактически будет платиться те же 1300. Тогда в заявлении пишем: прошу принять меня на работу на должность директора по совместительству с графиком работы 4 часа в день. Правильно?
Оля-ля писав:Как лучше сделать? Например, можно ли ставить по 4 часа в день с окладом 2600? Фактически будет платиться те же 1300. Тогда в заявлении пишем: прошу принять меня на работу на должность директора по совместительству с графиком работы 4 часа в день. Правильно?
Найкраще писати на неповний робочий тиждень мало що в майбутньому.....а якщо і пишете на пів ставки то обовязково вказуйте з якої години по яку буде робочий день, в заяві або в наказі....
А внешние совместители считаются в "середньообліковій кількості штатних працівників"? Как посчитать єтот показатель, если на фирме будет числиться только 0,5 ставки директора? Считать как "1"?