Шановні колеги!Хто на практиці зустрічався з цим податком-УТИЛІЗАЦІЙНИМ ЗБОРОМ?
Ми займається імпортом автомобілів. При оформлені ВМД сплачуєм УЗ(утил збір),при розрахунку сплати ПДВ по ВМД УЗ не враховується, відповідно ПК маємо лише з митної вартості+мито.А от при реалізації авто УЗ включаємо до собівартості, і виходить ПДВ до сплати...Допоможіть розібратись-в кого які міркуваня
НДС и услуги по ВЭД
-
Лилия-НИКА
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
NATA888 писав:Шановні колеги!Хто на практиці зустрічався з цим податком-УТИЛІЗАЦІЙНИМ ЗБОРОМ?
Ми займається імпортом автомобілів. При оформлені ВМД сплачуєм УЗ(утил збір),при розрахунку сплати ПДВ по ВМД УЗ не враховується, відповідно ПК маємо лише з митної вартості+мито.А от при реалізації авто УЗ включаємо до собівартості, і виходить ПДВ до сплати...Допоможіть розібратись-в кого які міркуваня
- видимо нужно ждать разьяснений, не сосем урегулирован вопрос...
-
NATA888
- Высший разум

- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
Чи правильно я розумію, що для формування продажної ціни, я можу не враховувати утилізацію, тоді на ПДВ я не попадаю, а от з прибутком будуть проблеми, бо утилізацію включається до інших витрат????Лилия-НИКА писав:NATA888 писав:Шановні колеги!Хто на практиці зустрічався з цим податком-УТИЛІЗАЦІЙНИМ ЗБОРОМ?
- видимо нужно ждать разьяснений, не сосем урегулирован вопрос...