Карта "ключ к счету"

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Елена_А
Гений
Гений
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 222 рази

Повідомлення Елена_А »

Julia_74 писав:
27 лютого 2024, 21:24

Деньги поступают прямо на р\счет, но проблема, что в таком случае, не передается назначение платежа!!!, и в выписке в поле где должно быть назначение, Например: за услуги массажа, просто имя отправителя. .... насколько я знаю, каждый платеж должен содержать назначение, чтоб налоговая во время проверки могла понять за что именно произведен платеж .... при оплате по карте ключу, такой возможности нет !
Я бы не волновалась - в вашем случае видно, что платеж пришел от частного лица, а не юридического. По вашему коду это имеет большее значение.

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2475 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

Елена_А писав:
28 лютого 2024, 09:10

Я бы не волновалась - в вашем случае видно, что платеж пришел от частного лица, а не юридического. По вашему коду это имеет большее значение.

Самое грустное что многие директора часто расплачиваются картой-ключ вместо личной
И получается подстава. ФОП 1-2гр получает платеж от юр. лица

Елена_А
Гений
Гений
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 222 рази

Повідомлення Елена_А »

FyDD писав:
28 лютого 2024, 15:40
Елена_А писав:
28 лютого 2024, 09:10

Самое грустное что многие директора часто расплачиваются картой-ключ вместо личной
И получается подстава. ФОП 1-2гр получает платеж от юр. лица
Ну это другое Нас волнуют поступления. Ну и фотошоп, если уж бояться фсехо . У автора проблем нет - она выписала счет косметические ус луги, если одарённое заплатило не той картой - какие вопросы? Ну бумажку выписать в таком случае на Иваненко И.И., а то, что оплатил ТОВ Иваненко через пару дней - вины получателя нет.

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення FyDD »

А если пришел чел, получил услугу, оплатил картой, взял фиск.чек
И авансовій отчет с оплатой ФОП. Потом в Дод. 4ДФ
И как доказать что ті не верблюд ?

irina01
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення irina01 »

ВІтаю!
Моє питання повязано з оновленнями стосовно післяплати на Нової пошті.
Вчора заключила з ними договір як ФОП і стало питання оримання післяплати від клієнта. Чи можна при оформленні посилки з післяплатою надавати номер картки ключ до рахунку, щоб гроші заходили на р/р? Чи краще оримувати готівкою і потім проводити через ПРРО?
Варіант з новопей поки не розглядаю

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення FyDD »

irina01 писав:
04 червня 2025, 10:59
ВІтаю!
Вчора заключила з ними договір як ФОП і стало питання оримання післяплати від клієнта. Чи можна при оформленні посилки з післяплатою надавати номер картки ключ до рахунку, щоб гроші заходили на р/р? Чи краще оримувати готівкою і потім проводити через ПРРО?
Кажется, еще с прошлого года запретили ФОП получать наличку по послеплате. Только на р/с. Так что новапей
А кому ві єту карту дадите? Клиенту? Чтоб он платил мимо новапей, тогда ему НП посілку не отдаст т.к. послеплата

irina01
Мастер
Мастер

Повідомлення irina01 »

FyDD писав:
04 червня 2025, 13:35
irina01 писав:
04 червня 2025, 10:59
ВІтаю!
Кажется, еще с прошлого года запретили ФОП получать наличку по послеплате. Только на р/с. Так что новапей
А кому ві єту карту дадите? Клиенту? Чтоб он платил мимо новапей, тогда ему НП посілку не отдаст т.к. послеплата
Коли робиш ттн в бизнес кабінеті і є післясплата, то є можливість обрати як отримати цю післяплату. Або готівка або карта. Тому і питання, Чи можливо внести номер карти саме карти- ключ до р/р?

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення FyDD »

Может я ошибаюсь, но послеплату принимает именно новапей, и передает вам денгьги
Раньше нал или на карту, теперь только на карту/р.с

только что наткнулся
@yakimyak
1 час назад
Михайле, поясніть будь ласка, бо звертався до Вашої команди у Телеграм каналі, вони нічого внятного не відповіли. Таке запитання. Приклад: відправляю з кабінету фіз.особи Нової пошти і вставляю ключ-картку до свого рахунку ФОП для зарахування післяплати. Я підприємець, що не так?! Навіщо мені підключати Контроль оплати, за який Новапей стягує додаткову комісію, коли я і так отримую кошти на р/р і видаю чеки?!
1
Про Податки ФОП - Михайло Смокович
·
@КартохаОнлайн
1 час назад
Нова пошта не бачить що це ключ, для неї це звичайна карта будь-якого банку. Коли ви підписуєте договір, то вказуєте саме номер ua.... І всі гроші заходять саме на рахунок і в такому разі все офіційно.
Я також працювала вказуючи тільки номер з пластику до картки, а на гарячій лінії пояснили, що це як фіз особа рахується, а не як підприємство. Хоча, якщо вас забанить нова пошта, то показав документи можна і далі продовжувати відправки але це час і нерви. Можна зразу оформити все правильно і працювати як ви і працюєте

irina01
Мастер
Мастер

Повідомлення irina01 »

FyDD писав:
04 червня 2025, 14:30
Может я ошибаюсь, но послеплату принимает именно новапей, и передает вам денгьги
Раньше нал или на карту, теперь только на карту/р.с

только что наткнулся
@yakimyak
1 час назад
Михайле, поясніть будь ласка, бо звертався до Вашої команди у Телеграм каналі, вони нічого внятного не відповіли. Таке запитання. Приклад: відправляю з кабінету фіз.особи Нової пошти і вставляю ключ-картку до свого рахунку ФОП для зарахування післяплати. Я підприємець, що не так?! Навіщо мені підключати Контроль оплати, за який Новапей стягує додаткову комісію, коли я і так отримую кошти на р/р і видаю чеки?!
1
Про Податки ФОП - Михайло Смокович
·
@КартохаОнлайн
1 час назад
Нова пошта не бачить що це ключ, для неї це звичайна карта будь-якого банку. Коли ви підписуєте договір, то вказуєте саме номер ua.... І всі гроші заходять саме на рахунок і в такому разі все офіційно.
Я також працювала вказуючи тільки номер з пластику до картки, а на гарячій лінії пояснили, що це як фіз особа рахується, а не як підприємство. Хоча, якщо вас забанить нова пошта, то показав документи можна і далі продовжувати відправки але це час і нерви. Можна зразу оформити все правильно і працювати як ви і працюєте
Тільки що дозвонилась на гарячу лінію Нова пей. Їх відповідь : "Не може ФОП отримувати готівку за післяплату, а також отримувати кошти на номером картки -ключа. Зараз тільки через укладення договіру з Нова пей." Спочатку треба відкрити у них рахунок Фопа, а потім перезключити цей договір на інші реквізити (в іншому банку) якщо хочеш. Але це займає багато часу (((

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”