nachfin писав:Это смотря еще что складывали.
Где-то на форуме, вроде уже писали о достаточных условиях для возникновения нового товара.
Согласна на 100% Одно дело когда, например из кожи, ткани и пр. сшили сумку, и другое дело когда эту кожу взяли да просто покрасили из белого в черный. Может не совсем удачный пример, но где-то так.
8444 00 - 8447|Машини для текстильної промисловості
|Виготовлення, при якому вартість усіх використаних матеріалів не повинна перевищувати 50% ціни кінцевої продукції
как я понимаю, стоимость русских комплектующих 50% и меньше всей цены является достаточным условием, чтобы "Машина для текстильної промисловості" считалась украинской
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
оляля писав:то виходить що трреба створювати новий товар?
якщо з імп сировини виробляється гот продукція, то має місце термін "достатньої переробки". /колись в ресурсах про це багато писалося./ я напевне знаю тільки, що код готового виробу має бути інший
оляля писав:то виходить що трреба створювати новий товар?
якщо з імп сировини виробляється гот продукція, то має місце термін "достатньої переробки". /колись в ресурсах про це багато писалося./ я напевне знаю тільки, що код готового виробу має бути інший
первые 4 цифры, вроде - один из признаков нового товара.
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
оляля писав:фактично є чотири куски ланцюга і гак, який складають в строп. Всі складові - імпортні, ціна стропа - 6000, зборка - 200 грн.
сьогодні немає нашого працівника, який розбирається в цих питаннях,
ми на свою продукцію давали доки в торгово-промислову палпту і вони підтверджували, чи є це вітчизн товар,
по ваших словах ланцюг і гак перетворюються в новий товар /тобто виконано умови достатньої переробки - це моя думка/, додати сюди з/п, аморт, адмін
5. Такими, що не відповідають критерію достатньої
обробки/переробки товару вважаються:
а) операції по забезпеченню цілості товару під час збереження
чи транспортування;
б) операції по підготовці товару до продажу і транспортування
(дроблення партії, формування відправлень, сортування,
переупаковка); в) прості складальні операції;
г) змішування товарів (компонентів), що не призводить до
істотної відмінності отриманої продукції від початкових складових;
д) забій худоби;
е) комбінація двох чи більше зазначених вище операцій.
Як трактувати це? Чи вданому випадку мають місце прості складальні операції?