если работаете у неплательщика НДС, то можете (или если плательщик НДС не отражает налоговый кредит по какой-либо причине)scs писав:Підскажіть чи можу я у авансовий звіт вносити витрати не виділяючи ПДВ,наприклад паливо 203 і 6442 не виділяю,а лише 203 в т.ч.ПДВ?
Авансовые отчёты
- nachfin
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 326 разів
- Подякували: 5931 раз
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!
А якщо я не відображаю суму ПДВ у декларації з ПДВ ,то я можу у звіті з податку на прибуток віднести ці суми на витрати?(Ми платники ПДВ)nachfin писав:если работаете у неплательщика НДС, то можете (или если плательщик НДС не отражает налоговый кредит по какой-либо причине)scs писав:Підскажіть чи можу я у авансовий звіт вносити витрати не виділяючи ПДВ,наприклад паливо 203 і 6442 не виділяю,а лише 203 в т.ч.ПДВ?
- nachfin
- Акула НКУ
Расходы не зависят от того, что и как Вы отражаете в декларации по НДС.scs писав:А якщо я не відображаю суму ПДВ у декларації з ПДВ ,то я можу у звіті з податку на прибуток віднести ці суми на витрати?(Ми платники ПДВ)
Если Вы имеете в виду, что по какой то причине самостоятельно отказываетесь от права на налоговый кредит по НДС, то законодательно не предусмотрена его (права) компенсация расходами по налогу на прибыль
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 6 разів
Доброго дня таке питання чи можна включати в підзвіт за жовтень ) чек за вересень?
- nachfin
- Акула НКУ
если Вы имеете в виду, включение расчетного документта с сентябрьской датой в "авансовый отчет" с октябрьской, то да.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 295 разів
Когда вы формируете АвО в верхнем левом углу документа есть поле "Цены и валюта", откройте его и поставьте галочку "Учитывать НДС" и будет вам счастье.Venera писав:Блин, там только наименование стоит и все. И сумма 12 грн., не указано с НДС или без. Провести за счет предприятия, что б даже не париться?svitlass писав:в закладці "ІНШЕ" найменування док=чек, №, дата , в контагентах набираю назву, дод договір, в рах витрат даю 92, і відповідно субконто і статті витрат. виходить проводка д-т92 к-т 3721 підзв особаVenera писав:В авансовом отчете не хочет проводиться, требует контрагента и договор. #fool#
Доброго дня,підкажіть будь ласка чи є штрафні санкції,за використання старої форми авансових звітів???
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 144 рази
- Подякували: 732 рази
Бачите у чому справа, не має у природі ніяких "старих форм авансових звітів". Є лише затверджений бланк звіту про використання коштів, наданих на звіт/відрядження. Інші - лише папірці на макулатуру. Тож ревізор може констатувати відсутність такого звіту (затвердженої форми)....Марфа777 писав:Доброго дня,підкажіть будь ласка чи є штрафні санкції,за використання старої форми авансових звітів???
Проте, це залишається на його розсуд.