ИРИНКА!
Поздравляю с Днюхой!!
Пусть все твои действия даются тебе легко и без особых усилий,
а в сердце всегда царит гармония и уют.
С ПРАЗДНИКОМ!!!!!
-
AL@NA
- Оракул

- Дякував (ла): 1148 разів
- Подякували: 600 разів
-
Валюша с
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
-
Альона1
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Іринка , Вітаю з Днем народження!!!!!!!!!
ЩАСТЯ РАДОСТІ ДОСТАТКУ ТА УДАЧІ!!!!!!
ЩАСТЯ РАДОСТІ ДОСТАТКУ ТА УДАЧІ!!!!!!
-
Irina-3011
- Высший разум

- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 437 разів
-
IrinkaSvetl
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
[center]...ДЯКУЮ мої ріднесенькі....
...ЩИРО ДЯКУЮ.. [/center]
Я пам'ятаю про усіх вас, хоча й не заходжу зараз на форум (в мене ноут накрився..., не витримав напруженої ситуації в країні... час від часу забігаю з планшету, або компа чоловіка, але там є свої нюанси по реєстрації)))
Будь ласочка, не ображайтеся якщо мене не спостерігаєте на форумах... я є... Я ЖИВа (я легітимна)))))
І ще... якщо хтось ще не в курсі, повідомляю, я зараз займаюся допомогою нашій армії (активна співпраця з АТО та батальонами по медицині та ін), тому, якщо комусь потрібна допомога по медичному чи іншому забезпеченню військових - звертайтеся, допоможу/зкоординую по мірі можливостей))))
Співпрацюю з різними громадськими організаціями, тому масштаб взаємодії широкий
[center]ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД![/center]
Ще раз дякую!
Мої координати на ФБ: # (тільки прошу, пишіть ніки з 911,якщо будете авторизуватися на ФБ.... так легше розпізнавати своїх... бо зараз багато колорадів лізуть, провожу своє АТО іноді))))
...ЩИРО ДЯКУЮ.. [/center]
Я пам'ятаю про усіх вас, хоча й не заходжу зараз на форум (в мене ноут накрився..., не витримав напруженої ситуації в країні... час від часу забігаю з планшету, або компа чоловіка, але там є свої нюанси по реєстрації)))
Будь ласочка, не ображайтеся якщо мене не спостерігаєте на форумах... я є... Я ЖИВа (я легітимна)))))
І ще... якщо хтось ще не в курсі, повідомляю, я зараз займаюся допомогою нашій армії (активна співпраця з АТО та батальонами по медицині та ін), тому, якщо комусь потрібна допомога по медичному чи іншому забезпеченню військових - звертайтеся, допоможу/зкоординую по мірі можливостей))))
Співпрацюю з різними громадськими організаціями, тому масштаб взаємодії широкий
[center]ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД![/center]
Ще раз дякую!
Мої координати на ФБ: # (тільки прошу, пишіть ніки з 911,якщо будете авторизуватися на ФБ.... так легше розпізнавати своїх... бо зараз багато колорадів лізуть, провожу своє АТО іноді))))
-
ЕленаС.
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
-
Kalinda
- Высший разум

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 710 разів
Сегодня, 25 июня, славяне всего мира отмечают День дружбы и единения славян. Этот праздник был учреждён в 90-х годах ХХ века и был создан для того, чтобы разные ветви славянских народов помнили о своих исторических корнях, стремились сохранить свою культуру и многовековую связь друг с другом. Наиболее широко эта дата отмечается тремя странами — Россией, Украиной и Белоруссией.
-
Вероніка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 8081 раз
- Подякували: 6388 разів
-
Irina-3011
- Высший разум

- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 437 разів