наплутав з питанням, мав на увазі графу 3!
Питання по 1 ДФ
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
-
Енни
- Высший разум

- Дякував (ла): 444 рази
- Подякували: 44 рази
Колеги протупила. підскажіть як вийти з ситуації з меншою "Кров ю"
За перший квартал в звіті показала тільки в колонці 3 і 3а 5000.00.Це ЗП за березень.
А 4 і 4а не показала.(Податки у звязку з карантином були сплачен пізніше)
Чи можу я зараз за 3-й квартал добавити ті суми в кол. 4а і 4.
Розумію., що мені треба було показати в 1-му кварталі хоча б нарахування в кол.4а .
але зараз якщо уточнювати то це штраф.НЕ уточнювати штраф при перевірці.
Як би поступили ви в цй ситуації?
За перший квартал в звіті показала тільки в колонці 3 і 3а 5000.00.Це ЗП за березень.
А 4 і 4а не показала.(Податки у звязку з карантином були сплачен пізніше)
Чи можу я зараз за 3-й квартал добавити ті суми в кол. 4а і 4.
Розумію., що мені треба було показати в 1-му кварталі хоча б нарахування в кол.4а .
але зараз якщо уточнювати то це штраф.НЕ уточнювати штраф при перевірці.
Як би поступили ви в цй ситуації?
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
Оренда нежитл.приміщення у ФО - 196 код за 3кв ?
Раніше був 106
Не можу в Медку 196 поставити (( Не проходить перевірку звіт - "Значення елементу ОД недопустиме .- Значення 196 має недопустимий тип даних"...
Що це ? Де я невірно роблю ?
Раніше був 106
Не можу в Медку 196 поставити (( Не проходить перевірку звіт - "Значення елементу ОД недопустиме .- Значення 196 має недопустимий тип даних"...
Що це ? Де я невірно роблю ?
- Яков
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 14230 разів
- Подякували: 28060 разів
Обновите Медок. У меня тоже так было

- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
- nata2020
- Профи
- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 2 рази
Добрый день,коллеги!
Вопрос такой
Пару месяцев покупаем( мы-юрлицо на общих основаниях) товар у ФОП на ед.налоге 3гр,без ндс
Мы оплачиваем ФОПу за товар на р/с
Я должна отразить эти суммы выплат за товар ФОПу в 3кв.20г в 1ДФ, с каким кодом?
Просмотрела все, ничего не нашла.
Может кто-то подскажет, м.б. вообще не нужно отражать, но это же доход физлицу
Вопрос такой
Пару месяцев покупаем( мы-юрлицо на общих основаниях) товар у ФОП на ед.налоге 3гр,без ндс
Я должна отразить эти суммы выплат за товар ФОПу в 3кв.20г в 1ДФ, с каким кодом?
Просмотрела все, ничего не нашла.
Может кто-то подскажет, м.б. вообще не нужно отражать, но это же доход физлицу
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Навіть цікаво, яке ж "все" Ви дивилися, що зовсім нічого не знайшли. Такі виплати відображаються у 1ДФ з перших днів введення звіту. І відображалися у його попереднику. Лише, здається, колись код ознаки доходу змінювався. Зараз це - 157.nata2020 писав: ↑22 жовтня 2020, 09:25Добрый день,коллеги!
Вопрос такой
Просмотрела все, ничего не нашла.![]()
Может кто-то подскажет, м.б. вообще не нужно отражать, но это же доход физлицу![]()
- nata2020
- Профи
- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 2 рази
Спасибо Вам огромное!!Да, действительно я видела код 157, но меня сбила формулировка -самозайнята особа,а это просто перечень был на 60 позиций без расшифровки, я сразу про нотариусов подумала.marina11 писав: ↑22 жовтня 2020, 09:53Навіть цікаво, яке ж "все" Ви дивилися, що зовсім нічого не знайшли. Такі виплати відображаються у 1ДФ з перших днів введення звіту. І відображалися у його попереднику. Лише, здається, колись код ознаки доходу змінювався. Зараз це - 157.nata2020 писав: ↑22 жовтня 2020, 09:25Добрый день,коллеги!
Вопрос такой
Может кто-то подскажет, м.б. вообще не нужно отражать, но это же доход физлицу![]()
У меня очень давно не было выплат ФОПам, я забыла уже этот код, думала что-то изменилось.
Прочла расшифровку и в ней упоминается , что нужно взять у ФОПа копию Витягу з ЕДР. Мне дали Виписку з ЕДР,но она за 2016г,год когда они единщиками стали. Я должна попросить у них Витяг новый за этот год?
Спасибо Вам за помощь.
- marina11
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Зараз уся інформація наявна у реєстрах. Можете для самозаспокоєння перевірити статус на сьогодні.nata2020 писав: ↑22 жовтня 2020, 10:32Спасибо Вам огромное!!Да, действительно я видела код 157, но меня сбила формулировка -самозайнята особа,а это просто перечень был на 60 позиций без расшифровки, я сразу про нотариусов подумала.marina11 писав: ↑22 жовтня 2020, 09:53Навіть цікаво, яке ж "все" Ви дивилися, що зовсім нічого не знайшли. Такі виплати відображаються у 1ДФ з перших днів введення звіту. І відображалися у його попереднику. Лише, здається, колись код ознаки доходу змінювався. Зараз це - 157.nata2020 писав: ↑22 жовтня 2020, 09:25Добрый день,коллеги!
Вопрос такой
![]()
У меня очень давно не было выплат ФОПам, я забыла уже этот код, думала что-то изменилось.
Прочла расшифровку и в ней упоминается , что нужно взять у ФОПа копию Витягу з ЕДР. Мне дали Виписку з ЕДР,но она за 2016г,год когда они единщиками стали. Я должна попросить у них Витяг новый за этот год?
Спасибо Вам за помощь.