Блокировка регистрации НН/РК (частина 2️⃣)

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

Ан-ия писав:Скажите а что делать с коректировками.Віписали на клиента,зарегили.А оказалось.Что не правильная сума меньша.Сделала коректировку хотеля снять все суму, а потом правильную зарегить.Отослала покупетелю коректировку, что бі зарегил, сегодня мне приходит квитанция про блок єтой коректирвки. Что делать. Кто должен подавать доки по коректировки. И что подавать что то ума не приложу., если мне надо ее снять
подає продавець,
теж шукаю інформацію по такій ситуації

Dfcbkbcf
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 773 рази
Подякували: 1426 разів

Повідомлення Dfcbkbcf »

Видели???
висит в кабинете
Верховна рада прийняла в другому читанні та в цілому зміни до Податкового кодексу, відповідно до якого вводяться нові тимчасові правила реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування.

Всі податкові накладні, реєстрація яких зупинена відповідно до критеріїв оцінки ступеня ризиків, мають бути зареєстровані в Єдиному реєстрі з 02.01.2018.

Ця норма не буде розповсюджуватися на такі ПН/РК:

- станом на 1 грудня 2017 року не подані пояснення та документи;

- станом на 1 грудня 2017 року прийнято рішення про відмову в реєстрації та по яких не розпочаті процедури адміністративного або судового оскарження.

Податкові накладні, реєстрація яких зупинена з 1 грудня та по яких платником податку після 1 грудня подані пояснення і копії документів мають бути прийняті протягом 5 робочих днів. У разі, якщо у цей строк не прийнято та/або не надіслано платнику податку рішення про реєстрацію або відмову у реєстрації ПН/РК, реєстрація таких накладних здійснюється на наступний робочий день, за днем закінчення терміну розгляду пояснень і документів платника податку.

Нові норми вступають в силу з наступного дня після опублікування закону.

СМКОР призупиняє дію на два місяці. За цей час від набрання законом чинності Кабінет міністрів має визначити новий порядок дії системи блокування податкових накладних.
так что остановили???

ElenkaG
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення ElenkaG »

Доброго ранку, колеги!
Підкажіть будь-ласка, підприємство оптової торгівлі у якого станом на 01.01.17
були залишки товарів, почали блокувати вперше в 11 міс, відправила таблицю на той код який заблокували з описом діяльності підприємства та детальним описом залишку на 01.01.17 (в кого купили, коли купили, податкові накладні за якими купили) Прийшла відмова. Правда код прописувала і на вході і на виході той самий. Треба було його прописувати тільки на виході? Чи це не головна причина відмови?
І чи виходило в когось заздалегіть відправляти таблицю на ті товари по яким були залишки на початок року?

Юл__ия
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 25 разів

Повідомлення Юл__ия »

Это раньше так было, а сейчас регистрируются за счет перевыщення. К вечеру сделают несколько манипуляций и она зарегится.[/quote]

хоть что-то хорошее случилось(

мы вот приплыли опять, новая фирма 2 отказа по таблице, пока 1 налоговая в блоке (жду ответ), на очереди на регистрацию до 15 числа еще 4 шт на общую сумму 636000 грн в тч. ндс...
Блокировку вроде как и отменили, но еще не подписали ничего.....все судорожно надеяться что успеют и пронесет.....
кто не надеется на счастье - пытается регистрировать, а итог пачками блокировка регистрации в разрез всем критерияМ и логике!

что можно скаазать? свято наближаэться(

Inna Medvetska
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 146 разів

Повідомлення Inna Medvetska »

Я продавець, мені покумець повернув товар. РК я виписала 10.11.17.
28.11.17 покупець відправив його на реєстрацію і звичайнно ж заблокувли. я подала документи і сьггодні прийша квитанція, що зареєстровано.
стоїть дата та час реєстрації 28.11.17.
тобто виходить я можу вклюсити в деку листопада це коригування?
і як бути з РК вхідними? я їх відправляла на реєстрацію і вони заблоковані, я не знаю, чи постачальники подавали документи чи ні? якщо я їх без реєстрації вклюсу в деку, то отримаю мінус ліміт. чекати поки розблокують?

PPS
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 130 разів
Подякували: 157 разів

Повідомлення PPS »

Nataly2017 писав:
Nataly2017 писав:После приема таблицы блокируют НН или нет?
Все сглазить боятся #clamping# .

У меня (сельхоз) в ноябре были приняты таблицы, по итогу ноября регистрировались налоговые, сумма превышала коеф. регистрация прошла успешно.

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

PPS писав:
Nataly2017 писав:
Nataly2017 писав:После приема таблицы блокируют НН или нет?
Все сглазить боятся #clamping# .

У меня (сельхоз) в ноябре были приняты таблицы, по итогу ноября регистрировались налоговые, сумма превышала коеф. регистрация прошла успешно.
У мене також с-г виробництво. Таблиці відхилені. У листопаді реалізація 790 тисяч з ПДВ. Блокування ПН не було. Але у вересні-жовтні був сказ.

*Marika*
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 30 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення *Marika* »

ElenkaG писав:Доброго ранку, колеги!
були залишки товарів, почали блокувати вперше в 11 міс, відправила таблицю на той код який заблокували з описом діяльності підприємства та детальним описом залишку на 01.01.17 (в кого купили, коли купили, податкові накладні за якими купили) Прийшла відмова. Правда код прописувала і на вході і на виході той самий. Треба було його прописувати тільки на виході? Чи це не головна причина відмови?
І чи виходило в когось заздалегіть відправляти таблицю на ті товари по яким були залишки на початок року?
С принятием таблицы нет никакой логики -просто лотерея. Мы тоже оптовики, в ноябре начали нам блокировать РК по непонятным причинам; отправила таблицу с кодами на максимальное кол-во строк (98), на вход и выход одинаковые коды (всего получилось 49шт, указывала первые 4 цифры). В додатке описала специфику предприятия (скан письма на фирменном бланке с подписью директора): наличие складов, транспорта, сотрудников, указала, что товар не подлежит переработке и коды на входе и выходе одинаковые. Не верила, что такое прокатит, но таблицу учли.

Dayana1
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Dayana1 »

Добрый день, подскажите кто подавал запрос на получение публичную информации? Какая процедура всего этого? посмотрела форму этого запроса там ни слова и строчки никакой нет где заполнить что я хочу узнать в какой стадии наши жалобы.

ElenkaBuh
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення ElenkaBuh »

*Marika* писав:
ElenkaG писав:Доброго ранку, колеги!
С принятием таблицы нет никакой логики -просто лотерея. Мы тоже оптовики, в ноябре начали нам блокировать РК по непонятным причинам; отправила таблицу с кодами на максимальное кол-во строк (98), на вход и выход одинаковые коды (всего получилось 49шт, указывала первые 4 цифры). В додатке описала специфику предприятия (скан письма на фирменном бланке с подписью директора): наличие складов, транспорта, сотрудников, указала, что товар не подлежит переработке и коды на входе и выходе одинаковые. Не верила, что такое прокатит, но таблицу учли.
У мене заблокували пн вперше в 11 міс, з одною позицією товару, відправила таблицю тільки з цим кодом (4 знаки) і на вході і на виході, у вкладення пояснення - описала діяльність, розписала, що на початку року були залишки, розписала по яким накладним залишки, по яким постачальникам та податковим накладним) внизу прошу не блокувати пн з цим кодом в межах сумми залишків. У відповідь - Документ не прийнято, інформація не врахована.
Сьогодні по вчорашнім відправленим на реєстрацію накладним - 4 із 5 реєстрація зупинена і по тим товарам, що і залишків не було і на вході податкові вже пореєстровані. Логіка взагалі відсутня(((

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”