Вы должны выписать НН на условную поставку, так как услуга необлагаемая. Вот нашла, почитайте, там есть ссылка в конце текста на форум.ЗаИр писав:Спасибо я уже считала это, все равно до меня не доходит.Елена_П писав:ЗаИр писав: Причина 07 - Складена на операції з вивезення товарів за межі митної території України; Это же товары, а не услуги.
Я весь день ломаю голову, нужна ли вообще в моем случае НН (#wall#
Услуги юридические- место поставки не украина, значит НДС нет. Нет объекта. Но надо это указывать в строке 5 Деки и в Д6.
Вопрос только по выписке и регистрации НН#wall#
ЕКСПОРТ
- Елена_П
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 800 разів
- Подякували: 3799 разів
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 683 рази
- Подякували: 1966 разів
0 %ЗаИр писав:Спасибо я уже считала это, все равно до меня не доходит.Елена_П писав:ЗаИр писав: Причина 07 - Складена на операції з вивезення товарів за межі митної території України; Это же товары, а не услуги.
Я весь день ломаю голову, нужна ли вообще в моем случае НН (#wall#
Услуги юридические- место поставки не украина, значит НДС нет. Нет объекта. Но надо это указывать в строке 5 Деки и в Д6.
-
ЗаИр
- Высший разум

- Дякував (ла): 124 рази
- Подякували: 39 разів
а в статье написано, чтл не должна#wall#Елена_П писав:Вы должны выписать НН на условную поставку, так как услуга необлагаемая. Вот нашла, почитайте, там есть ссылка в конце текста на форум.ЗаИр писав:Спасибо я уже считала это, все равно до меня не доходит.Елена_П писав:
Операции поставки услуг за пределами таможенной территории Украины не являются объектом обложения НДС (абз. "б" п. 185.1 НКУ). На такие услуги налоговую накладную не выписывают.
- Тюша
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2127 разів
- Подякували: 5237 разів
Я же вам ответила в другой теме. НН не выписывается. п.186.3.ЗаИр писав:а в статье написано, чтл не должна#wall#Елена_П писав:Вы должны выписать НН на условную поставку, так как услуга необлагаемая. Вот нашла, почитайте, там есть ссылка в конце текста на форум.ЗаИр писав: Спасибо я уже считала это, все равно до меня не доходит.
Операции поставки услуг за пределами таможенной территории Украины не являются объектом обложения НДС (абз. "б" п. 185.1 НКУ). На такие услуги налоговую накладную не выписывают.
-
ЗаИр
- Высший разум

- Дякував (ла): 124 рази
- Подякували: 39 разів
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, насчет закрытия документами предоплат за выполненные услуги от зарубежных клиентов. Делать двуязычный акт и подписывать оригинал с клиентами? или есть другие способы)) А то часто иностранные компании не понимают что мы от них хотим(#wall# #rtfm#
-
Ivanna Romina
- Гуру

- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 3 рази
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка!!
Перше відвантаження на експорт, виникла проблема.
Згідно договору місце поставки: Склад Продавця. м. Київ. Перевізник за рахунок Покупця.
Дата передачі права власності: після закінчення митного оформлення на території Покупця.
Тобто, дохід виникає на дату штампа митниці іншої країни??
Але принесли МД зі штампами України, CMR -наш екземпляр тільки зі штампом перевізника.
Тобто, у мене немає підтвердження про доставку товару на територію іншої країни і про отримання товару Покупцем:((
Порадьте щось будь-ласочка!!
Вимагати щоб проставляли всі штампи на нашій CMR? Чи оформлювати додатково накладну на реалізацію? Чи звертатися письмово на митницю для підтвердження вивезення товарів за межі території України??
Дякую.
Згідно договору місце поставки: Склад Продавця. м. Київ. Перевізник за рахунок Покупця.
Дата передачі права власності: після закінчення митного оформлення на території Покупця.
Але принесли МД зі штампами України, CMR -наш екземпляр тільки зі штампом перевізника.
Тобто, у мене немає підтвердження про доставку товару на територію іншої країни і про отримання товару Покупцем:((
Вимагати щоб проставляли всі штампи на нашій CMR? Чи оформлювати додатково накладну на реалізацію? Чи звертатися письмово на митницю для підтвердження вивезення товарів за межі території України??
Дякую.
-
Ivanna Romina
- Гуру

- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 3 рази
Ніхто не може підсказати????#help# #help#Ivanna Romina писав:Доброго дня! Допоможіть будь-ласка!!
Дякую.
І ще одне питання. Чи можу я бачити валюту на розподільчому рахунку??
У мене в Банк-клієнті тільки поточний рахунок у валюті((
Дякую.
- Ребекка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
Про розподільчий рахунок спитайте у свого банку. В мене в одному банку є доступ до перегляду цього рахунку, а в іншому відмовили.Ivanna Romina писав:Ніхто не може підсказати????#help# #help#Ivanna Romina писав:Доброго дня! Допоможіть будь-ласка!!
Дякую.
І ще одне питання. Чи можу я бачити валюту на розподільчому рахунку??
У мене в Банк-клієнті тільки поточний рахунок у валюті((
Дякую.
Відгрузку провожу датою оформлення ВМД, але в мене нерезидент-покупець в США, а отримувачі товару по всьому світу. І в договрі немає такого пункту як дата передачі права власності.