дякую щироmarina11 писав:Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
"Документ не прийнято. Інформація з таблиці даних платника податку не врахована"
як дізнатися причину?
при чому, одночасно з таблицею подавала повідомлення з документами по заблокованих ПН - то їх розблокували
Хто зараз подає "додаток до критеріїв" - Ви листа для заповнення "паспорта підприємства" до нього додаєте? Якщо ні, то дані НЕ БУДУТЬ ВРАХОВАНІ, як би Ви їх не писали.
Блокировка регистрации НН/РК
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 451 раз
- Подякували: 264 рази
письмо в областную налоговую с описанием предприятия тоже подавала - ничего не помогает, не принимают таблицу#wall#marina11 писав:Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
"Документ не прийнято. Інформація з таблиці даних платника податку не врахована"
як дізнатися причину?
при чому, одночасно з таблицею подавала повідомлення з документами по заблокованих ПН - то їх розблокували
Хто зараз подає "додаток до критеріїв" - Ви листа для заповнення "паспорта підприємства" до нього додаєте? Якщо ні, то дані НЕ БУДУТЬ ВРАХОВАНІ, як би Ви їх не писали.
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
А позадавати питання на рівні обласної комісії, яке рішення приймають вони і чому можливості немає?Вик@ писав:письмо в областную налоговую с описанием предприятия тоже подавала - ничего не помогает, не принимают таблицу#wall#Скрытый текст
marina11 писав:Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
як дізнатися причину?
-
- Светоч Мысли
прочитала я ваше повідомлення за 28/09 на стор 241marina11 писав:Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
як дізнатися причину?
має запитання :
1- про лист для заповнення "паспорта " підприємства - вам хтось підказав? всю інформацію , яку ви рекомендуєте вказувати в листі, я вказувала в повідомленнях, і перелік осн засобів приєднювала... мені на районному рівні взагалі ніякої інформації то таблиці не дають...
2- таблицю робити по кожній заблокованій ПН ?
в мене було заблоковано 5 ( а кодів УКТ ЗЕД - 3) то я зробила 1 таблицю, де почергово вказала вхід кодів -і вихід... тепер робити по кожному коду окрему таблицю? якщо по кожному, то і листів декілька - тим більше, що в мене різні види діяльності - виробництво і опт торгівля?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
У меня за весь этот период заблокировали 8 налоговых накладных с разными кодами. Я по мере блокировки подавала Повидомлення и Таблицу к каждой заблокированной НН. Пакет документов и описание предприятия были абсолютно одинаковые . 3 Таблицы у меня приняли, 5 нет, НН разблокированы. Загадка..... что им не подошло в 5 не принятых, если в 3 принятых было то же самое, только коды другие. ??????svitlass писав:прочитала я ваше повідомлення за 28/09 на стор 241marina11 писав:Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
як дізнатися причину?
має запитання :
1- про лист для заповнення "паспорта " підприємства - вам хтось підказав? всю інформацію , яку ви рекомендуєте вказувати в листі, я вказувала в повідомленнях, і перелік осн засобів приєднювала... мені на районному рівні взагалі ніякої інформації то таблиці не дають...
в мене було заблоковано 5 ( а кодів УКТ ЗЕД - 3) то я зробила 1 таблицю, де почергово вказала вхід кодів -і вихід... тепер робити по кожному коду окрему таблицю? якщо по кожному, то і листів декілька - тим більше, що в мене різні види діяльності - виробництво і опт торгівля?
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Цю інформацію я вже також писала раніше.svitlass писав:має запитання :Скрытый текст
прочитала я ваше повідомлення за 28/09 на стор 241marina11 писав:Тільки я вже не раз писала в темі, що "повідомлення" і "додаток до критеріїв", окремі документи, які розглядаються окремо один від одного і рішення по них приймаються також окремо.svitlass писав:додаток до критеріїв або таблицю (не знаю як правильно назвати ) -
як дізнатися причину?
1 Про лист нам розповідала на семінарі у ДФС заступник голови обласної комісії ще 14.07.17, і , окремо, на круглому столі, організованому у нашій обласній ДФС з предстваниками бізнесу синхронно з першою акцією протесту проти блокування ПН у Києві. Повідомлення - окремий документ, розглядається окремо, при розгляді таблиці комісія не бачить повідомлення і додатки до них.
2. Таблиця не розблоковує ПН, тож вона подається не до конкретної ПН, а для уникнення блокування наступних ПН. З чого цілком закономірний висновок, що до кожної ПН подавати таблицю не потрібно. По виробництву я б рекомендувала подати окремі таблиці по кожному виду УКД ЗЕД, що виробляється. Тобто, скільки потрібно рядочків "вхідних" УКД ЗЕД, і один "вихідний". І до неї лист-пояснення, який преконає комісію, що Ваше підприємство має технічні і людські можливості здійснювати таке виробництво. Так як до таблиці нічого приєднати неможливо, лист надсилати через кабінет через листування з ДФС. Можна подати і все разом, але якщо окремо, є шанси, що буде врахована хоча б одна з декількох.
-
- Светоч Мысли
Додзвонилася на гарячу лінію ДФС - глухо...#wall# без коментарів. вся інформація тільки в пана Мішалова... тобто звертайтеся в комісію ДФС
супер.
супер.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 1296 разів
Я тоже подавала таблицу уже раз шесть вместе с письмом-описанием. Вид деятельности у меня один, код продукции - один. Но ничего не может уверить наших налоговиков, что мы есть живые! Значит, как налоги платить - платите, все нормально, а как документы признать - нет вас! У меня каждый месяц, как перешагиваю 600 тыс., так и блокируются налоговые штук по 20. Ужас!
Добрый день! Пришел отказ комиссии по заблок. нн. Думаю, из-за того, что не было ТТН на перевозку товара от поставщика. У нас по Договору доставка за его счет .И он никаких ТТН не выписывает((. Пришлите, пожалуйста, образец скарги на почту perlinnau@ukr.net
-
- Светоч Мысли
а додаток до критеріїв в вас приймали?КамЛ писав:Я тоже подавала таблицу уже раз шесть вместе с письмом-описанием. Вид деятельности у меня один, код продукции - один. Но ничего не может уверить наших налоговиков, что мы есть живые! Значит, как налоги платить - платите, все нормально, а как документы признать - нет вас! У меня каждый месяц, как перешагиваю 600 тыс., так и блокируются налоговые штук по 20. Ужас!