КамЛ писав:Я тоже подавала таблицу уже раз шесть вместе с письмом-описанием. Вид деятельности у меня один, код продукции - один. Но ничего не может уверить наших налоговиков, что мы есть живые! Значит, как налоги платить - платите, все нормально, а как документы признать - нет вас! У меня каждый месяц, как перешагиваю 600 тыс., так и блокируются налоговые штук по 20. Ужас!
а додаток до критеріїв в вас приймали?
Додаток до критериев - это и есть та самая многомученная таблица, плюс кидала еще письмо с пояснениями о деятельности. Все напрасно.
КамЛ писав:Я тоже подавала таблицу уже раз шесть вместе с письмом-описанием. Вид деятельности у меня один, код продукции - один. Но ничего не может уверить наших налоговиков, что мы есть живые! Значит, как налоги платить - платите, все нормально, а как документы признать - нет вас! У меня каждый месяц, как перешагиваю 600 тыс., так и блокируются налоговые штук по 20. Ужас!
а додаток до критеріїв в вас приймали?
Додаток до критериев - это и есть та самая многомученная таблица, плюс кидала еще письмо с пояснениями о деятельности. Все напрасно.
marina11 писав:Можливо лізу "не в свою справу" але тема "блокування податкових накладних" розрослася до шалених розмірів, може варто виділити в ній підтеми "подання повідомлення", "подання скарги на відмову в реєстрації ПН", "звернення до суду".
створення підтем в одній темі технічно неможливо, тобто це буде три окремі теми, які тісно пов'язані між собою. Припускаю, що в такому випадку буде три однакових обговорення, але в трьох темах. Коли основна тема небере більш 300 сторінок, її буде закрито. Чекаю на відповідь форумчан: відкривати одну нову тему, як раніше, або три теми, як запропонувала marina11 ?
HannaHolovchenko писав:Добрий день, підкажіть будь ласка, якою поштою відправляти скаргу ?
Я відправляю скарги Укрпоштой, кур'єрська адресна доставка, з описом та повідомленням. По всім відправленим скаргам податкові зареєстровані.
Из поданих 4 скарг отклонили одну ( отказали ), 3 - еще где-то ходят и еще 5-8 надо писать - все практически однотипные. Пишеш и думаеш, что какой там дебил полуслепой их читает когда елементарного не понимает, что отруби это процес производства муки и обемов закупок просто не бывает и непонятно какие документы им еще нужны ! ВАМ повезло
мені теж повернули лист, отак "Відповідно до пункту 152 Розділу III Типової інструкції з діловодства............ ....... Ваш лист повертаємо без розгляду як такий, що надісланий не за адресою. Із довідника органів ДФС необхідно вибрати контролюючий орган до якого надсилається лист та направити його повторно."
Ларчик33 писав:мені теж повернули лист, отак "Відповідно до пункту 152 Розділу III Типової інструкції з діловодства............ ....... Ваш лист повертаємо без розгляду як такий, що надісланий не за адресою. Із довідника органів ДФС необхідно вибрати контролюючий орган до якого надсилається лист та направити його повторно."
Я спеціально знайшла у кабінеті свого листа. Я надсилала його до ГУ ДФС у Полтавській області, десь сторінки 4 назад обговорення викладала реквізити отриманої на нього квитанції. У Вас листи на ГУ ДФС Вашої області?