Блокировка регистрации НН/РК

податкова накладна, розрахунок коригування до податкової накладної, реєстр і реєстрація податкових накладних
КамЛ
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 1296 разів

Повідомлення КамЛ »

svitlass писав:
КамЛ писав:Я тоже подавала таблицу уже раз шесть вместе с письмом-описанием. Вид деятельности у меня один, код продукции - один. Но ничего не может уверить наших налоговиков, что мы есть живые! Значит, как налоги платить - платите, все нормально, а как документы признать - нет вас! У меня каждый месяц, как перешагиваю 600 тыс., так и блокируются налоговые штук по 20. Ужас!
а додаток до критеріїв в вас приймали?
Додаток до критериев - это и есть та самая многомученная таблица, плюс кидала еще письмо с пояснениями о деятельности. Все напрасно.

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

КамЛ писав:
svitlass писав:
КамЛ писав:Я тоже подавала таблицу уже раз шесть вместе с письмом-описанием. Вид деятельности у меня один, код продукции - один. Но ничего не может уверить наших налоговиков, что мы есть живые! Значит, как налоги платить - платите, все нормально, а как документы признать - нет вас! У меня каждый месяц, как перешагиваю 600 тыс., так и блокируются налоговые штук по 20. Ужас!
а додаток до критеріїв в вас приймали?
Додаток до критериев - это и есть та самая многомученная таблица, плюс кидала еще письмо с пояснениями о деятельности. Все напрасно.
тобто не прийняли ніразу?

Irina911
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 562 рази
Подякували: 930 разів

Повідомлення Irina911 »

з теми "Модераторам"
Irina911 писав:
marina11 писав:Можливо лізу "не в свою справу" але тема "блокування податкових накладних" розрослася до шалених розмірів, може варто виділити в ній підтеми "подання повідомлення", "подання скарги на відмову в реєстрації ПН", "звернення до суду".

створення підтем в одній темі технічно неможливо, тобто це буде три окремі теми, які тісно пов'язані між собою. Припускаю, що в такому випадку буде три однакових обговорення, але в трьох темах. Коли основна тема небере більш 300 сторінок, її буде закрито. Чекаю на відповідь форумчан: відкривати одну нову тему, як раніше, або три теми, як запропонувала marina11 ?

Прошу відповіді розміщувати у темі Модераторам

Aleks01
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 107 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення Aleks01 »

natalka77p писав:
HannaHolovchenko писав:Добрий день, підкажіть будь ласка, якою поштою відправляти скаргу ?
Я відправляю скарги Укрпоштой, кур'єрська адресна доставка, з описом та повідомленням. По всім відправленим скаргам податкові зареєстровані.
Из поданих 4 скарг отклонили одну ( отказали ), 3 - еще где-то ходят и еще 5-8 надо писать - все практически однотипные. Пишеш и думаеш, что какой там дебил полуслепой их читает когда елементарного не понимает, что отруби это процес производства муки и обемов закупок просто не бывает и непонятно какие документы им еще нужны ! ВАМ повезло

novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

natalka77p пишет:
HannaHolovchenko пишет:
Добрий день, підкажіть будь ласка, якою поштою відправляти скаргу ?

Я відправляю скарги Укрпоштой, кур'єрська адресна доставка, з описом та повідомленням. По всім відправленим скаргам податкові зареєстровані.

А какой телефон пишите получателя, у меня на почте без номера телефона не взяли курьерской доставкой, только с уведомлением заказным пошло.

Dayana1
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 127 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Dayana1 »

marina11 писав:
Dayana1 писав:
marina11 писав:

Ребекка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7198 разів
Подякували: 2402 рази

Повідомлення Ребекка »

novichok писав:natalka77p пишет:
HannaHolovchenko пишет:
Добрий день, підкажіть будь ласка, якою поштою відправляти скаргу ?

А какой телефон пишите получателя, у меня на почте без номера телефона не взяли курьерской доставкой, только с уведомлением заказным пошло.
телефон получателя не нужен, а отправителя, чтобы он получил смс о вручении

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Dayana1 писав:
marina11 писав:
Dayana1 писав:

Ларчик33
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 14 разів

Повідомлення Ларчик33 »

мені теж повернули лист, отак "Відповідно до пункту 152 Розділу III Типової інструкції з діловодства............ ....... Ваш лист повертаємо без розгляду як такий, що надісланий не за адресою. Із довідника органів ДФС необхідно вибрати контролюючий орган до якого надсилається лист та направити його повторно."

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Ларчик33 писав:мені теж повернули лист, отак "Відповідно до пункту 152 Розділу III Типової інструкції з діловодства............ ....... Ваш лист повертаємо без розгляду як такий, що надісланий не за адресою. Із довідника органів ДФС необхідно вибрати контролюючий орган до якого надсилається лист та направити його повторно."
Я спеціально знайшла у кабінеті свого листа. Я надсилала його до ГУ ДФС у Полтавській області, десь сторінки 4 назад обговорення викладала реквізити отриманої на нього квитанції. У Вас листи на ГУ ДФС Вашої області?

Закрито

Повернутись до “Податкова накладна”