у тому довіднику є лише 2 Варіанти куди надсилати лист, або ГУ ДФС в м. Києві, або ДФС району у м. Києві, от у ГУ ДФС відхилили, відправила в районну....тиша...може траеба 5 чи 10 днів чекати... чекаємо... 1)але самі податківці ні де конкретно не вказують що треба окремого супровідного листа до таблиці подавати...
2) таблиці розглядають у ГУ ДФС у м.Києві, то чому ж лист-пояснення до таблиці вони повертають? логіка відсутня.
голову зламала..
Ларчик33 писав:у тому довіднику є лише 2 Варіанти куди надсилати лист, або ГУ ДФС в м. Києві, або ДФС району у м. Києві, от у ГУ ДФС відхилили, відправила в районну....тиша...може траеба 5 чи 10 днів чекати... чекаємо... 1)але самі податківці ні де конкретно не вказують що треба окремого супровідного листа до таблиці подавати...
2) таблиці розглядають у ГУ ДФС у м.Києві, то чому ж лист-пояснення до таблиці вони повертають? логіка відсутня.
голову зламала..
"Паспорт підприємства" заповнює ОБЛАСНА КОМІСІЯ ДФС при розгляді таблиці, тож дані листа необхідні їй. Комісії знаходяться у ГУ ДФС конкретної області. Зараз спробую зайти до кабінету, подивитися можливість обрання адресата.
Зайшла у листування, обрала свій регіон (16 Полтавська область), Район (ГУ ДФС у Полтавській області, не Полтавська митниця ДФС).
Може Вам варто обрати не Київ, а "Київська область" ?
Минфин принял приказ от 18.09.2017 г. №776 «Об утверждении Изменений к Критериев оценки степени рисков, достаточных для остановки регистрации налоговой накладной/расчета корректировки в Едином реестре налоговых накладных», который зарегистрирован в Минюсте от 29.09.17 г. за № 1204/31072. https://uteka.ua/publication/Tablica-da ... j-redakcii
Подскажите, пожалуйста, кто знает: у нас основной вид деятельности "оптовая торговля металлом" 46.72, но мы еще оказываем услуги по доставке металлопроката код 52.29 и порезке код 25.62, причем на услуги заключены договора с ФОП (т.е. фактически они оказывают эти услуги, а мы посредники). В сентябре мне заблокировали налоговые с кодами 25.62 и 52.29. Вопрос такой: как правильно заполнить Таблицу платника, т.е во 2-й графе писать код 46.72, а в 4-й 52.29, или во второй тоже писать 52.29? Может, кто-то сталкивался с таким, посоветуйте, пожалуйста!
lenuska писав:Подскажите, пожалуйста, кто знает: у нас основной вид деятельности "оптовая торговля металлом" 46.72, но мы еще оказываем услуги по доставке металлопроката код 52.29 и порезке код 25.62, причем на услуги заключены договора с ФОП (т.е. фактически они оказывают эти услуги, а мы посредники). В сентябре мне заблокировали налоговые с кодами 25.62 и 52.29. Вопрос такой: как правильно заполнить Таблицу платника, т.е во 2-й графе писать код 46.72, а в 4-й 52.29, или во второй тоже писать 52.29? Может, кто-то сталкивался с таким, посоветуйте, пожалуйста!
Коли я задала подібне питання, мені рекомендували внести зміни до статуту, зареєструвати відповідний КВЕД, і тільки після цього формувати таблицю по цьому КВЕДу і кодах послуг. До того часу - підтверджувати всі ПН через "Повідомлення"
Зміни до Статуту внесені, мені цікаво, як вірно заповнити Таблицю платника. Коли я подавала по товарах, то там було зрозуміло - на вході та виході одні й тіж самі коди, а в 2-й графі основний код 46.72. А от по послугах, та ще якщо ми "посередники" - тут в мене виникли питання.
Всю тему не осилю читать, подскажите, кому-то блокировали регистрацию из-за "Відсутні необхідні ліцензії " ??
В сентябре предприятие покупало новую лицензию на алкоголь, все регистрировалось, а со вчерашнего дня все мои отправленные на регистрацию НН пришли с блокировкой. это более 100 НН...
lenuska писав:Зміни до Статуту внесені, мені цікаво, як вірно заповнити Таблицю платника. Коли я подавала по товарах, то там було зрозуміло - на вході та виході одні й тіж самі коди, а в 2-й графі основний код 46.72. А от по послугах, та ще якщо ми "посередники" - тут в мене виникли питання.
Так при чому тоді основний КВЕД? У 2 графі КВЕД, що відповідає послузі (вони, здається, однакові)
СПАСИБО ОГРОМНОЕ всем тут людям, кто помогает!!!!!
я давно разобралась в блокировках, и сейчас как блокируют, подаем повидомлення как положено и все регистрируют.
Но висела НН от Июля, по скарге за август, и мертво себе висела!
и вот вчера - проичитав про ЗАПЫТ!! я подала запыт и сегодня о РАДОСТЬ!!!!!
зарегистрировали!
Спасибо большое всем, кто делится опытом и такими ценными советами!!!!#kiss# #kiss# #kiss#