БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
#laugh# #laugh# #laugh# В 2012 г. цены на винчестеры упали на 50% читаю анонс статті, думаю до чого б це так зброю здешевшували , і тільки потім дійшло, що мова йде про частину компа. Це вже якісь підсвідомі думку, по фрейду майже.#blush#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
оляля писав:а я зараз роблю фірмочку маленьку вдома, ліньки так..........................включила Рамштайн - може прокинусь
О... Як я Вас розумію... Аналогічно сиджу Рамштайн слухаю, але навпаки засинаю...#g_crazy#
А про вінчестер у Вас думки після здачі звітності?#laugh#
-
- Акула НКУ
боюся після прочитання новин сьогоднішніх на ресурсах про те що нас може чекати#g_cray2#
-
- Акула НКУ
Levenya писав:оляля писав:а я зараз роблю фірмочку маленьку вдома, ліньки так..........................включила Рамштайн - може прокинусь
О... Як я Вас розумію... Аналогічно сиджу Рамштайн слухаю, але навпаки засинаю...#g_crazy#
А про вінчестер у Вас думки після здачі звітності?#laugh#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
Оляля, я Рамштайн слухаю з 8-го класу школи... Я звикла під нього засинати!оляля писав:Levenya писав:оляля писав:а я зараз роблю фірмочку маленьку вдома, ліньки так..........................включила Рамштайн - може прокинусь
А про вінчестер у Вас думки після здачі звітності?#laugh#http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0Qk ... playnext=1 спробуй заснути під це на повний звук, а?
Мені більше подобаються:
А Du hast мені ще малою набрид(( Його тоді усі слухали)) У сусіда на будильнику стояв!
-
- Гений
- Дякував (ла): 368 разів
- Подякували: 270 разів
Добрый день, коллеги! Поступило предложение от интернет-магазинов одежды Ля бутик и модна каста заказать их товар. Не знаю стоит ли с ними связываться ( прочитала много негативных отзывов). Может кто сталкивался с их продукцией,какого качества товар, как относятся к покупателям. Возможно кто-то знает еще неплохие марки.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Я заказывала в модной касте несколько раз. Размер ни разу не подошел, сначала было маленькое, потом большое. В первой случае качество было неплохое, поэтому я сразу продала подружке, а во-втором случае хоть и написано было, что вискоза, пришел 100% полиэстр, так дома и валяется. Цены совсем не низкие. Поэтому я из подписки убралась
-
- Акула НКУ
я теж слухаю давно. Ну якщо звикла засинати - тоді звичайно не допоможе. А я люблюLevenya писав:Оляля, я Рамштайн слухаю з 8-го класу школи... Я звикла під нього засинати!оляля писав:Levenya писав:
А про вінчестер у Вас думки після здачі звітності?#laugh#http://www.youtube.com/watch?v=My0HQ0Qk ... playnext=1 спробуй заснути під це на повний звук, а?
Мені більше подобаються:
http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDw ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4wXIJYAr4GU
А Du hast мені ще малою набрид(( Його тоді усі слухали)) У сусіда на будильнику стояв!
-
- Акула НКУ
ну, вони це суцільний епатаж,бачила відео з їх концертів - #g_cray2# . і треба з цим змиритися. мутер - дійсно бррр.Вечірка писав:Девчонки, я тоже любитель раммштайна,
Вот только песня Муттер у них очень тяжелая, тем более если знаешь перевод