Трудовая книжка
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
Добрий день!
Підкажіть як правильно бути з співробітниками підприємства, якщо в 2015 році всі праціювали на підприємстві за усним трудовим договором, а з 01.01.16 з кожним співробітником підприємства підписуємо письмовий строковий договір, згідно заяви співробітника. Які записи мені потрібно зробити в трудовій книжці, звільнити співробітника, за якою статтею КЗпП? та зробити запис про прийняття по строкомому трудовому договору?
Підкажіть як правильно бути з співробітниками підприємства, якщо в 2015 році всі праціювали на підприємстві за усним трудовим договором, а з 01.01.16 з кожним співробітником підприємства підписуємо письмовий строковий договір, згідно заяви співробітника. Які записи мені потрібно зробити в трудовій книжці, звільнити співробітника, за якою статтею КЗпП? та зробити запис про прийняття по строкомому трудовому договору?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
А навіщо такі дії? Заяви, накази на прийняття попередні є - то все нормально. А заяви на звільнення є???? А заяви на новий строковий договір є???? Не робіть без заяв нічого.eliz писав:Добрий день!
Крім того заднім числом ви їх не приймете, потрібно подавати повівдомлення в продаткову про прийнятих працівників
Заяви на прийняття є, на звільнення ще не писали. Заяви на новий строковий договір є. Що писати про звільнення, за власним бажанням згідно ст 38? Дякую що підказали за податкову, випустила з уваги.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Це ж мабуть ініціатива роботодавця на таку "рокіровку", то краще стаття 36. За згодою сторін.eliz писав:Заяви на прийняття є, на звільнення ще не писали. Заяви на новий строковий договір є. Що писати про звільнення, за власним бажанням згідно ст 38? Дякую що підказали за податкову, випустила з уваги.
На предприятии предусмотрена должность директора, который по уставу может назачать себе заместителей. Но если руководство хотят ввести в штатное расписание должноть директора по производству, комерческого директора и т.д., что в таком случае делаем? Вносим изменения в устав, директора делаем ген. директора и тогда возможны уже директор произвоства и ком. директор, или я все усложняю? А у Директора могут быть заст. дир по производству и заст. дир по ком. вопросам....?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 5 разів
Уволили трех сотрудников. А через несколько дней опять их приняли на это же предприятие. Скажите, нужно ли в трудовую все эти движения записывать? (Приняли-уволили-приняли-)
П.С. Заявку в налоговую повторно делали.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1964 рази
я так гуляюсь, что бы уменьшить з/плату и записи делаю в трудовойChika_Vadimovna писав:Уволили трех сотрудников. А через несколько дней опять их приняли на это же предприятие. Скажите, нужно ли в трудовую все эти движения записывать? (Приняли-уволили-приняли-)
-
- Мастер
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 5 разів
Так и я с этой же целью гуляюсь #ok#Маруся10 писав:я так гуляюсь, что бы уменьшить з/плату и записи делаю в трудовойChika_Vadimovna писав:Уволили трех сотрудников. А через несколько дней опять их приняли на это же предприятие. Скажите, нужно ли в трудовую все эти движения записывать? (Приняли-уволили-приняли-)
Значит буду прописывать в трудовую. Спасибо #smile3#
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 444 рази
- Подякували: 44 рази
подскажите как правильно заполнить в трудовой книжке ФОпу,котрый принимает и увольн. найомного рабочего
1. прийнято на посаду майстра з манікюру.педикюру..(именно так труд.договоре) ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или
2. прийнято майстром з манікюру.педикюру.. ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или
3. прийнято манікюрником.педикюрником (именно так в класификаторе проффесий).. ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или..
1. прийнято на посаду майстра з манікюру.педикюру..(именно так труд.договоре) ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или
2. прийнято майстром з манікюру.педикюру.. ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или
3. прийнято манікюрником.педикюрником (именно так в класификаторе проффесий).. ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или..