Трудовая книжка

Накази, штатний, табель, трудові книжки, довідки
ar4ik
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 22126 разів
Подякували: 40708 разів

Повідомлення ar4ik »

Не заморачивайтесь, их скоро по-ходу вообще отменят.

eliz
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення eliz »

Добрий день!
Підкажіть як правильно бути з співробітниками підприємства, якщо в 2015 році всі праціювали на підприємстві за усним трудовим договором, а з 01.01.16 з кожним співробітником підприємства підписуємо письмовий строковий договір, згідно заяви співробітника. Які записи мені потрібно зробити в трудовій книжці, звільнити співробітника, за якою статтею КЗпП? та зробити запис про прийняття по строкомому трудовому договору?

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

eliz писав:Добрий день!
Підкажіть як правильно бути з співробітниками підприємства, якщо в 2015 році всі праціювали на підприємстві за усним трудовим договором, а з 01.01.16 з кожним співробітником підприємства підписуємо письмовий строковий договір, згідно заяви співробітника. Які записи мені потрібно зробити в трудовій книжці, звільнити співробітника, за якою статтею КЗпП? та зробити запис про прийняття по строкомому трудовому договору?
А навіщо такі дії? Заяви, накази на прийняття попередні є - то все нормально. А заяви на звільнення є???? А заяви на новий строковий договір є???? Не робіть без заяв нічого.
Крім того заднім числом ви їх не приймете, потрібно подавати повівдомлення в продаткову про прийнятих працівників

eliz
ПрофиПрофи

Повідомлення eliz »

Заяви на прийняття є, на звільнення ще не писали. Заяви на новий строковий договір є. Що писати про звільнення, за власним бажанням згідно ст 38? Дякую що підказали за податкову, випустила з уваги.

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

eliz писав:Заяви на прийняття є, на звільнення ще не писали. Заяви на новий строковий договір є. Що писати про звільнення, за власним бажанням згідно ст 38? Дякую що підказали за податкову, випустила з уваги.
Це ж мабуть ініціатива роботодавця на таку "рокіровку", то краще стаття 36. За згодою сторін.

eliz
ПрофиПрофи

Повідомлення eliz »

На предприятии предусмотрена должность директора, который по уставу может назачать себе заместителей. Но если руководство хотят ввести в штатное расписание должноть директора по производству, комерческого директора и т.д., что в таком случае делаем? Вносим изменения в устав, директора делаем ген. директора и тогда возможны уже директор произвоства и ком. директор, или я все усложняю? А у Директора могут быть заст. дир по производству и заст. дир по ком. вопросам....?

Chika_Vadimovna
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Chika_Vadimovna »

Уволили трех сотрудников. А через несколько дней опять их приняли на это же предприятие. Скажите, нужно ли в трудовую все эти движения записывать? (Приняли-уволили-приняли-)
П.С. Заявку в налоговую повторно делали.

Маруся10
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 682 рази
Подякували: 1964 рази

Повідомлення Маруся10 »

Chika_Vadimovna писав:Уволили трех сотрудников. А через несколько дней опять их приняли на это же предприятие. Скажите, нужно ли в трудовую все эти движения записывать? (Приняли-уволили-приняли-)
я так гуляюсь, что бы уменьшить з/плату и записи делаю в трудовой

Chika_Vadimovna
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Chika_Vadimovna »

Маруся10 писав:
Chika_Vadimovna писав:Уволили трех сотрудников. А через несколько дней опять их приняли на это же предприятие. Скажите, нужно ли в трудовую все эти движения записывать? (Приняли-уволили-приняли-)
я так гуляюсь, что бы уменьшить з/плату и записи делаю в трудовой
Так и я с этой же целью гуляюсь #ok#
Значит буду прописывать в трудовую. Спасибо #smile3#

Енни
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 444 рази
Подякували: 44 рази

Повідомлення Енни »

подскажите как правильно заполнить в трудовой книжке ФОпу,котрый принимает и увольн. найомного рабочего
1. прийнято на посаду майстра з манікюру.педикюру..(именно так труд.договоре) ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или
2. прийнято майстром з манікюру.педикюру.. ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или
3. прийнято манікюрником.педикюрником (именно так в класификаторе проффесий).. ..ну и дальше все согласно ТД дата и номер. или..

Відповісти

Повернутись до “Відділ кадрів”