Нам теж радили ставити використання у періоді отримання пільги.fgrubin писав:Звіт не є нульовим, але сума пільг по декларації та у звіті про пільги не сходиться з фактичними сумами, які я потрапили на 2604 і були використані за цільовим призначенням. А не сходиться воно також по причині того, що в декларації за грудень 2016 є суми до сплати, але фактично сплачено вони сплачені в січні 2017.voko писав:У вас "нульовий" звіт про пільги?fgrubin писав:
Більше від чого?
Якщо я перераховував з метою збільшення ліміту і потім з 2604 використав всі кошти за цільовим призначенням, а потім по декларації вийшов "0", то ці кошти взагалі не враховувати?
У звіті по пільгам я показав пільгу за грудень і використання також поставив, останнє може й не правильно, але в нашій ДФС кажуть ставте не залежно від моменту використання.
Щодо зайвих коштів на рахунку 2604. І я перераховував трохи більші суми, то й що. По Дб-Кр 481 проходили суми пільгового ПДВ до копійки. Їх і треба враховувати у звіті про пільги, у балансі, у розрахунку частки. Та й перед гарною молодицею похизуватись можна